Reclamă

Vittoria Ceretti a filmat o campanie publicitară cu actorul Theo James. Iubita lui Leonardo DiCaprio s-a lăsat purtată de val în fața cameramanilor

Vittoria Ceretti a filmat o campanie publicitară cu actorul Theo James. Iubita lui Leonardo DiCaprio s-a lăsat purtată de val în fața cameramanilor. Bruneta nu a mai ținut cont de nimic și s-a bucurat de compania partenerului ei de pe platourile de filmare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iulie 2024, 6:56

Iubita lui DiCaprio, Vittoria Ceretti, a filmat în Capri. Diva nu a fost singură, ci s-a bucurat de compania actorului Theo James. Alături de ei s-a aflat o întreagă echipă de producție. Vittoria și Theo au avut parte de o experiență minunată pe platourile de filmare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vittoria Ceretti a filmat o campanie publicitară cu actorul Theo James

Modelul italian, în vârstă de 26 de ani, a arătat incredibil într-un costum de baie alb. Iubita lui Leonardo DiCaprio a purtat un bikini alb care i-a pus în valoare silueta de invidiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vittoria Ceretti în timp ce stă întinsă pe o barcă și îi este aranjat părul
Iubita lui Leonardo DiCaprio s-a lăsat purtată de val în fața cameramanilor / Profimedia Images

Alături de ea s-a aflat și Theo James. Actorul, în vârstă de 39 de ani, a pozat la bustul gol. Cei doi au filmat un spot publicitar pentru un brand de lux.

Reclamă

Paparazzi au surprins câteva imagini din timpul filmărilor. Vittoria s-a întins pe o barcă, în timp ce Theo James i-a oferit îmbrățișări tandre.

Cei doi au jucat rolurile unor îndrăgostiți, după cum scrie publicația DailyMail. Perechea a filmat scenele fierbinți în Capri.

După încheierea filmărilor, Vittoria și Theo au fost surprinși în timp ce stăteau de vorbă purtând halatele groase. Bruneta, în vârstă de 26 de ani, a fost în Capri în lipsa partenerului său.

Reclamă

Leonardo DiCaprio nu a putut să-i fie alături de această dată. Actorul din Titanic și-a petrecut timpul liber în compania unor prieteni apropiați.

Paparazzi l-au surprins pe DiCaprio în New York în timp ce iubita sa filma scenele fierbinți în Capri.

Vittoria Ceretti și Leonardo DiCaprio trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Vittoria Ceretti și Leonardo DiCaprio sunt împreună de aproape un an de zile. Bruneta și actorul au început o relație romantică în luna august a anului trecut.

La acel moment se zvonea că DiCaprio ar fi încercat să aibă o relație cu Gigi Hadid. Leonardo și actuala sa parteneră s-au întâlnit pentru prima dată la premiera filmului Killers Of The Flower Moon la Festivalul de Film de la Cannes.

Vittoria a avut și alte relații anterior. Ea s-a întâlnit în trecut cu Nathan Westling și a fost căsătorită timp de trei ani cu Matteo Milleri, un DJ italian.

Apropiații lui DiCaprio spun că actorul este serios și iese la întâlniri doar cu Vittoria. Prietenii lui Leonardo spun că bruneta are „toate calitățile pe care le caută la o parteneră”.

Cuplul de îndrăgostiți a fost văzut din ce în ce mai des împreună. Leo și partenera sa au împărtășit un sărut pasional la un concert rock.

Pe lângă aparițiile pe care le au împreună la concerte sau expoziții de artă, Leonardo și Vittoria au ieșit și cu prietenii apropiați.

Totodată, presa scrie că Vittoria a fost văzută de mai multe ori în compania mamei iubitului său. Tânăra pare să aibă o relație bună cu mama lui Leonardo DiCaprio, dar și cu apropiații acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×