Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2023. Gemenii renunță la relațiile amoroase

Specialiștii vin cu vești bune în ceea ce privește horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2023. Toți nativii vor avea parte de momente neașteptate. Se așteaptă ca săgețile lui Cupidon să lovească atunci când nu sunt așteptate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 31 august 2023, 9:20

Trebuie să știi că nativii Gemeni sunt favoriți astrelor în această lună. Vor reuși să-și îndeplinească toate misiunile cu privire la relațiile de cuplu și asta fără un efort susținut. Cu Venus care încheie perioada retrogradă pe data de 4 septembrie, lucrurile se vor schimba cu siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2023

Tot pe data de 4 septembrie intră Jupiter în mișcare retrogradă ceea ce înseamnă că vor apărea mici modificări în viața nativilor din zodiac. Luna septembrie este propice pentru nativii născuți în zodia Fecioară. Odată cu finalul perioadei, cei norocoși stau sub semnul Balanței. 23 septembrie 2023 vine cu echinocțiul de toamnă, fiind de asemenea un moment important. Este de preferat ca toate conexiunile personale să fie acum restabilite.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt determinați să înceapă relații noi și fructuoase. Este vorba despre cei singuri, căci cei aflați deja într-un parteneriat își vor deschide inima către viitor. Luna Nouă care apare pe data de 14 septembrie aduce cu sine foarte multe întrebări despre propria persoană. Rutina și sănătatea ajung să fie prioritare. Sunt mari șanse ca certurile cu partenerul să fie acum la un cu totul alt nivel.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur explorează cele mai ascunse colțuri ale gândirii. Neînțelegerile din relații vor transforma viitorul și legăturile care s-au creat în trecut.

Nu este un lucru negativ, asta pentru că progresul este de așteptat. Lucrurile bune vor veni pe parcurs, atunci când deciziile bune vor fi luate înaintea celor care deja au fost repetate, spune Yourtango.com. Pentru cei singuri, este important să se acorde o atenție deosebită iubirii de sine, înaintea iubirii unei alte persoane.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au șansa de a scăpa de certuri și neînțelegeri de pe data de 15 septembrie. Luna Nouă din 14 septembrie va aduce cu sine deschiderea mai multor uși. Se pare că cei născuți în acest semn zodiacal au parte de clipe emoționante alături de persoana iubită. Pentru cei singuri sunt șanse mari pentru o nouă idilă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rai se anunță o perioadă cu noi începuturi. Astrele aduc un capitol nou în viața celor singuri. Pentru cei care se află deja într-o relație, vorbim despre îmbunătățirea comunicării în cuplu. Este necesar un echilibru pentru ca lucrurile să nu degenereze. Este importantă deschiderea față de persoanele dragi. Luna Plină din data de 29 septembrie vine și ea cu soluții inedite pentru viitorul personal.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se lasă purtați de rutina vieții în luna septembrie. Reușesc să-și clădească o relație importantă cu sinele. Cei din jur ajung să-i critice, însă acest lucru nu deranjează. Pentru cei care nu formează un cuplu vin vești îmbucurătoare, arată Astrology.com. E vorba despre o poveste de dragoste cu un prieten. Lucrurile ajung să fie văzute acum dintr-o altă perspectivă. Subiectele sensibile sunt abordate într-o manieră diferită.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară descoperă noi modalități de a-și face apariția într-o relație. Discuțiile cu partenerul de viață sunt acum mult mai sincere. Comunicarea deschisă este răspunsul și pe viitor. Mercur îi ajută în privința deciziilor care sunt luate cu greutate. Pentru cei singuri, acum renaște spiritul de aventură și distracție. Momentele de flirt nu vor lipsi dintr-o perioadă plină de iubire. Deciziile înțelepte sunt lăsate pentru finalul perioadei.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de noi începuturi. Venus este în plină ascensiune, ceea ce înseamnă că vine să lase mărturie o perioadă mai romantică. Tot ceea ce se va schimba acum va avea un impact și pe viitor. Compromisurile sunt acum acceptate fără niciun regret. Pentru cei singuri vorbim despre întâlniri romantice. Potențialii parteneri ajung să intre rapid într-o relație fiind entuziasmați. Este cazul să afli ce ar putea readuce frumusețea în viața ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion ajung să fie provocați în relații. Comunicarea cu partenerul de viață este deficitară. Relația de iubire va fi pusă la grea încercare. Poate fi vorba despre o încheiere a situației amoroase. Astrele spun că o despărțire poate fi un lucru pozitiv pe viitor, fiind posibilă descoperirea de sine. Pentru cei singuri este recomandată aventura. De asemnea vorbim despre o idilă la locul de muncă.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător ajung să-și exprime gândurile și sentimentele într-un fel cu totul diferit. Superficialitatea nu mai este acum valabilă. Conversațiile profunde vor lua locul unor priviri fără cuvinte. Astrele spun că nu este recomandată aventurarea în situații noi care pot aduce bătăi de cap. Pentru cei singuri este important ca o relație amoroasă să înceapă cât mai curând.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn învață să aibă încredere în partenerii de cuplu. Sunt purtați de un flux al sentimentelor pe care nu l-au mai explorat până în prezent. Este un moment oportun pentru planificarea unor călătorii scurte de relaxare. Pentru cei singuri, vine o perioadă dificilă atât pe plan personal cât și profesional. Există o singură șansă pentru un viitor stabil în sfera amoroasă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător ajung la o comunicare profundă alături de partenerul de viață. Este posibilă o vacanță pentru menținerea ordinii mentale. Timpul petrecut împreună cu cei dragi va ajunge să fie mult mai prețios. Veștile bune vin și pentru cei care nu sunt deja într-o relație. Este posibilă o stimulare intelectuală care va ajunge să se preschimbe în iubire.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se pregătesc pentru o etapă nouă în viața personală. Lucrurile vor ajunge să se schimbe în următoarele luni. Rutina personală de îngrijire va ajunge să fie respectată cu strictețe. Toate deciziile dificile vor fi luate acum într-o manieră mult mai calmă și deschisă. Pentru cei singuri vine o perioadă de cunoaștere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×