Reclamă

Semnificația bizară din spatele colierului „Skibidi Toilet” de 20.000 de dolari oferit de North West pentru Kim Kardashian. Vedeta de reality a împlinit 44 de ani

Semnificația bizară din spatele colierului „Skibidi Toilet” de 20.000 de dolari oferit de North West pentru Kim Kardashian a fost dezvăluită. Vedeta de reality a împlinit 44 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 octombrie 2024, 11:11

North West i-a dăruit mamei sale o surpriză de ziua de naștere care este cu adevărat o comoară. Valoarea estimată a colierului ei unic a fost dezvăluită și înseamnă o sumă enormă pentru oamenii de rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnificația bizară din spatele colierului „Skibidi Toilet” de 20.000 de dolari

Fashionista în vârstă de 11 ani i-a dăruit mamei sale un colier cu plăcuță cu diamante incrustate cu inscripția ciudată „Skibidi Toilet” pentru aniversarea a 44 de ani a lui Kim.

Doar o zi mai târziu, Olivia Landau, CEO al brandului de bijuterii The Clear Cut, a estimat că fiecare diamant de pe bijuterie cântărește între 08 și 10 carate.

„Se pare că este, de asemenea, o placă din aur gravată cu Skibidi Toilet”, a spus Landau pentru People, adăugând că valoarea estimată a colierului ar putea varia între 15.000 de dolari și 20.000 de dolari.

Landau a remarcat, de asemenea, că piesa combină perfect două tendințe majore. Colier tenis și plăcuțe personalizate. Acestea arată că North este cu adevărat în ton cu cele mai recente stiluri în materie de bijuterii.

Reclamă

În timpul unui videoclip de pe Instagram Live, luni, Kim a arătat colierul cu North lângă ea. Micuța fashionista a exclamat atunci că mama ei „a iubit” Skibidi Toilet, serialul web viral creat de Alexey Gerasimov, în vârstă de 23 de ani.

Cum a luat naștere fenomenul „Skibidi Toilet”

Reclamă

Creatorul de conținut a încărcat un videoclip de 11 secunde pe canalul său de YouTube. Materialul a fost numit numit ”Skibidi Toilet” pe 7 februarie 2023 și așa a luat naștere fenomenul.

În videoclipul inițial s-a văzut un cap ieșind dintr-o toaletă în timp ce cânta. A devenit un fenomen cultural pe măsură ce a evoluat în peste 70 de videoclipuri. Acestea aveau o durată între unu și cinci minute și au descris războiul din ce în ce mai intens dintre toalete și cyborgi.

Fiecare videoclip este violent și exploziv, fără niciun dialog real.

În timp ce partea din față a colierului lui Kim avea gravată numele show-ului viral, pe spate era un mesaj mai sentimental. „Love, North” împreună cu data 21 octombrie 2024, a fost cel de-al doilea mesaj gravat pe colier.

Dar acel colier cu diamante nu a fost singura surpriză pe care Kim a primit-o anul acesta de ziua sa.

De asemenea, ea a împărtășit pe Instagram Stories că fiica ei Chicago, în vârstă de 6 ani, împreună cu Saint, în vârstă de 8 ani, și Psalm, în vârstă de 5 ani, au transformat camera de zi într-o încăpere plină cu baloane roz.

Fiecare balon era decorat cu imagini Polaroid cu Kim și copiii ei, adăugând o notă personală întregului decor.

Cu toate acestea, colierul lui North pentru Kim nu a fost singurul cadou pe care modelul l-a primit. Ea s-a bucurat de toată dragostea din partea prietenilor ei faimoși. Naomi Watts, care joacă alături de Kim într-un viitor proiect Ryan Murphy, a sărbătorit public prietenia lor. Ea a publicat un omagiu sincer de ziua de naștere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×