Reclamă

Urări de Sfântul Mihail și Gavril 2023. Felicitări și mesaje pentru sărbătoriți

Sfinții Mihail și Gavril sunt sărbătoriți în fiecare an pe data de 8 noiembrie 2023. Această zi este specială pentru milioane de români care își serbează onomastica. Este un prilej nemaipomenit pentru a trimite urări și mesaje de Sfântul Mihail și Gavril 2023. Surprinde-i pe cei dragi cu o felicitare specială.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 noiembrie 2023, 6:51

Poți însenina ziua unui sărbătorit cu ajutorul unei felicitări aparte. Uneori este dificil să-ți găsești cuvintele, dar emoția poate fi învinsă atunci când este vorba de o persoană cu totul specială. Alege mesajul potrivit pentru persoana din viața ta care își serbează onimasita. Ai mai jos o listă întreagă cu urări potrivite pentru această zi deosebită.

Urări de Sfântul Mihail și Gavril 2023

Statisticile spun că peste 8 milioane de români de pretutindeni își sărbătoresc onomastica de Sfinții Mihail și Gavril. Persoanele care poartă numele de Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela au doar motive de bucurie. Aceste persoane vor fi mereu ocrotite de Sfinții lor protectori.

Nu doar aceste nume pot fi sărbătorite, ci și derivate ale lor. Există mai multe derivate precum Mihnea, Găbița sau Michaela, după cum scrie A1.ro. Pentru că ne dorim să ai parte de o zi cu totul specială, uite cum poți să compui un mesaj deosebit de Sfinții Mihail și Gavril.

Ne bucurăm să faci parte din viața noastră. Îți dorim o zi plină de bucurie și liniște sufletească. La mulți ani! Sfinții Mihail și Gavril să-ți fie mereu protectori.

Îți doresc o zi plină de soare. Această zi specială să-ți aducă doar bucurii și împlinir. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

Reclamă

Fie ca această zi să-ți rămână mereu în amintiri. Este o zi specială pentru tine, dar și pentru noi. Îți doresc să ai parte doar de bucurie. La mulți ani!

Această zi ar trebui celebrată în compania oamenilor care contează cu adevărat pentru tine. Ești o încântare pentru noi toți. Ne-ai luminat viețile încă din prima zi. La mulți ani!

Toate dorințele tale să prindă realitate în această zi de sărbătoare. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

Reclamă

Azi ar trebui să te bucuri de aceste momente frumoase. Este ziua ta, iar noi ne bucurăm să ce putem celebra! La mulți ani!

Dacă nu te-au convins mesajele noastre, găsești în Galeria FOTO câteva felicitări speciale. Acestea conțin mesaje perfecte pentru sărbătoriții de Sfinții Mihail și Gavril. Le poți face ziua mult mai frumoasă sărbătoriților din viața ta. Aceștia se pot bucura de un mesaj special, trimis din inimă. 

Urări scurte pe care le poți trimite prin SMS

La mulți ani! Sfinții Mihail și Gavril să vegheze mereu asupra ta.

Tot ce îți doresc este multă sănătate. La mulți ani și multă bucurie!

Această zi să-ți aducă doar fericire! La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

Astfel de momente vor rămâne mereu în sufletul nostru. Ne bucurăm că faci parte din viața noastră. La mulți ani!

Tot ce îți doresc este să ai parte de multă iubire. La mulți ani!Viața te va purta pe multe meleaguri, dar noi sperăm să ai mereu parte de bucurie și fericire. La mulți ani!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×