Reclamă

Sora lui Kate Moss se confruntă cu depresia. Ce a spus Lottie despre starea ei și lupta cu dependența: „Nu știu cine sunt”

Sora lui Kate Moss se confruntă cu depresia. Presa internațională a scris recent că aceasta duce și o luptă cu dependența de alcool și substanțe interzise. „Trebuie doar să știu că mai sunt și alți oameni care se simt așa și eu nu înnebunesc”, a spus tânăra de 26 de ani într-un videoclip emoționant TikTok.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 ianuarie 2024, 7:16

Lottie Moss a mărturisit public că se luptă cu depresia, anxietatea și dependența de ani de zile.Modelul și sora vitregă a lui Kate Moss își pune la îndoială identitatea. Ea spune că a folosit alcool și substanțe interzise pentru a face față sentimentelor de tristețe și anxietate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sora lui Kate Moss se confruntă cu depresia

Ea a dezvăluit în videoclipul de pe TikTok că nu a mai consumat nimic timp de patru zile. A mai susținut că va continua să-și facă publice informații despre starea ei.

Lottie Moss a fost mai sinceră ca niciodată cu privire la luptele ei cu sănătatea mintală și abuzul de substanțe. Modelul și sora vitregă a lui Kate Moss, în vârstă de 26 de ani, a dat foarte multe detalii despre experiențele ei „oribile”.

„M-am luptat atât de mult de când eram tânără cu depresia, anxietatea și problemele cu dependența. Devenind un model și fiind în acea industrie, mi-a fost foarte dificil să nu mă simt așa. Am cedat în fața drogurilor și alcoolului ori de câte ori mă simțeam tristă. Am ajuns într-un punct în care nici nu-mi place sau nu știu cine sunt.”

„Vârsta de 20 de ani este ceva nasol. Nici măcar nu știi ce ești, ce vrei să faci, cu cine să te împrietenești. Uneori devii cineva care nu-ți place sau nu-l mai recunoști. Cred că am ajuns în acel loc astăzi în care îmi spun că nu mai știu cine sunt.”

Reclamă
@lottiemossx

Online diary day 1 – i hope this finds the right side of tiktok and people can relate to this feeling of being lost.

♬ original sound – Lottie

Moss a explicat că a trecut printr-o „mare schimbare” făcându-și cont pe o platformă pentru adulți și făcându-și un tatuaj pe față pentru a se „răzvrăti” împotriva industriei de modeling, ceea ce spunea că a întristat-o la acea vreme.

„M-am răzvrătit atât de mult ca să nu mai fiu acea persoană. Eram atât de mizerabilă fiind acea persoană. Dar nici acum nu știu cine sunt. Nu știu de ce vin pe TikTok spunând toate astea. Trebuie doar să știu că mai sunt și alți oameni care simt așa și nu că înnebunesc.”

Reclamă

Lottie Moss își recunoaște statutul privilegiat

Modelul britanic a recunoscut că, deși este privilegiată cu faptul că vine dintr-o familie de succes, luptele pe care le duce cu propria persoană nu sunt tocmai ușoare.

„Poți să fii recunoscătoare și să te lupți în continuare”, a spus ea. „Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat în viața mea, dar boala mintală este ceva rău.”

Moss a adăugat că s-a „izolat” chiar și de oamenii cărora le pasă de ea și acum se simte foarte singură. Cu toate acestea, după ce și-a reluat călătoria spre sobrietate, ea speră să găsească înțelegere în adepții ei.

„Nu mă simt fericită cu mine. De asemenea, sunt trează de patru zile, așa că este bine”, a mărturisit ea, adăugând că a fi deschisă cu privire la luptele ei e un lucru important pentru recuperarea ei.

Lottie Moss a mai vorbit despre provocările ei și în trecut și chiar a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la dezintoxicare în februarie 2022.

Mai târziu, ea a vorbit pentru Glamour UK despre „descoperirea de sine” prin care a trecut în timpul recuperării.

„De la dezintoxicare, am fost într-o călătorie de auto-descoperire. Am petrecut mult timp în Bali, înconjurată de natură, citind singură sau petrecând timp cu oameni care au aceleași idei. Am învățat să mă iubesc din nou și m-am eliberat în sfârșit de viața mea anterioară”, a spus ea în decembrie 2022.

„De aceea am decis să-mi fac și tatuajul pe față”, a adăugat Moss. „Da, a fost impulsiv, dar după ani în care am fost atât de controlată, a fost modul meu de a exprima că sunt liberă. Nu mai sunt controlată.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×