Reclamă

Zodii care au șanse mari să se îndrăgostească de un prieten bun pe 27 ianuarie 2024. Pasiunea trece în fața rațiunii pentru ei

Uneori, pasiunea înseamnă a recunoaște un suflet pereche într-un prieten și a merge conform sentimentelor pe care le ai. Dacă ești suficient de norocoasă să te îndrăgostești sub Luna Plină în Leu, atunci cel puțin un lucru este sigur: această dragoste va fi cu multe provocări. Ai mai jos lista cu zodii care au șanse mari să se îndrăgostească de un prieten bun pe 27 ianuarie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 ianuarie 2024, 7:46

Dacă, de exemplu, ieși la o primă întâlnire în această zi, 27 ianuarie 2024, atunci e important sp știi asta: aceasta va fi o noapte pe care ți-o vei aminti pentru foarte mult timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au șanse mari să se îndrăgostească de un prieten bun pe 27 ianuarie 2024

Trei semne zodiacale se vor îndrăgosti de cineva în această zi, 27 ianuarie 2024. Partea interesantă este că este vorba despre o persoană pe care o cunoști deja.

Este vorba despre găsirea iubirii adevărate alături de un prieten. Uneori, atracția nu este despre intimitate, ci despre recunoașterea unui suflet pereche într-un prieten.

Dragostea cu siguranță nu are limite, iar pentru aceste trei semne zodiacale limitarea are granițe întinse.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Reclamă

Aceasta este o perioadă în care ți-ai dat seama că ai fost destul de pretențioasă cu privire la cine ar trebui să fie partenerul tău romantic. Vei descoperi că gândirea ți se schimbă pe 27 ianuarie 2024. Ești mult mai dornică să intri în ceva amoros în timpul tranzitului din această zi. Și principalul motiv pentru care te simți așa este că persoana de care te-ai îndrăgostit este prietenul tău.

Această prietenie poate fi veche sau nouă, dar este ceva care nu evită neapărat ideea de romantism. Ai dezvoltat un limbaj cu această persoană și voi doi ați muncit din greu pentru a vă arăta unul altuia genul de dragoste care sfidează descrierea convențională.

Aceasta este însă prima zi în care realizezi că persoana pe care o iubești este persoana cu care ai fost prietenă în tot acest timp, arată Astrology.com.

Reclamă

Viața este prea scurtă pentru a mai merge după idealuri și acum ești gata să-ți oferi cadoul dragostei adevărate.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Romantismul care plutește în mintea ta este romantismul despre care știi că există cu adevărat cu un prieten bun de-al tău. Deși poate nu ai gândit acea dragoste la statutul de relație romantică, amândoi știți că acolo se îndreaptă.

Pe 27 ianuarie 2024, tu și acest prieten veți concluziona că nu are rost să pretindeți că nu simțiți pasiune unul față de celălalt.

Ceea ce știți, de asemenea, este că viața este scurtă și că, dacă amândoi veți duce acest lucru la pasul următor. Posibilitățile sunt nesfârșite și tot ce știi este că te face fericită să crezi că poți să-ți urmezi inima mai degrabă decât să aștepți o situație pe care restul lumii o va înțelege și pe care să o aprobe.

Nu vrei să mai pierzi timpul în țara viselor.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai fost întotdeauna o persoană care urmărește ritmul inimii. Ideile tale par să prindă mai târziu pentru mulți oameni. Nu ești genul care să rămână într-o situație și dacă ceva te restricționează, îl respingi. Aceasta include idealuri despre ceea ce face o relație romantică adecvată și sănătoasă. Pentru tine, ceea ce face o relație sănătoasă este dragostea și respectul. Persoana poate fi oricine.

Și, în cazul tău, în această zi, 27 ianuarie 2024, acea persoană perfectă este prietenul tău și acest prieten a fost în viața ta de destul timp pentru a-ți dovedi ceea ce ai nevoie.

Nimeni nu te va opri. În timpul Lunii Pline în Leu, ești alimentată de încredere și curaj. Știi ce faci și nu o faci pentru oamenii din jur. Simți că îți vei găsit partenerul în această viață pe data de 27 ianuarie 2024. Convențiile nu sunt ceva după care să te ghidezi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×