Reclamă

Sylvie Meis și Niclas Castello sunt din nou în vacanță. Cum au fost fotografiați cei doi în Saint Tropez

Sylvie Meis și Niclas Castello sunt din nou în vacanță. Cei doi soți au oferit imagini de senzație fotografilor pe o plajă din Saint Tropez. Vedeta în vârstă de 43 de ani aprinde flacăra pasiunii alături de soțul ei, chiar dacă de cele mai multe ori sunt în public.

Publicat: 3 iulie 2022, 6:55

Sylvie și Niclas sunt împreună de ceva timp, dar știu cum să mențină iubirea în cuplul lor. Bărbatul este extrem de tandru față de soția sa și vrea să profite de formele ei chiar dacă sunt în locuri publice. Sylvie arată incredibil de bine la vârsta ei, iar de această dată au dat frâu liber sentimentelor pe plajă din Saint Tropez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sylvie Meis și Niclas Castello sunt din nou în vacanță

Sylvie este una dintre vedetele preferate ale fotografilor. Aceasta nu se sfiește să apară în cele mai sexy ținute. Actrița a fost surprinsă recent pe plajă, alături de soțul ei. Frumoasa blondină nu a fost scăpată din priviri de partenerul ei și nici nu avea cum să fie altfel.

Sylvie a îmbrăcat un costum de baie albastru, din două piese. Actrița și soțul ei și-au oferit sărutări și gesturi tandre atât în apă, dar și pe plajă. Blondina și-a purtat părul strâns într-un coc la spate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sylvie Meis, într-un costum de baie albastru, din două piese
Sylvie și Niclas sunt împreună de ceva timp, dar știu cum să mențină iubirea în cuplul lor / Profimedia Images
Reclamă

La capitolul accesorii Sylvie a ales doar o pereche de ochelari cu rame groase, supradimensionați. Niclas nu a scăpat-o o clipă din ochi pe frumoasa blondină și s-a asigurat că aceasta are parte de cele mai frumoase momente din viața sa.

Soțul lui Sylvie a purtat o pereche de pantaloni scurți în culori vibrante. Blondina și Niclas nu țin deloc cont de privirile curioșilor atunci când decid să-și ofere unul altuia clipe de tandrețe.

Spectacolul de pe plajă a fost admirat de cei prezenți, însă cuplul de îndrăgostiți nu a ținut cont nici o clipă de ce se întâmplă în jurul lor. Soții s-au bucurat de timpul pe care îl petrec împreună și au profitat la maximum de fiecare clipă.

Reclamă

Sylvie și Niclas sunt împreună din 2020

Sylvie a pus capăt căsătoriei cu fotbalistul Rafael van der Vaart în anul 2013. Cei doi au fost împreună din anul 2005, dar se pare că ceva i-a făcut să pornească pe drumuri diferite.

Acum, actrița pare mai fericită ca niciodată în compania noului său partener și pare mai îndrăgostită ca niciodată. Niclas și Sylvie au avut o ceremonie restrânsă în Florența în luna septembrie a anului 2020.

Dacă în public nu se sfiesc să aibă parte de momente tandre, ceremonia lor de căsătorie a fost una extrem de discretă. La eveniment au participat doar prietenii și familiile celor doi. Sylvie l-a avut alături atunci pe fiul ei, Damian.

Chiar dacă prima căsătorie nu a funcționat așa cum trebuie, Sylvie este acum o femeie fericită și împlinită. Vedeta și-a păstrat frumusețea de-a lungul timpului și poate să cucerească orice bărbat își dorește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×