Reclamă

Zodii care se ceartă cel mai des cu partenerul de cuplu. Vezi dacă te numeri printre ele

Dacă vrei să afli care sunt acele zodii care se ceartă cel mai des cu partenerul de cuplu, citește articolul de mai jos. Acești nativi discută probleme serioase care ajung să se transforme în adevărate argumente fără sfârșit. Specialiștii au selectat acei nativi care nu reușesc niciodată să ajungă la un punct comun cu persoana iubită.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 15 septembrie 2023, 9:02

Cu toate că te gândești la faptul că tu și partenerul sunteți ca două piese de puzzle, uneori nu este deloc așa. Diferențele dintre voi, argumentele, certurile și vorbele aruncate la întâmplare pot dăuna oricărei relații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se ceartă cel mai des cu partenerul de cuplu

Un exemplu elocvent ar putea fi între sensibilul Rac și Fecioara care gândește întotdeauna rațional. Aceștia au fără doar și poate perioadele lor în care simt nevoia să-și spună unul altuia argumentele pro și contra. De la pasionalul Berbec până la încăpățânatul Taur, pregătește-te pentru a afla câteva secrete interesante.

Berbec

Primul nativ din zodiac se ceartă cel mai des. Oamenii născuți sub acest semn sunt cunoscuți pentru curaj și putere. Mai mult decât atât, sint neînfricați în mod natural și iubesc competiția. Acest lucru poate duce la argumente serioase alături de partener. Au opinii puternice, indiferent de subiect și pot fi foarte încăpățânați atunci când își apără drepturile, spune Yourtango.com.

Pe lângă acest lucru, își prețuiesc independența și pot deveni foarte frustrați dacă partenerul le pune la îndoială ideile și încearcă să-i controleze. Un exemplu destul de simplu ar putea fi cel în care un Berbec își dorește o vacanță aventuroasă, iar partenerul alege un loc mai liniștit.

Reclamă

Taur

Acest semn de Pământ se poate certa orice întregi cu partenerul de cuplu. Fiecare Taur în parte este recunoscut pentru încăpățânare și natura lui puternică. De aceea, pot intra în argumente care durează la nesfârșit. Sunt fixiști și se adaptează greu schimbărilor.

Această rigiditate îi aduce într-un moment dificil pentru a lua decizii importante, mai ales în domeniul financiar. Își dorește să trăiască în lux, pe lângă un partener care preferă o abordare mai practică.

Reclamă

Gemeni

Nativii Gemeni sunt recunoscuți pentru inteligență și faptul că vorbesc foarte mult. Au tendința de a vedea lucrurile complet diferit față de restul oamenilor. În timp ce abilitatea lor de a se adapta ușor poate fi un lucru bun, poate duce la certuri în relații, arată Astrology.com. Aceștia dețin un set special de calități și pot avea argumente pentru ambele tabere, ceea ce uneori poate fi foarte confuz pentru persoana de lângă ei. Pe lângă asta, preferă jocurile intelectuale și pot intra în dezbateri pe teme diverse. Acest lucru le poate întări relația.

Leu

Nativii Leu nu ar putea lipsi dintr-un astfel de top. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt curajoși, carismatici și își doresc să fie în centrul atenției. Această dorință a lor poate crea conflicte în relații. Se pot certa foarte ușor dacă nu simt că partenerul le acordă creditul necesar. Pot ajunge să discute idei foarte dificile dacă simt că sunt ignorați.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Scorpion

Nativii Scorpion sunt pasionali și foarte emoționali. Se ceartă cu partenerul de cuplu din cauza geloziei și a posesivității, ceea ce uneori poate duce la conflicte în relații. Cei născuți sub acest semn zodiacal pun foarte mare preț pe încredere și pot avea argumente valide dacă simt că persoana iubită ascunde lucruri.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt ambițioși, practici și focusați pe carieră și atingerea obiectivelor profesionale. Acest lucru poate aduce varii certuri în relația de cuplu, mai ales dacă partenerul se simte neglijat. Capricornii pot avea argumente solide pentru a-și susține practicile. Vor ca partenerul să le recunoască dedicarea și să le fie alături pe drumul către succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×