Reclamă

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo sunt în Ibiza. Cum au fost fotografiați alături de Cesc Fabregas și soția sa, Daniella Semaan

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo sunt în Ibiza. Fotbalistul și soția sa s-au bucurat de o excursie cu iahtul alături de Cesc Fabregas și soția sa, Daniella Semaan, în Ibiza.

Publicat: 22 iunie 2022, 11:48

Fotbalistul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a avut clipe romantice alături de Antonela în timp ce se țineau în brațe și se bucurau de vremea frumoasă de afară. Și Fabregas le-a oferit fotografilor o priveliște de neuitat în compania soției sale, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo sunt în Ibiza

Lionel și-a arătat fizicul tonifiat într-o pereche de pantaloni scurți cu modele multicolore. Soția sa, Antonela, și-a afișat silueta uluitoare într-un bikini verde deschis. Acesta i-a evidențiat abdomenul plat, intens lucrat în sala de sport.

Mama a trei copii și-a purtat părul desfăcut pe spate, în timp ce ea purta și o pereche de ochelari de soare cu rame supradimensionate. Antonela a îmbrăcat și o fustă mini cu model. Ea a fost văzută relaxându-se pe marginea bărcii în timp ce încerca să se bronzeze.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Soția lui Messi, în costum de baie, la plajă, pe un iaht de lux
Antonela, și-a afișat silueta uluitoare într-un bikini verde deschis / Profimedia Images
Reclamă

Cesc, în vârstă de 35 de ani, despre care s-a confirmat recent că va părăsi Monaco la sfârșitul acestei luni, când i se încheie contractul, a îmbrăcat o pereche de pantaloni verzi cu imprimeu floral.

Fotbalistul s-a relaxat și el alături de soția sa, Daniella, în vârstă de 47 de ani. Aceasta a îmbrăcat un costum din două piese, mov, care i-a evidențiat silueta incredibilă. De asemenea,Daniella a optat pentru o pereche de pantaloni scurți din denim alb și o pereche de ochelari de soare.

Daniella Semaan, de origine libaneză, este cu 12 ani mai în vârstă decât fotbalistul. Cu toate acestea, la cei 46 de ani ai săi, frumoasa brunetă are un trup de senzație. Daniella nu ezită să și-l pună în valoare în cele mai sexy ținute.

Reclamă

Cum s-au cunoscut cei doi fotbaliști cu soțiile lor

Fabregas și Semaan au început să se întâlnească în anul 2011. S-au cunoscut într-o restaurant japonez din Londra. Daniella s-a apropiat atunci de Cesc pentru a-i cere un autograf pentru fiul ei, Joseph. Apoi au făcut schimb de numere de telefon și totul a decurs natural.

Ibiza este o destinație obișnuită de vacanță pentru Messi și familia sa, fotbalistul mergând aici în ultimii ani alături de coechipierul său de la Barcelona Luis Suarez. Messi și Antonela sunt părinții lui Thiago, în vârstă de 9 ani, Mateo, de 6 ani și Ciro, în vârstă de 4 ani.

Leo Messi și soția sa formează un cuplu de foarte mulți ani, dar sunt și printre cele mai sudate perechi. Cei doi se cunosc din copilărie, iar în anul 2017 s-au căsătorit.

Deși Messi este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști, acesta preferă discreția atunci când vine vorba despre viața de familie. Cu toate acestea, atât jucătorul, cât și soția sa sunt foarte urmăriți pe rețelele de socializare, iar milioane de oameni sunt interesați de viața lor personală. Antonela și Leo Messi au crescut în același oraș. Deși soția jucătorului are studii în medicina dentară, ea a fost mereu atrasă de modelling, iar trăsăturile fizice au ajutat-o.

Antonela și Leo s-au cunoscut prin intermediul unui verișor de-ai ei, iar de atunci au rămas împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×