Maria Guardiola a fost fotografiată la plajă în Marbella. Cu cine a stat relaxată la piscină

Maria Guardiola a fost fotografiată la plajă în Marbella. Fiica antrenorului de la Manchester are un trup de senzație. Aceasta nu avea cum să treacă neobservată de camerele de fotografiat ale paparazilor.

Publicat: 15 iunie 2022, 11:49

Potrivit Profimedia Images, fiica de 21 de ani a managerului lui Manchester City, Maria Guardiola, a fost văzută întinsă pe șezlongul ei, bucurându-se de razele soarelui din Marbella alături de un bărbat misterios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Guardiola a fost fotografiată la plajă

Despre Maria s-a zvonit în trecut că se întâlnește cu mijlocașul Everton și al Angliei, Dele Alli.

Maria, care locuiește la Londra, a câștigat o armată de fani în mediul online. Are peste cu 100.00 de urmăritori pe Instagram care sunt interesați de viața ei personală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Maria Guardiola, la plajă, alături de un bărbat misterios
Fiica antrenorului de la Manchester are un trup de senzație / Profimedia Images

Maria este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Pep cu femeia de afaceri Cristina Serra. Ea este apropiată de fratele ei Marius, în vârstă de 18 ani, și de sora ei Valentina, de 13 ani. Familia a pozat în mod repetat împreună în public, la sărbătorirea trofeului de final de sezon al lui Pep.

Fostul șef de la Barcelona și Bayern Munchen a radiat atunci cu mândrie în fața camerelor cu brațul în jurul Mariei.

În lumea fotbalului este zarvă mare după ce s-a aflat că Pique a înșelat-o pe Shakira cu o femeie mult mai mică de vârstă.

Câți copii are Pep Guardiola

Pep Guardiola are trei copii. Pe Marius și fiicele Maria și Valentina cu soția sa, Cristina Guardiola.

Cuplul s-a cunoscut într-un magazin. Cei doi s-au întâlnit timp de 20 de ani înainte de a se căsători în 2014 la Matadepera.

The Sun a raportat în 2019 că Cristina s-a întors în Spania pentru a avea grijă de compania ei de modă, luând unul dintre copiii lor, în timp ce ceilalți doi au rămas în Anglia cu Pep.

Cristina făcuse naveta de la Manchester în ultimii trei ani, după ce fostul gaffer de la Bayern Munchen l-a înlocuit pe Manuel Pellegrini în 2016.

„Ca și soțul ei, Cristina are o pasiune pentru modă, poezie și fotografie”, relatează Mirror.

„Cristina Serra Guardiola este cunoscută ca o icoană de stil în țara ei natală. Ea se ferește de lumina reflectoarelor și rareori dă interviuri”, adaugă publicația menționată mai sus.

Ce a spus Pep Guardiola despre atentatul de la Manchester Arena

În 2018, Pep a vorbit pentru prima dată despre soția și fiicele sale care au fost prinse în oribilul atentat cu bombă de la concertul Ariana Grande din Manchester. Salman Abedi a ucis 22 de bărbați, femei și copii când s-a aruncat în aer într-un atac sinucigaș cu bombă la sfârșitul unui concert al Ariana Grande în mai 2017.

Soția șefului de la Manchester City și cele două fiice au fost la arenă și au existat câteva minute cumplite în care nu a reușit să ia contact cu ele.

Din fericire, familia lui Guardiola era în siguranță, dar el a adus un omagiu celor care nu au fost la fel de norocoși.

El a declarat pentru BBC 5 Live: „Când a avut loc atacul, eram acasă cu fiul meu, iar soția și fiicele mele erau acolo, erau la arenă. M-a sunat, dar linia s-a rupt imediat. Ea mi-a spus s-a întâmplat ceva și alergăm, dar nu știu ce s-a întâmplat și linia s-a rupt.

„Am încercat să o sunăm din nou și nu a funcționat. Ne-am dus la arenă și după cinci sau șase minute a sunat din nou și a spus: „.

„La final am fost norocoși. Mulți oameni au suferit, dar noi am fost norocoși. Viața este așa. Eram într-o poziție mai bună decât mulți nefericiți”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×