Reclamă

Victoria’s Secret a angajat primul model masculin. Cine este Darren Barnet și ce spune despre această colaborare

Nu a existat niciodată un ambasador masculin pentru compania. Cu toate acestea, Victoria’s Secret a angajat primul model masculin pentru campania PINK. Starul din „Never Have I Ever”, în vârstă de 30 de ani, se alătură companiei în calitate de ambasador al colecției care include pantaloni scurți, tricouri, accesorii și multe altele.

Publicat: 20 aprilie 2022, 12:24

Amy Hauk, directorul executiv al Pink, a spus că Barnet a fost o alegere evidentă pentru această poziție, deoarece este un "model pozitiv pentru adolescenți și adulții tineri".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pe măsură ce ne concentrăm pe extinderea ofertelor noastre fără interese de gen și continuăm să evoluăm ca marcă, dorim să ne asigurăm că partenerii noștri reprezintă nu numai diversitatea clienților noștri, ci întruchipează și individualitatea și încrederea în sine”, a spus ea într-un comunicat.

Victoria’s Secret a angajat primul model masculin

Barnet, care pe lângă rolul principal din „Never Have I Ever”, acesta a mai jucat alături de Nina Dobrev în comedia de Crăciun „Love Hard”, a da vestea cea mare pe Instagram pentru cei peste 2,3 milioane de urmăritori ai săi.

„Sunt încântat să fac parte din acest proiect”, a spus el în timp ce purta unul dintre hanoracele din campania Pink. „Se concentrează mult pe conștientizarea sănătății mintale, pe incluziune, pe comunitate. Nu aș putea fi mai încântat de asta și voi contribui la lansarea mai multor stiluri în colecția lor”.

Reclamă

Victoria’s Secret a suferit un rebranding masiv. Compania a renunțat la modelele lor emblematice numite Victoria’s Secret Angels în 2021 și le-au înlocuit cu VS Collective, care constă dintr-un grup de femei inspiraționale, cu cariere în domenii diferite. Printre membrii fondatori se numără Valentina Sampaio, Adut Akech, Priyanka Chopra-Jonas și Megan Rapinoe. PINK a introdus o linie fără identitate de gen în februarie 2021 și a început să introducă manechine pentru bărbați în câteva magazine.

Ce spune Barnet despre cariera sa și despre propria persoană

La începutul acestei luni, Barnet a vorbit într-un interviu despre cariera sa de actor și despre modul în care gestionează presiunea de a trăi în ochii publicului.

Reclamă

„Încerc să realizez că nu voi fi niciodată ceașca de ceai pentru toată lumea și nu voi fi niciodată pe placul tuturor”, a explicat el. „Și asta nu este doar în actorie. Asta este valabil în relații și cu orice în viață. Cred că mulți oameni trebuie să învețe asta pentru că să fii pe placul tuturor este imposibil. Trebuie să te simți bine în propria ta piele și să te iubești așa cum ești. Nu pentru ceea ce oamenii se așteaptă sau vor să fii. Așa că trebuie să-ți iei timp pentru tine și să realizezi că nu ești o mașinărie. Nu ești pe cheltuiala nimănui și nu trebuie să fii la înălțimea așteptărilor cuiva în afară de ale tale. Așadar, pune-ți așteptări înalte și apoi iubește-te pe tine.”

Darren Charles Barnet s-a născut pe 27 aprilie 1991, în Los Angeles. Mama lui este de origine suedeză și japoneză, în timp ce tatăl său este din Germania. Bunicul lui Barnet a fost muzicianul Charlie Barnet. Actorul mai are o soră mai mare și o soră mai mică.

Barnet și mama sa s-au mutat în suburbiile Orlando, Florida, la vârsta de 12 ani. Acesta a absolvit Dr. Phillips High School în 2009, unde a fost căpitanul echipei de lacrosse. Și-a dat licența în arte în 2013 și a jucat în piese de teatru și scurtmetraje. Și-a dorit să fie actor încă de la vârsta de cinci ani. Cu toate acestea, nu s-a apucat serios de actorie până la facultate. Acesta vorbește japoneză și spaniolă conversațională și a studiat franceza.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×