Reclamă

Zodii care au tendința de a ignora mesajele. Vezi dacă te numeri printre ele

Chiar dacă nu este tocmai plăcut atunci când se întâmplă, acestea sunt acele zodii care au tendința de a ignora mesajele. Este foarte ușor să ne cuprindă sentimente de neputință atunci când vedem că nu primim răspunsuri la întrebările pe care le avem. Așteptăm și nu se întâmplă nimic. Considerăm asta ca o lipsă de respect, dar poate este momentul să dăm un pas înapoi și să analizăm situația din punctul de vedere al specialiștilor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 noiembrie 2023, 6:53

Unii oameni sunt mult mai conștiincioși decât alții. Unii sunt mai neglijenți și alții sunt ignoranți. Oricum ar fi, cei care nu răspund la mesaje nu o fac din răutate. Zodia este cea care îi ghidează în realizarea anumitor lucruri în viață, iar personalitatea lor este fără doar și poate un element cheie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au tendința de a ignora mesajele

Specialiștii spun că data viitoare când ne vom mai supăra pe cei care ne ignoră mesajele, ar trebui să vedem dincolo de ceea ce ne arată de fapt. Unele prietenii nu merită să dispară din cauza unor întrebări fără răspuns, nu când astrologia are un cuvânt de spus în acest sens. Adevărul este că unii oameni sunt mai vorbăreți decât alții. De asemenea, sunt adepții mesajelor scrise.

Berbec ( 21 martie – 19 aprilie)

Sunt doar 24 de ore într-o zi pentru neobositul Berbec. Acest nativ reușește întotdeauna să-și pregătească noi aventuri, să trăiască totul la intensitate maximă. Pot iubi până la moarte și pot fi acolo atunci când cineva are nevoie disperată.

Cu toate acestea, în absența unei urgențe, uită să trimită mesaje, ba chiar le ignoră cu desăvârșire. Își pot finaliza toate sarcinile din timpul zilei și rămân cu textele necitite.

Reclamă

Plin de entuziasm, acest este foarte greu de ignorat, spune Yourtango.com. Nu ignoră anumite întrebări sau mesaje din lipsă de respect, ci pur și simplu au alte lucruri de făcut.

Taur ( 20 aprilie – 20 mai)

Este foarte greu să-l înțelegi pe fabulosul Taur. Chiar și atunci când este calm reacționează sau acționează doar atunci când se simt cu adevărat nevoiți.

Reclamă

Plini de pragmatism și răbdare, vor răspunde anumitor mesaje doar atunci când vor finaliza sarcinile pe care le au pe listă. Dat fiind faptul că este condus de planeta Venus, apreciează tot ceea ce este artistic și petrec ore întregi dansând sau ascultând piese de teatru.

De asemenea, poate uita că trebuie să răspundă mesajelor, asta fiind fără voia lor. Simt o greutate mult prea mare în toată această treabă și o evită cât pot de mult.

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Balanță ( 23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul Balanță este un prieten de nădejde. Va căuta întotdeauna cele mai bune metode pentru a-și arăta iubrea.

Vor ca toți cei din jur să fie bine, însă realizează acest lucru într-un mod foarte direct. Este primul care va răspunde în caz de urgență și ultimul care va pleca din cadrul unei petreceri dacă este cazul. Din păcate, este foarte sensibil și ușor de jignit, arată Glam.com.

Dacă se simte neglijat, nu va răspunde la mesaje pentru o lungă perioadă. Va lăsa ca situația actuală să fie analizată pe toate părțile înainte de a lua o decizie.

Scorpion ( 23 octombrie – 21 noiembrie)

Unul dintre cei mai puternici nativi, Scorpionul aparține zodiilor de apă. Este calculat și întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți.

Înnebunit după putere, ajunge să fie conduși de ego. Intențiile lor nu sunt cele mai rele, dar au un sentiment puternic ce îi conduce în această direcție fără știință. Se vor pune întotdeauna pe primul loc și se vor asigura că starea lor de bine ajunge înaintea tuturor.

Dacă sunt angajați într-o activitate care le place, cel mai probabil vor uita să răspundă mesajelor. Se aplică și textelor care pentru ei nu au nicio valoare. Preferă atenția și nevoia de afirmare. Își doresc să fie urmăriți și solicitați. Este un nativ analitic, așa că mesajele primite vor fi analizate în profunzime.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×