Reclamă

5 zodii care au cel mai mare nivel de inteligență socială. Aceasta este un dar prețios al nativilor, susțin astrologii

5 zodii care au cel mai mare nivel de inteligență socială sunt mereu în centrul atenției. De altfel, această trăsătură este un dar prețios al nativilor, susțin astrologii.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 9 septembrie 2023, 7:35

În cazul în care nu ți-ai dat seama despre care categorie de persoane este vorba, imaginează-ți următorul scenariu: ești la o petrecere. La un moment dat, apare un invitat pe care doar gazda îl cunoaște, însă, cu toate acestea, el nu are dificultăți în a crea conexiuni cu oricare dintre cei prezenți la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 zodii care au cel mai mare nivel de inteligență socială

Inteligența socială reprezintă abilitatea unei persoane de a interacționa cu ceilalți într-un mod eficient și adaptativ. Pornind de la acest detaliu esențial în personalitatea oricărui nativ din zodiacul european, câțiva astrologi au realizat un top care poate fi considerat interesant.

În rândurile de mai jos, descoperi care sunt cele 5 semne zodiacale dotate cu un remarcabil simț al inteligenței sociale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pe podium s-a clasat Balanța, despre care specialiștii în astrologie au spus că este asemenea unui cântar al armoniei și al diplomației. Influențați de Venus, nativii acestui semn zodiacal au un fler natural pentru menținerea armoniei. Și orice conflict este rezolvat foarte repede atunci când intervine o Balanță.

Reclamă

Simțul lor înnăscut al dreptății, îi fac pe acești nativi guvernați de Aer niște forțe de menținere a păcii excepționale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pe al doilea loc în topul zodiilor care au cel mai mare nivel de inteligență socială se află Gemenii. Ei pot discuta despre vreme și pot explora întrebări existențiale despre misterele Universului.

Reclamă

Datorită curiozității lor nemuritoare, nativii acestui semn zodiacal condus de elementul Aer sunt buni ascultătiru. Ei își vor aminti acea anecdotă pe care ai împărtășit-o despre pisica ta sau micul detaliu despre cartea ta preferată. Acest interes real îi face să iasă în evidență, asigurându-se că oricine din compania lor se simte cu adevărat auzit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de elementul Apă stau foarte bine la capitolul „intuiție”. De aceea, ei pot citi printre mărturiile pe care ceilalți le fac și sunt extrem de empatici, potrivit publicației Ideapod.

Fiind conduși de Lună, ei posedă o abilitate aproape supranaturală de a simți emoțiile. În plus, ei pot simți energia într-o cameră sau o sală imediat ce pășesc în ea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe locul patru în clasamentul zodiilor care au cel mai mare nivel de inteligență socială îi găsim pe nativii Pești. Aceștia îmbină perfectfantezia și realitatea. Conversațiile lor se deplasează adesea între lumea tangibilă și peisaje de vis, pictând imagini vii cu cuvintele lor.

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de elementul Apă au o profunzime emoțională de neegalat, au scris jurnaliștii de la publicația The Times of India. Ei rezonează cu sentimentele, atât ale lor, cât și ale celor din jur.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt cunoscuți drept pilonii de încredere ai stabilității sociale, au spus astrologii de peste hotare. Înrădăcinat puternic în elementul Pământ și binecuvântat de Venus, nativul acestui semn zodiacal aduce stabilitate și sensibilitate interacțiunilor.

Vezi clasamentul celor mai mincinoase zodii. Specialiștii te avertizează să fii atentă cu nativii acestor semne zodiacale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×