Reclamă

5 zodii care au cel mai mare nivel de inteligență socială. Aceasta este un dar prețios al nativilor, susțin astrologii

5 zodii care au cel mai mare nivel de inteligență socială sunt mereu în centrul atenției. De altfel, această trăsătură este un dar prețios al nativilor, susțin astrologii.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 9 septembrie 2023, 7:35

În cazul în care nu ți-ai dat seama despre care categorie de persoane este vorba, imaginează-ți următorul scenariu: ești la o petrecere. La un moment dat, apare un invitat pe care doar gazda îl cunoaște, însă, cu toate acestea, el nu are dificultăți în a crea conexiuni cu oricare dintre cei prezenți la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 zodii care au cel mai mare nivel de inteligență socială

Inteligența socială reprezintă abilitatea unei persoane de a interacționa cu ceilalți într-un mod eficient și adaptativ. Pornind de la acest detaliu esențial în personalitatea oricărui nativ din zodiacul european, câțiva astrologi au realizat un top care poate fi considerat interesant.

În rândurile de mai jos, descoperi care sunt cele 5 semne zodiacale dotate cu un remarcabil simț al inteligenței sociale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pe podium s-a clasat Balanța, despre care specialiștii în astrologie au spus că este asemenea unui cântar al armoniei și al diplomației. Influențați de Venus, nativii acestui semn zodiacal au un fler natural pentru menținerea armoniei. Și orice conflict este rezolvat foarte repede atunci când intervine o Balanță.

Reclamă

Simțul lor înnăscut al dreptății, îi fac pe acești nativi guvernați de Aer niște forțe de menținere a păcii excepționale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pe al doilea loc în topul zodiilor care au cel mai mare nivel de inteligență socială se află Gemenii. Ei pot discuta despre vreme și pot explora întrebări existențiale despre misterele Universului.

Reclamă

Datorită curiozității lor nemuritoare, nativii acestui semn zodiacal condus de elementul Aer sunt buni ascultătiru. Ei își vor aminti acea anecdotă pe care ai împărtășit-o despre pisica ta sau micul detaliu despre cartea ta preferată. Acest interes real îi face să iasă în evidență, asigurându-se că oricine din compania lor se simte cu adevărat auzit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de elementul Apă stau foarte bine la capitolul „intuiție”. De aceea, ei pot citi printre mărturiile pe care ceilalți le fac și sunt extrem de empatici, potrivit publicației Ideapod.

Fiind conduși de Lună, ei posedă o abilitate aproape supranaturală de a simți emoțiile. În plus, ei pot simți energia într-o cameră sau o sală imediat ce pășesc în ea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe locul patru în clasamentul zodiilor care au cel mai mare nivel de inteligență socială îi găsim pe nativii Pești. Aceștia îmbină perfectfantezia și realitatea. Conversațiile lor se deplasează adesea între lumea tangibilă și peisaje de vis, pictând imagini vii cu cuvintele lor.

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de elementul Apă au o profunzime emoțională de neegalat, au scris jurnaliștii de la publicația The Times of India. Ei rezonează cu sentimentele, atât ale lor, cât și ale celor din jur.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt cunoscuți drept pilonii de încredere ai stabilității sociale, au spus astrologii de peste hotare. Înrădăcinat puternic în elementul Pământ și binecuvântat de Venus, nativul acestui semn zodiacal aduce stabilitate și sensibilitate interacțiunilor.

Vezi clasamentul celor mai mincinoase zodii. Specialiștii te avertizează să fii atentă cu nativii acestor semne zodiacale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×