Reclamă

Zodii care au tendința de a ignora mesajele. Vezi dacă te numeri printre ele

Chiar dacă nu este tocmai plăcut atunci când se întâmplă, acestea sunt acele zodii care au tendința de a ignora mesajele. Este foarte ușor să ne cuprindă sentimente de neputință atunci când vedem că nu primim răspunsuri la întrebările pe care le avem. Așteptăm și nu se întâmplă nimic. Considerăm asta ca o lipsă de respect, dar poate este momentul să dăm un pas înapoi și să analizăm situația din punctul de vedere al specialiștilor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 noiembrie 2023, 6:53

Unii oameni sunt mult mai conștiincioși decât alții. Unii sunt mai neglijenți și alții sunt ignoranți. Oricum ar fi, cei care nu răspund la mesaje nu o fac din răutate. Zodia este cea care îi ghidează în realizarea anumitor lucruri în viață, iar personalitatea lor este fără doar și poate un element cheie.

Zodii care au tendința de a ignora mesajele

Specialiștii spun că data viitoare când ne vom mai supăra pe cei care ne ignoră mesajele, ar trebui să vedem dincolo de ceea ce ne arată de fapt. Unele prietenii nu merită să dispară din cauza unor întrebări fără răspuns, nu când astrologia are un cuvânt de spus în acest sens. Adevărul este că unii oameni sunt mai vorbăreți decât alții. De asemenea, sunt adepții mesajelor scrise.

Berbec ( 21 martie – 19 aprilie)

Sunt doar 24 de ore într-o zi pentru neobositul Berbec. Acest nativ reușește întotdeauna să-și pregătească noi aventuri, să trăiască totul la intensitate maximă. Pot iubi până la moarte și pot fi acolo atunci când cineva are nevoie disperată.

Cu toate acestea, în absența unei urgențe, uită să trimită mesaje, ba chiar le ignoră cu desăvârșire. Își pot finaliza toate sarcinile din timpul zilei și rămân cu textele necitite.

Reclamă

Plin de entuziasm, acest este foarte greu de ignorat, spune Yourtango.com. Nu ignoră anumite întrebări sau mesaje din lipsă de respect, ci pur și simplu au alte lucruri de făcut.

Taur ( 20 aprilie – 20 mai)

Este foarte greu să-l înțelegi pe fabulosul Taur. Chiar și atunci când este calm reacționează sau acționează doar atunci când se simt cu adevărat nevoiți.

Reclamă

Plini de pragmatism și răbdare, vor răspunde anumitor mesaje doar atunci când vor finaliza sarcinile pe care le au pe listă. Dat fiind faptul că este condus de planeta Venus, apreciează tot ceea ce este artistic și petrec ore întregi dansând sau ascultând piese de teatru.

De asemenea, poate uita că trebuie să răspundă mesajelor, asta fiind fără voia lor. Simt o greutate mult prea mare în toată această treabă și o evită cât pot de mult.

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Balanță ( 23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul Balanță este un prieten de nădejde. Va căuta întotdeauna cele mai bune metode pentru a-și arăta iubrea.

Vor ca toți cei din jur să fie bine, însă realizează acest lucru într-un mod foarte direct. Este primul care va răspunde în caz de urgență și ultimul care va pleca din cadrul unei petreceri dacă este cazul. Din păcate, este foarte sensibil și ușor de jignit, arată Glam.com.

Dacă se simte neglijat, nu va răspunde la mesaje pentru o lungă perioadă. Va lăsa ca situația actuală să fie analizată pe toate părțile înainte de a lua o decizie.

Scorpion ( 23 octombrie – 21 noiembrie)

Unul dintre cei mai puternici nativi, Scorpionul aparține zodiilor de apă. Este calculat și întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți.

Înnebunit după putere, ajunge să fie conduși de ego. Intențiile lor nu sunt cele mai rele, dar au un sentiment puternic ce îi conduce în această direcție fără știință. Se vor pune întotdeauna pe primul loc și se vor asigura că starea lor de bine ajunge înaintea tuturor.

Dacă sunt angajați într-o activitate care le place, cel mai probabil vor uita să răspundă mesajelor. Se aplică și textelor care pentru ei nu au nicio valoare. Preferă atenția și nevoia de afirmare. Își doresc să fie urmăriți și solicitați. Este un nativ analitic, așa că mesajele primite vor fi analizate în profunzime.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×