Reclamă

Zodii care nu mai speră la marea dragostea pe 21 februarie 2024. Nativii care vor afla adevărul

Când planeta Jupiter ne influențează în mod direct, reușește să scoată la iveală capacitatea noastră de a vedea ambele fețe ale monedei. Deși uneori poate fi greu de suportat, adevărul e mai bun decât minciuna. Ai mai jos lista cu zodii care nu mai speră la marea dragostea pe 21 februarie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 februarie 2024, 7:29

E important să realizezi că dacă treci printr-o perioadă grea, cu siguranță ea nu va dura la infinit. În timpul Lunii în armonie cu Jupiter, lucrurile vor intra pe făgașul normal și adevărul va ieși la iveală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care nu mai speră la marea dragostea pe 21 februarie 2024

Fie că te așteptai ca iubirea să te ia prin surprindere sau ai tot așteptat un gest de la persoana pe care o placi, pe 21 februarie, astrele spun că vei renunța la luptă. Inima a realizat că tot ce a simțit până acum a fost de fapt în zadar, scrie yourtango.com.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

E timpul să renunți la așteptare. Este timpul să renunți la acel vis. Este timpul să nu mai stai cu gândul că acea persoană de care te-ai îndrăgostit va avea aceleași sentimente pentru tine. Vei accepta adevărul.

Adevărul este că nu are rost să aștepți o persoană care nu are niciun interes pentru tine din punct de vedere romantic. Sigur, poate continua să îți fie prieten, dar nimic mai mult. Acum că vezi lucrurile cu înțelepciune îți vei da seama că totul era o povară imensă pentru tine.

Reclamă

Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă ai fi fost întrebată în urmă cu doar o săptămână dacă ai renunța vreodată să mai aștepți acea persoană despre care crezi că este adevărata ta iubire, cu siguranță ai fi răspuns că niciodată. Oricât de sigură ai fost pe sentimentele tale, în acest caz, vina este că persoana în care crezi are foarte puțin interes pentru tine.

Chiar dacă este ceva la care nu ai vrut niciodată să renunți, acum ți-ai dat seama că nu are rost să mai aștepți. Vei vedea că ți-ai pierdut timpul prețios cu această persoană. Ai realizat că ea nu va vedea lucrurile în felul tău niciodată. Știi asta și există un sentiment interesant de libertate care vine cu acea senzație.

Reclamă

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Persoana pe care o iubești este cineva care te iubește cu siguranță și va rămâne pentru totdeauna alături de tine. Îți este alături cu credință și devotament. Din păcate, versiunea lor de „devotament” nu are nimic de-a face cu romantismul, cu afecțiunea sau cu oricare dintre lucrurile care te ajută să definești ideea de iubire.

Te-ai săturat să aștepți ca această persoană să devină alesul tău. Pe 21 februarie 2024, vei accepta pur și simplu lucrurile așa cum sunt. Nimic nu se schimbă. Ceea ce se îmbunătățește de fapt este că tu te poți elibera de povara așteptărilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×