Reclamă

Zodii care nu mai țin cont de cei din jur pe 15 ianuarie 2024. Nativii care se pun pe ei pe primul loc

În încercarea de a arăta că ești acolo, că exiști, ajungi să vrei să arăți lumii întregi că poți să faci totul cu orice preț. Cu toate acestea, ai mai jos lista cu zodii care nu mai țin cont de cei din jur pe 15 ianuarie 2024 și se pun pe ele pe primul loc.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 ianuarie 2024, 7:15

Trei semne zodiacale vor trece peste sentimentul inadecvat atunci când vine vorba de ceilalți. Ele nu mai speră să fie acceptate și preferă să lase lucrurile așa cum sunt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care nu mai țin cont de cei din jur pe 15 ianuarie 2024

Dacă ai căutat aprobare pe rețelele sociale, vei găsi întotdeauna modalități de a vedea că nu te ridici la standardele impuse de societate nici măcar o dată.

Cu cât încerci mai mult să obții aprobarea unei lumi pline de oameni anonimi, cu atât mai mult te vei simți că tot nu ești suficient de bună. Căutarea aprobării prin surse externe este o bătălie cu multe riscuri.

Pe 15 ianuarie 2024, trei semne zodiacale se vor expune atât de mult încât va deveni evident că nu există nicio modalitate de a câștiga dacă scopul este să fie acceptate de oamenii din jur.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Reclamă

Deși ești o persoană cu o minte sclipitoare, ești, de asemenea, îndrăgostită de sunetul propriei voci. Atunci când apelezi la rețelele sociale pentru a aduna oameni în jurul tău, îți vei da seama că ei de fapt nu te fac să te simți mai bine în niciun fel.

Ești complet atașată de laude și de aprobarea publică. Deși ai vrea ca toată lumea să te perceapă ca un fel de ființă divină, pentru că nu primești suficiente „like-uri” la postările tale, ajungi să te simți ca și cum nu ești suficient de bună.

În timpul tranzitului Lună pătrat Jupiter, vei vedea că acorzi prea mult credit „lor”. Ei nu există. Sunt rețelele sociale, fețe fără nume și nu sunt ei cei care te fac o persoană specială.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În ziua de 15 ianuarie 2024 își vei da seama că trebuie să rămâi autentică. Vezi că fluxul de popularitate face ca oamenii să se comporte într-un „anumit” fel. Fiindcă îți place așa, ai tendința de a ține pasul cu acea mișcare doar pentru a fi aprobată sau plăcută. Întotdeauna ți-a plăcut să fii plăcută. Dar în cazul tău, ceea ce este în joc este legat de autenticitatea ta.

În timpul tranzitului cu Jupiter, va trebui să te confrunți cu ideea că nu vei ajunge niciodată cu adevărat la oamenii pe care vrei să-i impresionezi. Poate că această zi este pentru descoperirea adevăratei tale persoane.

Când simți că tot ce ai mai bun nu este suficient de bun, este pentru că ai decis că tot ce e mai bun este idealul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În timpul tranzitului din această zi a Jupiterului pătrat al Lunii, vei descoperi că s-ar putea să te superi pe tine că ai mers prea departe cu o conversație care are loc online sau că nu trebuie neapărat să-i demonstrezi ceva acelei persoane de pe rețelele sociale. Cu toate acestea, mergi mai departe. