Reclamă

Târguri de Crăciun din România în 2024. Care sunt principalele atracții

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare principalele târguri de Crăciun din România în 2024. Cele mai mari orașe din țară se împodobesc în straie de sărbătoare și îi așteaptă pe turiști cu produse tradiționale, distracții și evenimente desprinse din basme.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 octombrie 2024, 6:53

Unele dintre cele mai mari orașe din țară au anunțat deja programul pentru târgurile de Crăciun de anul acesta. Organizatorii își doresc să se pregătească din timp anul acesta pentru a-i întâmpina pe oameni așa cum se cuvine. Zonele speciale pentru vizitatori se află deja pe masa de lucru a organizatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târguri de Crăciun din România în 2024

Magia sărbătorilor de iarnă se va regăsi și anul acesta la târgurile de Crăciun. Românii care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul au doar motive de bucurie. Unele dintre cele mai mari orașe din țară au publicat deja programul pentru sărbătorile de iarnă. Târgurile de Crăciun de anul acesta se anunță a fi unele cu totul deosebite. Românii sunt așteptați să se bucure împreună la târgurile de Crăciun din 2024.

Târgul de Crăciun din București

Capitala țării îi așteaptă pe turiști la târgul de Crăciun din piața Constituției. Conform programului afișat de primăria Capitalei, târgul va avea loc între 29 noiembrie și 26 decembrie.

O imagine de la târgul de Crăciun din București
Târgul de Crăciun din București va avea loc în Piața Constituției, iar intrarea nu se va mai face cu bilet / Shutterstock
Reclamă

Cei mai mulți turiști se așteaptă ca intrarea să fie liberă, la fel ca în ediția anterioară. Mai multe detalii despre eveniment urmează să apară în decursul săptămânilor următoare.

Târgul de Crăciun din Cluj

Clujul nu a anunțat încă data exactă la care se va organiza târgul de Crăciun. Cu toate acestea, echipa Untold a preluat organizarea evenimentului, iar acesta se așteaptă să fie unul grandios.

Reclamă
O panoramă a târgului de Crăciun de la Cluj
Clujul nu a anunțat încă data exactă la care se va organiza târgul de Crăciun / Shutterstock

Ediția de anul trecut a fost una de poveste, iar turiștii se așteaptă să se bucure și anul acesta de preparatele tradiționale, concertele în aer liber și patinoarul din centrul orașului.

Târgul de Crăciun din Sibiu

Târgul de crăciun de la Sibiu își așteaptă vizitatorii începând cu data de 15 noiembrie 2024. Acesta va fi deschis până pe 5 ianuarie 2025.

Imagine cu Piața Mare din Sibiu, de la Târgul de Crăciun
Târgul de Crăciun din Sibiu este cu totul impresionant / Shutterstock

Organizatorii au anunțat câteva schimbări pentru anul acesta. Conform publicației A1, târgul de Crăciun din Sibiu va avea o zonă specială cu o terasă, oar proiecțiile din Piața Mare vor fi anula cesta mutate în Piața Mică.

Târgul de Crăciun din Iași

Târgul de Crăciun de la Iași va începe anul acesta pe data de 30 noiembrie. Luminițele vor fi aprinse în seara de 30, iar turiștii vor fi întâmpinați de zeci de căsuțe festive.

Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Orașele Europei sunt superbe de vizitat în orice perioadă a anului / Shutterstock

Târgul de Crăciun va fi deschis până pe data de 5 ianuarie 2025. Pe lângă căsuțele festive. Organizatorii promit o atmosferă de poveste, cu colinde și spectacole festive.

Târgul de Crăciun din Timișoara

Târgul de Crăciun din Timișoara se desfășoară anul acesta între 30 noiembrie și 5 ianuarie 2025. Târgul își așteaptă turiștii cu o roată panoramică de 10 metri, un carusel închis și un trenuleț care îi va plimba pe turiști prin întregul oraș.

o panoramă a târgului de Crăciun de la Timișoara
Târgul își așteaptă turiștii cu o roată panoramică de 10 metri / Shutterstock

Târgul de Crăciun din Craviova

Craiova a impresionat în ultimii ani cu târgul său de Crăciun. Organizatorii promit și anul acesta un eveniment ca în basme.

O panoramă a târgului de Crăciun din Craviova din 2023
Sărbătorile de iarnă se apropie, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare principalele târguri de Crăciun din România 2024 / Shutterstock

Târgul de Crăciun din Craiova se va desfășura între 15 noiembrie și 5 ianuarie. Conform informațiilor apărute în presă, târgul va avea patru teme centrale: Frumoasa și Bestia, Satul lui Moș Crăciun.

Crăciunul românesc și Crăciunul galactic sau Războiul Stelelor. Conform presei, copii se vor putea da cu sania lui Moș Crăciun, care se anunță a fi cea mai înaltă din Europa de Est.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
2
Pulpe de pui pane pe un platou cu salată verde și roșii cherry, alături de un bol cu ketchup
Rețete
Pulpe de pui pane. Un preparat perfect pentru prânz sau cină
Ți-ai propus să prepari pulpe de pui pentru masa de prânz sau cină, dar nu ai idee ce rețetă să încerci? Îți recomandăm una dintre cele mai îndrăgite rețete, și anume cea de pulpe...
3
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
4
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
5
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
PARTENERI
×