Reclamă

Ținute la Premiile Emmy 2021. Aparițiile spectaculoase ale vedetelor pe covorul roșu

Premiile Emmy 2021 au avut loc pe data de 19 septembrie la Los Angeles. Gala cu numărul 73 de anul acesta a fost prezentată de Cedric the Entertainer, iar în fruntea nominalizărilor au fost producții mari precum The Crown, Bridgerton, Ted Lasso și I May Destroy You.

Publicat: 20 septembrie 2021, 13:27 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:52

Serialul The Crown și seria Queen's Gambit au fost marile câștigătoare ale evenimentului din 2021. The Crown a primit 7 trofee, Ted Lasso a strâns 4 trofee, Hacks și Mare of Easttown câte 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținute la Premiile Emmy 2021

Premiile Emmy sunt echivalentul Oscarurilor în televiziune. The Queen’s Gambit a luat trofeul pentru cea mai bună miniserie, The Crown a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, iar Ted Lasso a luat premiul pentru cel mai bun serial de comedie.

Kate Winslet a obținut premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal. Anul acesta gala a fost organizată în condiții normale, ca în anii de dinaintea pandemiei, dar cu un număr limitat de participanți: nominalizații și invitații lor. 

Iată cele mai frumoase ținute purtate de numele mari din industria cinematografică care au participat la Premiile Emmy 2021:

Vezi ținutele sepectaculoase de la Premiile Emmy 2021 și în Galeria Foto!

Reclamă

Gillian Anderson

Actrița Gillian Anderson a purtat o rochie care i-a pus perfect silueta în evidență. La 53 de ani, vedeta internațională a strălucit pe covorul roșu.

Gillian Anderson într-o rochie albă cu paiete în timp ce ține în mână trofeul de la Premiile Emmy 2021
Actrița Gillian Anderson a purtat o rochie care i-a pus perfect silueta în evidență / Getty Images
Reclamă

Eleganța și simplitatea au fost elementele cheie pentru una din acele ținute de succes de la Premiile Emmy 2021.  Fotografii au surprins-o pe Gillian din toate unghiurile în timp ce pășea plină de încredere la gala de decernare a premiilor.

Emerald Fennell

La frumoasa vârstă de 35 de ani, Emerald Fennell a strălucit în fața celor din jur. Actrița a ales o rochie superbă, semitransparenta cu o mulțime de detalii atașate pe ea.

Emerald Fennell într-o rochie semitransparentă cu flori în timp ce pozează pe covorul roșu la Premiile Emmy 2021
La frumoasa vârstă de 35 de ani, Emerald Fennell a strălucit în fața celor din jur / Getty Images

Pentru a-și completa ținuta, Emerald a purtat și o poșetă din blană. Fotografii s-au bucurat să o vadă pe actrița din serialul The Crown pe covorul roșu.

Emma Corrin

Emma Corrin a știut cum să se facă remarcată. Vedeta a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol principal într-o dramă. Cu toate acestea, rolul din The Crown nu i-a adus Emmei acasă trofeul mult visat.

Emma Corrin într-una din ținutele de la Premiile Emmy 2021 cu o rochie lungă crem și mănuși pe mâini
Emma Corrin a știut cum să se facă remarcată / Getty Images

Colega sa de platou, Olivia Colman, a fost marea câștigătoare a serii la această categorie. Ținuta aleasă de Emma a fost una pe cât se poate de simplă, pe atât de nonconformistă. Actrița a purtat o rochie care i-a pus în valoare silueta perfectă. Manichiura a fost detaliul inedit care a completat perfect look-ul vedetei.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor Joy și-a făcut apariția într-o ținută care a atras privirile tuturor. Actrița din The Queen’s Gambit a purtat o rochie extrem de elegantă și stilată.

Anya Teylor Joy într-o rochie cu trenă galbenă și spatele gol în timp ce pozează la Premiile Emmy 2021
Actrița din The Queen’s Gambit a purtat o rochie extrem de elegantă și stilată / Getty Images

Rochia mulată cu spatele gol a fost completată de o trenă galbenă impresionantă. Anya a strălucit pe covorul roșu alături de ceilalți participanți. Alegerea sa va rămâne pe lista cu cele mai frumoase ținute de la Premiile Emmy 2021.

