Reclamă

Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil

Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a realiza ceva ce nu au mai încercat până acum. Fiecare își dorește să trăiască iubirea ca în filme. Aceasta e lista cu zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022.

Publicat: 25 septembrie 2022, 7:22
O femeie frumoasă, îmbrăcată în zână, care stă pe o canapea
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a realiza ceva ce nu au mai încercat până acum / Shutterstock

Până când vei găsi acea persoană perfectă, e nevoie să-ți petreci timpul concentrându-te să transformi acest lucru în realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi este ziua în care visele imposibile devin realitate și fanteziile devin dintr-o dată realizabile, scrie yourtango.com.

Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022

Ziua de 26 septembrie 2022 e ziua în care sufletele pereche intră în atenție și încep noi relații romantice. Pentru 3 dintre nativii zodiacului, azi este ziua descoperirii sufletelor pereche.

Majoritatea oamenilor se gândesc la sufletul lor pereche ca la un partener romantic, deși cu siguranță nu se limitează la asta. Sufletele pereche pot fi membri ai familiei sau prieteni, pot fi chiar dușmani. Din fericire, Luna sextil Venus ne aduce viziunea clară că există cineva în viața care merită cunoscut.

Cele trei semne zodiacale care își pot găsi sufletul pereche în timpul sextilului lunar Venus pe 26 septembrie 2022 sunt:

Reclamă

Leu

Într-un fel a fost nevoie să-ți arăți propriului sine. Să demonstrezi că ești demnă de o conexiune cu sufletul pereche și că efortul îți oferă ceea ce ai nevoie astăzi. Știi că ai rămas ancorată în trecut. Pentru că ești o persoană care iubește evoluția, ai făcut eforturi incredibile pentru a fi echilibrată. Motivul actului de echilibru este că știi că ești prea încordată și prea pasionată uneori.

Ceea ce ți-ai dorit este să poți fi calmă și ușor de îndurat, astfel încât să poți petrece timp cu persoana potrivită, care este, de asemenea, calmă și relaxată. Astăzi, în timpul sextilului lunar Venus, ți se va prezenta o persoană care pare prea bună pentru a fi adevărată.

Reclamă

Acesta este sufletul tău pereche. Acum depinde de tine să-l tratezi cu același fel de respect pe care îl ceri. Aceasta nu este o persoană obișnuită. Bunătatea și compasiunea conduc în relația dintre voi. Află de aici mai multe caracteristici ale zodiei tale.

Fecioară

Astrele spun că pe data de 26 septembrie ești în contact direct cu o persoană pe care o vei cunoaște în curând drept cealaltă jumătate a ta.

Ceea ce îți atrage privirea la această persoană este cât de mult îți seamănă. Asta nu este întotdeauna cea mai mare atracție pentru tine. Nu cauți să fii prietenă sau parteneră cu cineva care este o clonă a ta. Totuși, această persoană, care este nouă pentru tine, se va raporta la necazurile tale ca și cum ar fi ale ei. Asta o să-ți dezvolte cu adevărat curiozitatea.

Această persoană este pe cale să fie noul tău prieten, dar nu știi cât de extinsă va fi acea prietenie. În schimb, e cineva de care ai nevoie în viața ta. Alături de care vei construi o relație de cuplu. Acesta este începutul a ceva extraordinar în viața ta.

Capricorn

Niciodată nu este prea târziu să te îndrăgostești de cineva care îți supără mintea din prima secundă a întâlnirii voastre. Poate că ai renunțat la orice speranță de a întâlni vreodată pe cineva la fel de special ca persoana care este pe cale să intre în viața ta. Ești pe cale să fii uimită de intrarea acestei persoane.

Ești omul potrivit la momentul și în locul potrivit. Universul are încă surprize uimitoare pentru tine. Este ca și cum ai fi pe cale să treci de la plictisită și mulțumită la entuziasmată și încântată de această singură persoană.

Nu mai respinge tot ce e nou în viața ta. Lasă-te ghidată de intuiție. Lasă această experiență de suflet pereche să facă ceea ce este aici să facă pentru tine, și anume să-ți arate că viața este uimitoare, surprinzătoare și, uneori, imprevizibil de bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×