Reclamă

Zac Efron a trecut printr-o transformare remarcabilă pentru rolul din filmul Gold. Ce a declarat actorul despre imaginea sa

Zac Efron a trecut printr-o transformare remarcabilă pentru rolul din filmul Gold. Actorul în vârstă de 34 de ani a interpretat rolul unui bărbat rătăcit în deșert pe nume Virgil. Filmul urmărește un viitor distopic și este regizat de Anthony Hayes.

Publicat: 5 februarie 2022, 7:07

Povestea se desfășoară într-un viitor apropiat, dar departe de realitatea din zilele noastre. Doi bărbați găsesc o bucată masivă de aur și încearcă să o extragă cu uneltele pe care le au la dispoziție. Atunci când își dau seama că nu reușesc stabilesc ca unul dintre ei să plece după echipamente de excavare. Zac Efron în rolul lui Virgil este cel care va rămâne să păzească bucata de aur. Intriga principală se învârte în jurul așteptării sale, lipsit de aproape orice sursă de comunicare cu cei din jur acesta are de înfruntat provocările condițiilor greu de suportat ale deșertului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zac Efron a trecut printr-o transformare remarcabilă pentru rolul din filmul Gold

Zac Efron a povestit recent despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul filmărilor pentru producția Gold. Actorul în vârstă de 34 de ani a avut o interpretare remarcabilă, iar fanii l-au recunoscut cu greu din scenele apărute în trailerul oficial. Filmul este așteptat în cinematografele din Statele Unite ale Americii începând cu data de 11 martie. Pentru a-și promova proiectul, actorul a postat câteva secvențe și pe contul său oficial de Instagram.

Vezi mai multe imagini cu Zac Efron în Galeria Foto!

În imagini actorul apare acoperit de nisip, având chipul vizibil deformat. În interviul pe care l-a acordat acesta a declarat că a avut de înfruntat condiții meteorologice dificile și că furtuna de nisip din primele zile de filmare a făcut interpretarea în fața camerelor de filmat mult mai dificilă.

Reclamă

”Filmările pentru această producție au fost pur și simplu brutale, dar am iubit fiecare secundă. A fost o adevărată provocare și sunt foarte mândru de fiecare persoană care s-a implicat. Le mulțumesc tuturor care ne-au fost alături.”

Zac Efron a trecut printr-o transformare remarcabilă pentru rolul din filmul Gold. Actorul spune că nu a mai jucat niciodată într-o astfel de locație.

”Când am ajuns la locație nu mi-a venit să cred, locul acela a avut un impact real asupra mea, toată zona transmitea o emoție puternică. Într-un fel a devenit incredibil de liniștitor în ciuda condițiilor dezolante și greu de suportat.”

Reclamă

Ce cred producătorii filmului Gold despre interpretarea lui Zac Efron

Nu doar fanii au fost uimiți să vadă că Zac Efron a trecut printr-o transformare remarcabilă pentru filmul Gold. Producătorii l-au felicitat și ei pe actor pentru efortul depus. Aceasta a rezistat eroic în fața furtunilor de nisip și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a transmite emoțiile dincolo de camerele de filmat.

”Am filmat în niște condiții greu de imaginat. Nu am mai întâlnit așa ceva niciodată în viața mea. Zac a arătat multă înțelegere față de echipa noastră. A fost o adevărată provocare pentru noi toți. A fost una dintre cele mai brutale filmări pe care le-am făcut în ultimii 35 de ani. ”

”Zac a oferit o interpretare cum nu am mai văzut înainte. Am avut emoții la început, convorbirile sunt întotdeauna ușoare, dar în momentul în care ajungi în zona filmărilor, nu toți actorii sunt dispuși să-și asume asta până la capăt. Zac a fost unul dintre cei mai muncitori actori de pe platou. Nu s-a plâns nici măcar o singură dată.”

Regizorul Anthony Hayes a avut doar cuvinte de laudă la adresa actorului. Echipa sa a filmat producția Gold într-unul dintre cele mai călduroase sezoane de vară din Australia. Cât privește suma care îi va reveni actorului în urma interpretării sale, aceasta nu a fost încă specificată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×