Reclamă

Zendaya a postat o fotografie rară din copilărie. Cântăreața și-a înduioșat fanii din online

Zendaya a postat o fotografie rară din copilărie. Actrița și-a înduioșat admiratorii din online cu o surpriză frumoasă. Diva a vrut să marcheze într-un mod unic aniversarea celor 28 de ani. Starul a ales să lase și un mesaj de mulțumire pentru toți cei care s-au gândit la ea.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 septembrie 2024, 6:57

Zendaya a împărtășit o amintire dulce din copilărie și a celebrat împlinirea vârstei de 28 de ani. Chiar dacă ziua divei a fost pe 1 septembrie, abia acum și-a găsit timpul necesar pentru a le mulțumi admiratorilor săi din online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya a postat o fotografie rară din copilărie. Cântăreața și-a înduioșat fanii din online

„Am venit aici să spun cât sunt de recunoscătoare pentru toate urările frumoase de ziua mea de naștere. Înseamnă enorm de mult pentru mine…Iată-ne la 28 de ani”, a scris Zendaya în online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În postarea făcută pe Instagram, actrița apare într-o rochie albastră cu imprimeu floral. Ea este portretizată în timp ce ține un deget în aer și stă pe pat, relatează DailyMail.

Reclamă

Chiar dacă aniversarea sa a trecut oficial, urările de bine au continuat în secțiunea de comentarii. Pe lângă fani, nume celebre de la Hollywood i-au scris vedetei în secțiunea de comentarii.

Zendaya a jucat într-unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, Challengers, o dramă despre jucătorii de tenis. În Challengers, Zendaya este o aspirantă vedetă a tenisului care renunță la cariera ei după ce a suferit o accidentare majoră.

Totul ia o întorsătură neașteptată în producția care a avut deja premiera în cinematografe. Regizorul filmului a lăudat talentele Zendayei, explicând că a lucrat cu o adevărată profesionistă.

Reclamă

Zendaya a colaborat cu fostul jucător de tenis, Brad Gilbert, pentru a se pregăti din greu pentru rolul său. Actrița a evolua enorm în ultimii ani și a devenit din ce în ce mai cunoscută.

Vedeta reușește să impresioneze ori de câte ori apare pe covorul roșu sau atunci când primește un rol de proporții în filme cunoscute.

Ce avere are Zendaya la 28 de ani

Talentul actriței este recunoscut și remunerată pe măsură. La vârsta de 28 de ani, Zendaya deține o avere de 22 de milioane de dolari, scrie presa. Zendaya și-a început cariera încă din copilărie.

Actriță, cântăreață, model și dansatoare, talentul divei nu poate fi contestat. Zendaya și-a început cariera profesională ca model după ce a apărut în reclame pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

De asemnea, aceasta a apărut ca dansatoare în diverse reclame și videoclipuri muzicale.

Zendaya este cel mai probabil cunoscută pentru rolul lui Rocky Blue din serialul Shake It Up. Zendaya a jucat, de asemenea, în Euphoria, Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far from home și multe altele.

Zendaya și-a lansat și un album de debut în 2013 și a colaborat de-a lungul carierei sale muzicale cu mai mulți artiști internaționali.

În ceea ce privește viața personală, Zendaya are o relație cu Tom Holland. Zvonurile despre cei doi au început să circule încă din 2017, însă cei doi au negat ori de câte ori au apărut în public.

Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre au apărut în 2021, atunci când și-au oficializat relația. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×