Reclamă

Steve Irwin ar fi mândru de nepoata lui. Micuța Grace crește frumos, înconjurată de animale

Bindi Irwin spune că este „atât de norocoasă” pentru că a primit-o pe Daughter Grace deși suferea de endometrioză: „Micul nostru miracol”. Steve Irwin ar fi mândru de nepoata lui. Micuța Grace crește frumos, înconjurată de animale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 septembrie 2023, 8:30

Bindi Irwin o are pe fiica de 2 ani cu soțul Chandler Powell. Fica lui Steve Irwin a declarat recent că se simte recunoscătoare pentru „fiica ei frumoasă”, Grace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bindi Irwin este recunoscătoare că a reușit să devină mamă

În timp ce vorbea cu People tânăra în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre luptele ei cu endometrioza și despre cât de norocoasă se simte că este mama fiicei sale, Grace Warrior, în vârstă de 2 ani, pe care a adus-o pe lume în 2021. Chandler Powell, 25 de ani, soțul ei, este și el cel mai fericit tătic de atunci.

După ce a discutat despre cât de dureros este să fie întrebată dacă va avea mai mulți copii, Irwin a dezvăluit de ce această întrebare poate fi atât de dureroasă. „Simt că este o întrebare universală pentru femei. Este sfâșietoare pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă în viața cuiva și ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune ea.

„Pentru noi personal, ne simțim atât de norocoși să o avem pe Grace”, a spus Irwin pentru People. „Cred că în fiecare zi mă trezesc și mă uit la frumoasa noastră fiică și cred că ea este micuța noastră minune și mă face să plâng pentru că am fost foarte, foarte norocoși să o avem.”

Reclamă

„Și au existat toate șansele ca noi să nu fi putut avea un copil”, a mai completat Bindi.

Irwin a petrecut câțiva ani confruntându-se cu oboseala chinuitoare, durerea și greața, în timp ce a consultat specialiști și a suferit nenumărate teste pentru căutarea răspunsurilor.

„Am fost testată pentru orice”, a spus Irwin People. „Fiecare boală tropicală, boala Lyme, cancer, ce vrei. Mi-am făcut toate testele de sânge și toate scanările imaginabile.”

Reclamă

În cele din urmă, Irwin a descoperit printr-o laparoscopie că avea endometrioză. E o afecțiune reproductivă în care țesutul uterin crește în afara uterului, provocând crampe și dureri cronice. În timpul laparoscopiei, Irwin spune că medicii au găsit 37 de leziuni și un chist pe ovar. În cele din urmă, acestea au fost îndepărtate prin intervenție chirurgicală.

Steve Irwin ar fi mândru de nepoata lui de doi ani

Anul acesta, Irwin și soțul ei au sărbătorit a doua aniversare a fiicei sale. „Fetita noastră de DOI ani! La mulți ani întregului meu. 💗”, a scris ea alături de fotografii cu ea, Powell și Grace pe Instagramul ei.

„Grace Warrior, ești soarele care ne umple viețile”, a continuat Bindi. „În fiecare zi sunt uimită de sutele tale de cuvinte și zâmbete. De fascinația pentru lumea naturală/fiecare animal pe care îl descoperi și de sufletul tău aventuros.”

Familia a sărbătorit ziua specială a lui Grace și cu o petrecere. Postând fotografii de la cea de-a doua zi de naștere a fiicei sale, Irwin a scris în legendă: „Petrecerea în grădină cu fetița noastră de ziua ei de naștere💛”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și reprezintă una dintre cele 3 zodii care ăși rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024
Horoscop
3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Nativii care trec peste micile neînțelegeri
Astrologii spun că există 3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Acești nativi reușesc să treacă peste micile neînțelegeri. Nativii care aveau o furtună de gânduri sunt pregătiți să-și pună ordine...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de modificări în viața personală. Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024 spune cine are noroc pe toate planurile. Nu vor lipsi însă provocările, fără de care zodiile nu...
5
Margot Robbie într-o fotografie portret la prmeiile BAFTA 2024
Divertisment
Covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Vedetele au impresionat cu ținutele alese
Vedetele s-au întrecut în eleganță pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Acestea s-au reunit în capitala britanică pentru a participa la una dintre cele mai așteptate ceremonii ale anului. Margot Robbie, Emma...
PARTENERI
×