Olivia Colman

Olivia Colman a mers la sigur cu ținuta pe care a ales-o pentru Premiile Emmy 2021. Actrița în vârstă de 47 de ani a ales o rochie extrem de elegantă și un machiaj simplu și discret.

Olivia Colman într-una din ținutele de la Premiile Emmy 2021 având o rochie albastră cu umerii portocalii
Olivia Colman a mers la sigur cu ținuta pe care a ales-o pentru Premiile Emmy 2021 / Getty Images

Tocurile sale au fost cele care au atras atenția publicului. Olivia a optat pentru o pereche de sandale cu un toc transparent.

Catherine O’Hara

Catherine O’Hara a avut una dintre cele mai frumoase ținute de la Premiile Emmy 2021. Actrița în vârstă de 67 de ani a strălucit pe covorul roșu într-un ținută elegantă.

Chaterine O'Hara în timp ce poartă un costum din două piese roșu, cu pantaloni și bluză cu trenă pe covorul roșu la Premiile Emmy 2021
Catherine O’Hara a avut una dintre cele mai frumoase ținute de la Premiile Emmy 2021. Actrița în vârstă de 67 de ani a strălucit pe covorul roșu într-un ținută elegantă / Getty Images

Culoarea roșie a ținutei sale s-a asortat perfect cu restul decorului. Deși a optat pentru o pereche de pantaloni simpli, bluza a fost cea care a făcut diferența. În partea de sus, actrița a ales o bluză cu trenă care i-a lăsat un umăr la vedere.

Cynthia Erivo

Cynthia Erivo s-a făcut remarcată prin originalitate și extravaganță. Actrița a ales o rochie alba mulată la care a prins o curea mică și delicată în talie.

Cynthia Erivo într-una din ținutele de la Premmile Emmy 2021 având o rochie albă mulată cu trenă de blană albastră
Cynthia Erivo s-a făcut remarcată prin originalitate și extravaganță / Getty Images

Partea de jos a rochiei a fost cea care a făcut diferența. Penele în nuanțe de albastru, alb și verde au atras atenția tuturor. Cynthia s-a făcut remarcată pe tot parcursul serii.

Kate Winslet

Kate Winslet a fost un exemplu al eleganței. Actrița a optat pentru o ținută all black. Rochia neagră i-a pus în valoare silueta. Kate a mers la sigur cu look-ul său.

Kate Winslet într-o rochie neagră în timp ce pozează pe covorul roșu la Premiile Emmy 2021
Kate Winslet a fost un exemplu al eleganței / Getty Images

Actrița a primit acasă trofeul pentru cea mai bună actriță în rol principal într-o miniserie. Rolul din Mare of Easttown i-a adus vedetei trofeul mult dorit.

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco a optat pentru o rochie care ar putea fi visul oricărei femei. Rochia în nuanță de lime a atras privirile tuturor. Cu o crăpătură elegantă pe picior, aceasta i-a lăsat actriței la vedere picioarele tonifiate.

Kaley Cuoco într-o rochie lungă de culoarea lime în timp ce își ține mâinile în buzunar și pozează pe covorul roșu la Premiile Emmy 2021
Kaley Cuoco a optat pentru o rochie care ar putea fi visul oricărei femei / Getty Images

Buzunarele rochiei au fost un alt element chic adăugat ținutei Vedeta s-a simți foarte bine pe covorul roșu unde a pozat pentru aparatele fotografilor.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au avut unele dintre cele mai elegante ținute de la Premiile Emmy 2021. Actroul a optat pentru un costum elegant, în timp ce soția sa a ales o rochie fără umeri, cu trenă, de culoarea vinului.

Michael Douglas la costum alături de Catherine Zeta Jones care poartă o rochie roșie cu trenă la Premiile Emmy 2021
Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au avut unele dintre cele mai elegante ținute de la Premiile Emmy 2021 / Getty Images

La 76 de ani, Michael Douglas nu a lăsat să se vadă pe chipul său vârsta. Catherine Zeta-Jones în vârstă de 51 de ani a fost și ea la fel de strălucitoare. Cei doi au fost ținta fotografiilor pe tot parcursul evenimentului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×