Reclamă

Valentino Rossi și iubita sa, în vacanță pe iaht. Cei doi vor deveni părinți

Valentino Rossi și iubita sa sunt în vacanță. Zilele de relaxare vin la scurt timp după ce cei doi au confirmat vestea că vor deveni părinți. Valentino Rossi este cel care a spus pe rețelele de socializare că el și partenera sa, Francesca Sofia Novello, sunt pregătiți pentru cel mai important rol din viața lor, scrie HITC.com.

Publicat: 27 august 2021, 8:41

De șapte ori campion mondial de MotoGP, Valentino Rossi și-a găsit din nou dragostea. Acesta a încheiat relația cu Linda Morselli, în anul 2016. Francesca Novello este de o frumusețe răpitoare. Deși are numai 26 de ani, nu se teme de rolul de mamă. Franci are peste 400 000 de urmăritori pe contul de Instagram. Fanii îi apreciază fiecare fotografie pe care o publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentino Rossi și iubita sa, în vacanță pe iaht

Valentino a fost cel care a scris pe contul de Instagram: „După o atentă vizită la medic vă putem spune că Franci este însărcinată”. Acesta este primul copil al lui Valentino cu partenera sa de 26 de ani. Franci este cunoscută ca model și influencer pe rețelele de socializare.

Pilotul care are o carieră uimitoare de 25 de ani a anunțat recent că intenționează să se retragă din cursele MotoGP la sfârșitul sezonului 2021. Acum motivul retragerii este clar. Acesta pare că vrea să-i fie alături partenerei sale pe parcursul sarcinii. Bărbatul vrea să-și întâmpine copilul așa cum se cuvine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Valentino Rossi, fotografiat în timp ce îți face un duș pe un iaht de lux
Rossi are o carieră uimitoare de 25 de ani a anunțat recent că intenționează să se retragă din cursele MotoGP la sfârșitul sezonului 2021 / Profimedia Images
Reclamă

Valentino și Francesca Novello vor deveni părinți de fetiță. Cei doi se află în vacanță și se relaxează pe un iaht superb. Bărbatul este extrem de atent cu iubita sa superbă. Franci și-a etalat noile forme într-un costum de baie din două piese, cu o pereche de bikini cu talie înaltă. Atunci când au confirmat sarcina, cei doi au publicat o imagine haioasă. Valentino a fost văzut îmbrăcat într-o ținută de doctor. Pilotul a primit o diplomă onorifică în comunicații de la Universitatea Urbino din Italia.

O altă vedetă apreciată pe rețelele de socializare care va deveni mamă este Kylie Jenner. Modelul nu a confirmat sarcina, dar se pare că e însărcinată pentru a doua oară.

Ce a scris presa despre viața amoroasă a lui Valentino Rossi

Reclamă

Presa a scris că Valentino Rossi a fost pur și simplu devastat când relația sa cu Linda Morselli s-a încheiat în 2016. Ulterior, Morselli a devenit partenerul pilotului de Formula 1 Fernando Alonso, scrie TheSun.

Dar Rossi nu a stat prea mult pe gânduri. Din anul 2018 formează un cuplu sudat cu frumusețea Novello. Cei doi au petrecut foarte mult timp împreună în cei peste 2 ani de când formează un cuplu. Novello este superbă. Ea e recunoscută ca model profesionist de lenjerie de corp. A fost imaginea mai multor companii de modă în Milano.

Anul acesta în aprilie, Sofia a declarat că în adolescență era fata care ridică steagul în cursele MotoGP. Aceasta a spus pentru Vanity Fair: „În realitate este o meserie ca multe altele, o etapă din cariera mea de care sunt mândră. La 19 ani nu este ușor să lucrezi cu oameni care se uită la posteriorul tău când treci pe lângă ei și care te ating fundul când îți cer să faci o fotografie”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×