Reclamă

Una dintre ultimele broșe purtate de Regina Elisabeta a II-a a fost expusă la Londra. Cum arată bijuteria care i-a aparținut Majestății Sale

Majestatea Sa a avut întotdeauna o dragoste aparte pentru bijuteriile sale, în special pentru broșele regale. Una dintre ultimele broșe purtate în public de Regina Elisabeta a II-a a fost expusă la Londra. Bijutaria superbă poate fi admirată de publicul larg în toată splendoarea sa.

Publicat: 30 septembrie 2022, 6:00

Regina Elisabeta a II-a a deținut o colecție de bijuterii care au rămas Casei Regale. Acestea au trecut din generație în generație, iar acum îi aparțin Regelui Charles al III-lea și soției acestuia Regina Consort. Bijuteriile Majestății Sale continuă să impresioneze chiar și după moartea acesteia.

Una dintre ultimele broșe purtate de Regina Elisabeta a II-a a fost expusă la Londra

Broșa Jubileului de Platină este plină de simboluri și a fost aleasă chiar de Majestatea Sa. Aceasta a fost una dintre ultimele piese pe care le-a purtat în fața supușilor săi. Acum, broșa este pregătită pentru a fi expusă Goldsmiths’ Fair, Londra.

Vezi mai multe imagini cu broșele Reginei Elisabeta a II-a în Galeria Foto!

Regina Elisabeta în timp ce aprinde torțele de la Castelul Windsor
Festivitățile care marchează celebrarea Jubileului de Platină al Majestății Sale au început de pe data de 2 iunie 2022 / Profimedia Images

Expoziția este deschisă publicului și își așteaptă vizitatorii cu brațele deschise. Conform publicației People, la expoziție se va expune un duplicat al broșei, unul încrustat cu diamante. Regina Elisabeta a II-a a purtat această bijuterie superbă atunci când a aprins farul principal la Castelul Windsor cu ocazia Jubileului de platina.

Reclamă

Majestatea Sa a sărbătorit alătur de supușii săi 70 de ani de domnie, devenind astfel unul dintre cei mai longevivi monarhi din istoria Regatului Unit.

Conform unei declarații oficiale făcute de Goldsmiths, broșa ar fi fost aleasă chiar de Regină spre a fi purtată în ziua festivităților.

Bijuteria superbă a fost creată de David Marshall și echipa sa, iar povestea din spate este una surprinzătoare. De-a lungul timpului Regina Elisabeta a II-a și-a obișnuit publicul cu o colecție impresionantă de bijuterii, printre care și borșele regale.

Reclamă

Ce poveste ascunde una dintre ultimele broșe ale Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a fost mereu un simbol al eleganței și rafinamentului. Cu o colecție impresionantă de bijuterii, aceasta nu apărea niciodată în public fără să poarte una dintre broșele sale celebre. Povestea celei pe care a ales-o pentru Jubileul de Platină este una cu totul deosebită.

Reclamă

Bijuteria a fost concepută de David Marshall. Bijutierul britanic a explicat ce simbolizează broșa care a fost expusă la Londra. Se pare că broșa superbă reprezintă cele patru națiuni și include lacramioare, flori care s-au aflat și în buchetul regal al Reginei Elisabeta la încoronarea sa.

Broșa ar fi fost aleasă chiar de Majestatea Sa dintr-o listă cu bijuterii care i-au fost arătate. Ulterior ea a fost comandată și proiectată după gusturile monarhului. Broșa strălucitoare este ștanțată cu un număr pe spate pentru a putea fi identificată mai ușor. Regina Elisabeta a II-a a purtat-o chiar în noaptea în care a aprins farul de la Windsor, într-un efort de simbolic de a-și arăta dedicarea față de națiunile membre Commonwealth. Imaginile de la momentul emoționant au făcut atunci înconjurul internetului.

A fost printre ultimele apariții în public ale Majestății Sale. Aceasta a depus un efort incredibil pentru a putea fi rpezentă la festivitățile desfășurate în cinstea ei și la sărbătorirea Jubileului de Platină alături de ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice.

Deși Majestatea Sa s-a stins din viață, ea continua să rămână în amintirea supușilor săi din întreaga lume. Regele Charles al III-lea, fiul Majestății Sale, a promis să ducă mai departe munca Reginei și să-și dedice întreaga viață pentru a servi poporului britanic.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×