Reclamă

Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil

Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a realiza ceva ce nu au mai încercat până acum. Fiecare își dorește să trăiască iubirea ca în filme. Aceasta e lista cu zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022.

Publicat: 25 septembrie 2022, 7:22

Până când vei găsi acea persoană perfectă, e nevoie să-ți petreci timpul concentrându-te să transformi acest lucru în realitate.

Astăzi este ziua în care visele imposibile devin realitate și fanteziile devin dintr-o dată realizabile, scrie yourtango.com.

Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022

Ziua de 26 septembrie 2022 e ziua în care sufletele pereche intră în atenție și încep noi relații romantice. Pentru 3 dintre nativii zodiacului, azi este ziua descoperirii sufletelor pereche.

Majoritatea oamenilor se gândesc la sufletul lor pereche ca la un partener romantic, deși cu siguranță nu se limitează la asta. Sufletele pereche pot fi membri ai familiei sau prieteni, pot fi chiar dușmani. Din fericire, Luna sextil Venus ne aduce viziunea clară că există cineva în viața care merită cunoscut.

Cele trei semne zodiacale care își pot găsi sufletul pereche în timpul sextilului lunar Venus pe 26 septembrie 2022 sunt:

Reclamă

Leu

Într-un fel a fost nevoie să-ți arăți propriului sine. Să demonstrezi că ești demnă de o conexiune cu sufletul pereche și că efortul îți oferă ceea ce ai nevoie astăzi. Știi că ai rămas ancorată în trecut. Pentru că ești o persoană care iubește evoluția, ai făcut eforturi incredibile pentru a fi echilibrată. Motivul actului de echilibru este că știi că ești prea încordată și prea pasionată uneori.

Ceea ce ți-ai dorit este să poți fi calmă și ușor de îndurat, astfel încât să poți petrece timp cu persoana potrivită, care este, de asemenea, calmă și relaxată. Astăzi, în timpul sextilului lunar Venus, ți se va prezenta o persoană care pare prea bună pentru a fi adevărată.

Reclamă

Acesta este sufletul tău pereche. Acum depinde de tine să-l tratezi cu același fel de respect pe care îl ceri. Aceasta nu este o persoană obișnuită. Bunătatea și compasiunea conduc în relația dintre voi. Află de aici mai multe caracteristici ale zodiei tale.

Fecioară

Astrele spun că pe data de 26 septembrie ești în contact direct cu o persoană pe care o vei cunoaște în curând drept cealaltă jumătate a ta.

Ceea ce îți atrage privirea la această persoană este cât de mult îți seamănă. Asta nu este întotdeauna cea mai mare atracție pentru tine. Nu cauți să fii prietenă sau parteneră cu cineva care este o clonă a ta. Totuși, această persoană, care este nouă pentru tine, se va raporta la necazurile tale ca și cum ar fi ale ei. Asta o să-ți dezvolte cu adevărat curiozitatea.

Această persoană este pe cale să fie noul tău prieten, dar nu știi cât de extinsă va fi acea prietenie. În schimb, e cineva de care ai nevoie în viața ta. Alături de care vei construi o relație de cuplu. Acesta este începutul a ceva extraordinar în viața ta.

Capricorn

Niciodată nu este prea târziu să te îndrăgostești de cineva care îți supără mintea din prima secundă a întâlnirii voastre. Poate că ai renunțat la orice speranță de a întâlni vreodată pe cineva la fel de special ca persoana care este pe cale să intre în viața ta. Ești pe cale să fii uimită de intrarea acestei persoane.

Ești omul potrivit la momentul și în locul potrivit. Universul are încă surprize uimitoare pentru tine. Este ca și cum ai fi pe cale să treci de la plictisită și mulțumită la entuziasmată și încântată de această singură persoană.

Nu mai respinge tot ce e nou în viața ta. Lasă-te ghidată de intuiție. Lasă această experiență de suflet pereche să facă ceea ce este aici să facă pentru tine, și anume să-ți arate că viața este uimitoare, surprinzătoare și, uneori, imprevizibil de bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×