Reclamă

Solstițiul de iarnă în astrologie. Ce se schimbă pentru fiecare zodie din 22 decembrie 2023

Pe data de 22 decembrie 2023, Soarele ajunge în Capricorn și astfel începe solstițiul de iarnă în astrologie. Iarna astronomică aducea în trecut momente importante, astfel că oamenii se ghidau întotdeauna după aceste schimbări. Marcau momentul prin sacrificarea animalelor. De aceea, ziua de Ignat este pe data de 20 decembrie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 decembrie 2023, 9:40

Solstițiul de iarnă punctează cea mai scurtă zi din an, aceasta având 8 ore și 50 de minute. De asemenea, noaptea cea mai lungă are 15 ore și 10 minute. Din 22 decembrie 2023, ziua va începe să crească și noaptea să scadă. Numele de solstițiu reprezintă “soarele nemișcat”, acest eveniment având loc în emisfera nordică. Solstițiul de vară are loc în emisfera sudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Solstițiul de ianră în astrologie

Pe parcursul solstițiului de iarnă, Soarele se găsește în emisfera australă a sferei cerești, fiind la o distanță unghiulară de 23° 27′ sud față de ecuator. Efectuează mișcarea diurnă de-a lungul cercului paralel cu ecuatorul ceresc, denumit și tropicul Capricornului.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor avea parte de schimbări în viața lor. Au șansa de a evolua însă trebuie să uite de frici. Astrele spun că este nevoie de puncte de vedere diferite pentru a avea mai multe oportunități pe plan profesional.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur găsesc o șansă extraordinară pentru a comunica mai mult cu cineva din trecut. Pot avea schimbări pe plan amoros. Se pot îndrăgosti nebunește.

Este important să-și exprime sentimentele atunci când este cazul, arată Astrology.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de o zi plină cu activități. Este cazul să se împrietenească cu cei din anturajul lor, chiar dacă nu îi cunosc atât de bine.

Vor deveni mai relaxați în ceea ce privește comunicarea. Este o perioadă aglomerată.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au intenția de a face schimbări, asta pentru că nu pot trece foarte ușor peste suferințele din trecut. Împachetatul cadourilor este o activitate relaxantă care le poate potoli setea de aventură.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de noroc. În această zi vor câștiga o sumă importantă de bani și este necesar să o cheltuie imediat. Investițiile din viitor sunt o prioritate esențială. Astrele le vor ghida fiecare mișcare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se vor simți bine și vor lua parte la toate evenimentele importante. Indiferent că se află alături de membrii familiei sau prieteni ori partener, reușesc să-și creeze un program pentru ca toată lumea să se bucure de prezența lor, spune Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță nu au parte de o zi tocmai plăcută. Vor trebui să se lupte în toate aspectele vieții și confuzia va fi la cote maxime. Vor învăța că trebuie să fie mai cumpătați. Momentul preferat al zilei va fi chiar la final, atunci când vor primi o surpriză.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt decshiși să-și arate sentimentele față de partener. Vor consolida astfel relația, chiar înainte de sărbători. Sunt mulțumiți de toate deciziile luate și astrele vor fi alături de ei în orice situație.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt pregătiți să-și întâlnească familia și să se bucure de momente emoționante alături de cei dragi. Este cazul să-și lase garda jos și să vorbească despre cele mai frumoase momente din trecut.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se gândesc la obiectivele din viitor și își doresc să țintească cât mai sus. Trebuie să-și stabilească obiective clare, atât în plan personal cât și la locul de muncă. Vor avea parte de evenimente emoționante.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativilor Vărsător le va fi dificil să pornească în noi aventuri alături de o persoană dragă, asta pentru că simt nevoia să ceară ajutorul. Emoțiile care îi cuprind sunt mult mai diferite acum.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești profiă de toate noutățile ce li se oferă și se bucură de momentele cu cei dragi. Învață lecții prețioase și nu le mai ignoră ca în trecut. Vor să fie în centrul atenției și să își arate generozitatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×