Reclamă

Tom Cruise a apărut accidentat în public. Ce au remarcat fanii actorului din Top Gun în cele mai recente imagini

Tom Cruise a apărut accidentat în public. Fanii actorului din Top Gun au remarcat faptul că acesta avea un semn vizibil pe braț. Cele mai recente imagini au spus totul despre implicarea lui Cruise pe platourile de filmare și nu numai.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iulie 2024, 13:28

Tom Cruise a fost surprins în timp ce cobora din elicopter. Actorul s-a întors în Londra într-un mare stil. Fanii sunt obișnuiți ca acesta să piloteze singur elicopterul. De data aceasta a adus în Londra mai mulți invitați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tom Cruise a apărut accidentat în public

Fotografii l-au surprins pe Tom Cruise în londra. Actorul din Top Gun a făcut cu mâna fanilor cu care s-a întâlnit pe drum, dar și fotografilor.

Tom a purtat o ținută casual și s-a bucurat de timpul său liber. Actorul a purtat un tricou albastru la care a asortat o pereche de blugi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Tom Crusie în timp ce face cu mâna fanilor săi
Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că își face singur cascadoriile / Profimedia Images
Reclamă

Paparazzi au surprins că actorul a avut un semn al unei accidentări în zona cotului. Despre Cruise se știe faptul că obișnuiește să-și facă singur cele mai multe cascadorii din filme.

Actorul, în vârstă de 62 de ani, nu se teme de posibilitatea de a se accidenta. Cruise este amator de adrenalină, iar cascadoriile periculoase sunt parte a meseriei sale.

Tom Cruise se află în această perioadă în Londra pentru a filma pentru producția Mission: Impossible 8. În mediul online au apărut mai multe videoclipuri cu Cruise care filmează pentru noua producție.

Reclamă

S-a speculat înainte de lansarea Mission: Impossible 7 că a opta parte ar putea servi drept ultima, dar acest lucru nu a fost niciodată confirmat.

Cruise însuși a spus vara trecută că speră să continue să facă noi apariții ale francizei și să continue să joace până la aproape 80 de ani.

De altfel, actorul a declarat în trecut faptul că există deja idei pentru Mission: Impossible 9.

Cruise este decis să muncească în continuare pentru aceste proiecte, iar actorul pare dispus să continue să facă singur cascadoriile solicitate, scrie People.

Nicole Kidman a vorbit despre Tom Cruise într-un interviu recent

Nicole Kidman a oferit recent un interviu în care a povestit despre filmările producției Eyes Wide Shut. Vedeta a oferit mai multe detalii despre relația pe care o avea la acel moment cu fostul ei soț.

Filmul a fost lansat în 1999, iar Cruise și Nicole aveau la cel moment o relație de câțiva ani la momentul filmărilor.

Tom și Nicole au fost căsătoriți între 1990 și 2001. Nicole și-a amintit cu nostalgie despre momentele în care s-a aflat la filmări.

Diva a declarat că ea și Cruise au împărțit aceeași rulotă în timpul filmărilor deoarece bugetul a fost unul limitat. În timpul dintre filmări, Cruise obișnuia să joace jocuri video,după cum a declarat fosta sa soție.

Nicole și Tom Cruise au muncit din greu și au filmat nenumărate scene de mai multe ori înainte ca acestea să fie incluse în producția finală, scrie PageSix.

Filmul, ultimul realizat de Kubrick, a urmărit povestea doctorului Bill Hartford. Bill, jucat de Cruise, a devenit treptat obsedat de fanteziile soției sale, Alice.

Nicole și Cruise erau căsătoriți de nouă ani înainte ca filmul să fie lansat. Cuplul a adoptat doi copii în acea perioadă: Isabella și Connor în 1992 și 1995. Tom și Kidman au divorțat în anul 2001. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×