Reclamă

Vanessa Bryant a vorbit despre pierderea soțului său. Ce a declarat la un an de la accidentul de elicopter al lui Kobe Bryant

Vanessa Bryant și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea soțului său, Kobe Bryant și a fiicei sale, Gianna Bryant. Cei doi nu au supraviețuit accidentului de elicopter care a avut loc pe 26 ianuarie 2020. Modelul în vârstă de 39 de ani a povestit despre clipele în care a aflat vestea decesului soțului său. Aceasta s-a prezentat la o conferință online. Întâlnirea a fost ținută pe fondul procesului pe care îl desfășoară împotriva departamentului de poliție al orașului Los Angeles.

Publicat: 27 octombrie 2021, 7:53

Vanessa acuza oficialii de modul în care a primit vestea decesului soțului și a fiicei sale. Mai mult, soția fostului jucător de baschet spune că imaginile de la locul accidentului au fost distribuite în repetate rânduri pe internet. Fotografiile înfățișau trupurile lui Kobe Bryant și a fiicei sale în vârstă de 13 ani, Gianna Bryant.

Vanessa Bryant a vorbit despre pierderea soțului său

Vanessa Bryant nu a mai rezistat durerii. Aceasta a început un amplu proces în care a povestit mai multe despre decesul soțului său și a fiicei sale în vârstă de 13 ani. Conform declarațiilor pe care l-a oferit într-o conferință online, Vanessa a fost informată de decesul celor doi de către un asistent al jucătorului de baschet.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vanessa Bryant alături de soțul său Kobe Bryant și cele două fiice ale lor, Gianna Bryant și Natalia Bryant
Vanessa Bryant alături de soțul său și cele două fiice ale cuplului, Gianna Bryant și Natalia Bryant / Getty Images

Modelul a decis să dea în judecată departamentul de poliție al orașului Los Angeles. Pe lângă acestea se vor număra și mai multe agenții media. Motivul principal ține de probleme emoționale pe care aceasta le-a suferit. Cele mai multe se datorează imaginilor distribuite pe internet, dar și a modului în care a aflat vestea cea tristă.

Reclamă
Reclamă

Mi s-a spus că a fost un accident și că există cinci supraviețuitori din cele șapte persoane aflate la bordul elicopterului.

– Vanessa Bryant

Vanessa a vorbit în detaliu despre pierderea soțului său și a modului în care s-au petrecut lucrurile în acea zi. Conform surselor externe, din declarații reiese că Vanessa a încercat să-și sune soțul. Cu toate acestea, modelul nu a primit niciun răspuns. Sofia Laine, mama fostului jucător de baschet a venit acasă la Vanessa pentru a avea grijă de celelalte două fiice ale cuplului, Bianka și Capri. Cea de-a treia fiică, Natalia, se afla la acel moment la bibliotecă.

Vanessa spune că a primit zeci de mesaje de condoleanțe. Aceasta a încercat să închirieze un elicopter pentru a zbura la locul accidentului. Totuși, din cauza condițiilor meteorologice nu a fost lăsată să decoleze. Managerul echipei de baschet Los Angeles Lakers, Rob Pelinka, a fost cel care a dus-o pe Vanessa și pe fiica ei, Natalia, la stația poliției din Malibu.

Ce spune Vanessa Bryant despre modul în care au procedat autoritățile

Vanessa Bryant a vorbit despre pierderea soțului său. Aceasta susține că autoritățile nu au acționat în mod corespunzător și că au încălcat dreptul la intimitate.

Vanessa Bryant a vorbit despre pierderea soțului său în fața unui pupitru într-o rochie neagră
Vanessa Bryant a vorbit despre pierderea soțului său. Aceasta susține că autoritățile nu au acționat în mod corespunzător și că au încălcat dreptul la intimitate / Getty Images

Nu erau deloc pregătiți. Am ajuns la stația șerifului și am întrebat dacă soțul și fiica mea sunt ok. Nimeni nu mi-a răspuns. M-au plimbat ore în șir dintr-o încăpere în alta până ce mi-au dat vestea.

– Vanessa Bryant

Vanessa a declarat că imediat ce a aflat despre decesul soțului său a cerut ca autoritățile să securizeze zona.

Dacă nu îmi pot aduce soțul și fetița înapoi, va rog, aveți grijă ca nimeni să nu le facă fotografii. Șeriful m-a asigurat că va avea grijă de acest lucru. Mi-a fost teamă că fanii vor merge cu dronele să facă fotografii care vor ajunge mai târziu la celelalte fiice ale mele sau la prietenii noștri.

– Vanessa Bryant

Însă imaginile cu cei doi răniți a început să circule rapid pe internet, iar Vanessa nu a mai putut face nimic la acel moment. Vanessa a vorbit despre pierderea soțului său într-un proces amplu pe care l-a intentat împotriva departamentului șerifului comitatului Los Angeles.

Nu cred că este drept că trebuie să trec prin așa ceva, însă lucrurile trebuie să se schimbe. Nimeni nu ar trebui să îndure o astfel de durere. Nimeni nu trebuie să îndure teama că ceilalți copii ai familiei ar putea vedea acele imagini dureroase. Nu pot înțelege cum cineva nu poate avea regrete sau compasiune pentru o astfel de situație, ci în schimb profită de oportunitate pentru a fotografia durerea unor persoane pentru propriul lor amuzament.

– Vanessa Bryant

Vanessa a intentat proces pentru neglijență, intruziunea vieții private și provocarea intenționată de suferință emoțională. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×