Reclamă

Urări de Sfântul Mihail și Gavril 2023. Felicitări și mesaje pentru sărbătoriți

Sfinții Mihail și Gavril sunt sărbătoriți în fiecare an pe data de 8 noiembrie 2023. Această zi este specială pentru milioane de români care își serbează onomastica. Este un prilej nemaipomenit pentru a trimite urări și mesaje de Sfântul Mihail și Gavril 2023. Surprinde-i pe cei dragi cu o felicitare specială.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 noiembrie 2023, 6:51

Poți însenina ziua unui sărbătorit cu ajutorul unei felicitări aparte. Uneori este dificil să-ți găsești cuvintele, dar emoția poate fi învinsă atunci când este vorba de o persoană cu totul specială. Alege mesajul potrivit pentru persoana din viața ta care își serbează onimasita. Ai mai jos o listă întreagă cu urări potrivite pentru această zi deosebită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urări de Sfântul Mihail și Gavril 2023

Statisticile spun că peste 8 milioane de români de pretutindeni își sărbătoresc onomastica de Sfinții Mihail și Gavril. Persoanele care poartă numele de Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela au doar motive de bucurie. Aceste persoane vor fi mereu ocrotite de Sfinții lor protectori.

Nu doar aceste nume pot fi sărbătorite, ci și derivate ale lor. Există mai multe derivate precum Mihnea, Găbița sau Michaela, după cum scrie A1.ro. Pentru că ne dorim să ai parte de o zi cu totul specială, uite cum poți să compui un mesaj deosebit de Sfinții Mihail și Gavril.

Ne bucurăm să faci parte din viața noastră. Îți dorim o zi plină de bucurie și liniște sufletească. La mulți ani! Sfinții Mihail și Gavril să-ți fie mereu protectori.

Îți doresc o zi plină de soare. Această zi specială să-ți aducă doar bucurii și împlinir. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

Reclamă

Fie ca această zi să-ți rămână mereu în amintiri. Este o zi specială pentru tine, dar și pentru noi. Îți doresc să ai parte doar de bucurie. La mulți ani!

Această zi ar trebui celebrată în compania oamenilor care contează cu adevărat pentru tine. Ești o încântare pentru noi toți. Ne-ai luminat viețile încă din prima zi. La mulți ani!

Toate dorințele tale să prindă realitate în această zi de sărbătoare. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

Reclamă

Azi ar trebui să te bucuri de aceste momente frumoase. Este ziua ta, iar noi ne bucurăm să ce putem celebra! La mulți ani!

Dacă nu te-au convins mesajele noastre, găsești în Galeria FOTO câteva felicitări speciale. Acestea conțin mesaje perfecte pentru sărbătoriții de Sfinții Mihail și Gavril. Le poți face ziua mult mai frumoasă sărbătoriților din viața ta. Aceștia se pot bucura de un mesaj special, trimis din inimă. 

Urări scurte pe care le poți trimite prin SMS

La mulți ani! Sfinții Mihail și Gavril să vegheze mereu asupra ta.

Tot ce îți doresc este multă sănătate. La mulți ani și multă bucurie!

Această zi să-ți aducă doar fericire! La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

Astfel de momente vor rămâne mereu în sufletul nostru. Ne bucurăm că faci parte din viața noastră. La mulți ani!

Tot ce îți doresc este să ai parte de multă iubire. La mulți ani!Viața te va purta pe multe meleaguri, dar noi sperăm să ai mereu parte de bucurie și fericire. La mulți ani!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×