Reclamă

Zodii care își doresc dragoste curată pe 26 ianuarie 2024. Nativii care vor să-și cunoască partenerul foarte bine

Această zi scoate la iveală „visătorul” din fiecare dintre noi. A venit momentul să ne dăm seama de o mulțime de lucruri despre noi înșine când vine vorba de dragoste, întâlniri și intrarea într-o relație adevărată. Ai mai jos lista cu zodii care își doresc dragoste curată pe 26 ianuarie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 ianuarie 2024, 6:16

Nativii de mai jos pot descoperi că dragostea din vis este o iubire care se poate materializa și în viața reală. Acest lucru înseamnă că nativii sunt atrași de ideea de a încerca această dragoste înainte de a cumpăra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își doresc dragoste curată pe 26 ianuarie 2024

Luna trigon Neptun este tranziția care i-a convins că este o idee mult mai bună să intre într-o relație amoroasă sinceră și curată. Un romantism simplu și necomplicat este ceea ce își doresc nativii de mai jos.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

În timp ce s-ar putea să pari foarte interesată de ceva mai profund decât o poveste de dragoste „fără stringente” cu partenerul tău actual, știi că nu acesta este mesajul pe care încerci să-l transmiți. Chiar ai spus de la început că încă nu ești pregătită să faci totul. Trebuie să-ți dea timp pentru că nu vrei să te implici dacă nu simți asta.

E în regulă și ar trebui să mergi cu instinctul tău. În timpul tranzitului Lună trigon Neptun, simți că ceea ce ai de oferit ar trebui să fie suficient. Așa că, atunci când partenerul tău te întreabă dacă poate ai fi interesată să transformi asta într-o relație dedicată, simți ca și cum el nu te-a ascultat. Ai mai văzut asta și înainte. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care nu vrei să duci relația mai departe.

Reclamă

Ți-ar plăcea să cunoști mai bine această persoană. Chiar dacă asta durează ani de zile, chiar vrei să se întâmple asta în condițiile tale.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Vei lua un indiciu din cartea vieții și iubirii tale în această zi, 26 ianuarie 2024. Vei respecta propria ta regulă. Fără obligații când vine vorba de romantism. De acum, așa te simți și nu plănuiești să deviezi de la acest curs. În timpul tranzitului Lunii trigon Neptun, vei vedea că, dacă are sens pentru tine, aceasta este singura persoană de care trebuie să te preocupi.

Reclamă

De asemenea, ești mai sinceră ca niciodată cu privire la sentimentele tale față de partener. Ai spus clar de la început că nu ești dispusă pentru o relație serioasă. Ești o pasăre liberă și dacă nu îi place, atunci are de ales să plece. Fiindcă a rămas în preajmă și știa adevărul tău, chiar nu are de ce să se plângă de decizia ta.

Știind că în acest moment al vieții tale a nu te implica este cel mai bine pentru tine, te vei confrunta cu un conflict în timpul trigonului lunar Neptun, deoarece partenerul tău s-ar putea să insiste asupra următorului pas din relație.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Când întâlnești prima dată persoana cu care ești, îi spui că într-adevăr adori să te distrezi cu ea, dar că nu ești sigură dacă poți duce asta până la capăt. Nu ești gata pentru o căsătorie, copii, o locuință a voastră.

Tu vrei să-ți trăiești viața fără nicio condiție față de o altă persoană. Chiar dacă te atrage cu adevărat, îți dai seama că, dacă ești sinceră de la început, poți evita drama ce poate apărea mai târziu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×