Reclamă

Zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii septembrie. Nativii care scriu povești noi de iubire

Astrologii vorbesc despre trei zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii septembrie. Acești nativi sunt din ce în ce mai atenți la modul în care își aleg partenerul. Mai mult, astrele spun că evenimentele astrologice vor avea și ele un impact semnificativ asupra nativilor din zodiac.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 septembrie 2023, 11:25

Venus este planeta care va avea un impact major asupra deciziilor pe care nativii le vor lua în ceea ce privește viața lor amoroase. Cele mai multe zodii vor reuși să descopere un partener ideal până la sfârșitul acestei luni. Acest lucru se datorează și conexiunii armonioase dintre Luna în Balanță și traseul care se apropie tot mai mult de Venus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii septembrie

Nativii care sunt singuri au șansa să scrie una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Trei zodii vor avea șanse foarte mari să-și găsească sufletul pereche. Totul se va întâmpla până la sfârșitul acestei luni. Luna în Balanță aduce multe vești bune pentru nativii dornici să aibă parte de iubire în viața lor. Aceste trei zodii sunt ajutate de planeta Venus.

Berbec

Berbecii sunt primii nativi din această categorie. Cei care nu sunt într-o relație au șansa să scrie o poveste nouă de iubire. Curioși, jucăuși și pasionali, Berbecii sunt pregătiți să înceapă o nouă relație.

Dezamăgirile din trecut i-au făcut mult mai puternici, iar acum sunt gata să ia decizii clare în ceea ce privește viitorul lor amoros.

Reclamă

Berbecii au trecut printr-o perioadă mai tumultoasă, dar horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2023 le-a adus acestora răspunsurile pe care le-au căutat. Berbecii nu trebuie să-și mai facă griji în ceea ce privește alegerea partenerului ideal.

Bărbatul pe care l-au căutat este mai aproape de ei. Sfârșitul acestei luni le va aduce Berbecilor doar surprize frumoase pe plan personal.

De altfel, Berbecii încep să se iubească mai mult, iar acest lucru va atrage în viața lor exact persoana de care avea atât de multă nevoie.

Reclamă

Balanță

Luna în Balanță își revarsă energia asupra acestor nativi din zodiac. Balanțele au toate șansele să-și găsească un partener până la finalul acestei luni. De altfel, se apropie tot mai mult sezonul Balanțelor, iar acești nativi vor înregistra tot mai multe reușite pe plan personal și profesional.

Balanțele care sunt singure se vor pregăti pentru o nouă etapă în viața lor, scrie YourTango.com. Acești nativi sunt mult mai atenți cu modul în care aleg să iubească.

Dacă înainte Balanțele erau pasionale și dedicate, acum vor fi mult mai echilibrate în ceea ce privește sentimentele lor. Balanțele vor învăța cum să se împartă între viața profesională și cea personală. Acești nativi vor fi pregătiți să îmbrățișeze o poveste de dragoste de neuitat.

Pești

Nici Peștii nu sunt mai prejos când vine vorba de iubire. Aceștia își descoperă sufletul pereche până la finalul lunii septembrie 2023. Peștii sunt zodii de apă care au o energie aparte.

Acești nativi iubesc cu tot sufletul și se dăruiesc complet atunci când vine vorba de o relație. Iubirea lor este nemăsurată, iar partenerul va simți acest lucru încă de la început. O poveste de dragoste cu un nativ din zodia Peștilor va fi una desprinsă din filme, pasională și puternică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×