Reclamă

Christina Ricci este însărcinată. Vedeta a împărtășit cu fanii vestea cea mare

Christina Ricci este însărcinată. Vedeta le-a oferit fanilor vestea cea mare pe rețelele de socializare. Presa internațională scrie însă că momentul anunțării sarcinii este interesant. Totul vine rapid după ce actrița a încheiat un divorț cu probleme.

Publicat: 11 august 2021, 11:00

Actrița din "Familia Addams" a publicat recent o fotografie pe rețelele de socializare și este o ecografie cu micuțul pe care îl poartă în pântece. Tabloidele scriu că este posibil ca sarcina să fie destul de avansată, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Ricci este însărcinată

Christina Ricci este cât se poate de bucuroasă de sarcină și de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. Ea a spus în descriere că viața sa devine din ce în ce mai frumoasă. Lucrul despre care însă nu a dat nicio informație este cine e tatăl bebelușului ei.

Actrița în vârstă de 41 de ani se află într-o relație de cu hairstylist-ul Mark Hampton. Și acesta a publicat pe conturile lui de socializare imagini cu ecografia. Printre vedetele care au felicitat-o pe viitoarea mămică se numără Kat Dennings, Helena Christensen și Diane Kruger.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Luna trecută, Ricci a sărbătorit ziua de naștere a lui Hampton pe Instagram, scriind la acea vreme că este „persoana ei preferată”, numindu-l și „om superb” și „aducător de toate lucrurile fericite, magice și bune”. Ea a mai scris: „Te iubesc. Anul viitor va fi cel mai bun de până acum”.

Christina Ricci, despre rolul de mamă

Ricci este deja mama unui băiețel pe nume Freddie, care a împlinit recent 7 ani. Micuțul este din căsnicia pe care actrița a avut-o cu James Heerdegen. Cei doi au avut un divorț cu probleme, actrița fiind cea care a demarat procedurile în luna iulie a anului 2020. Cei doi s-au căsătorit în 2013 după ce s-au întâlnit pe platoul serialului ei TV „Pan Am”, potrivit TMZ.

Reclamă

În 2017, Ricci a povestit revistei digitale The Edit a lui Net-a-Porter despre cum a schimbat-o rolul de mamă: „Căsătoria îți arată defectele. Îți arată felul în care faci față lucrurilor. A avea un copil te obligă să crești cu viteza luminii. Sunt cu totul altă persoană decât eram înainte de a avea copilul”, a spus ea la acea vreme.

De asemenea, vedeta a explicat în 2019 pentru IndieWire de ce a ales să păstreze viața fiului ei privată și nu publică imagini cu el pe rețelele de socializare.

„Am avut o perioadă foarte grea cu faima în copilărie, fiind intervievată și întrebată despre viața mea. Cred că felul în care am răspuns la întrebări și lucrurile pe care le-am spus mai devreme a fost doar ca și cum cineva se răsucea în vânt. Am fost foarte reactivă și agresivă și am acționat. Niciun copil nu ar trebui să fie întrebat pentru ca mai apoi adulții să critice, să întrebe, să intervieveze, să cântărească. Este motivul pentru care nu avem poze cu copiii în online. Este același lucru”.

Christina Ricci a cerut ordin de protecție

Christina Ricci a povestit la începutul acestui an că a fost nevoită să ceară ordin de protecție împotriva fostului soț. Ea a susținut că a avut parte de mai multe episoade violente în anul 2020. James Heerdegen a primit în urma solicitării actriței mai multe restricții.

Actrița a mărturisit că a fost abuzată de mai multe ori, atât fizic cât și emoțional. Cea mai mare supărare a sa a fost faptul că toate aceste evenimente nefericite s-au întâmplat în fața fiului lor.

Christina Ricci a numit perioada de carantină o perioadă groznică. Ea a spus că s-a simțit captivă în casă cu un partener abuzator și violent. Ea a susținut că de multe ori s-a temut pentru viața sa.

Mi-a spus că i-ar părea rău pentru mine doar dacă a-și fi dezmembrată în mai multe bucăți. James mă pedepsește 24 de ore pe zi. Îmi este frică și să mai dorm noaptea.

– Christina Ricci

Vedeta a mai vorbit atunci și despre un episod foarte violent care s-a întâmplat pe data de 19 decembrie 2019 și care i-a lăsat urme vizibile. Ricci susține că abuzurile au început la scurt timp după căsătorie, chiar când era însărcinată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×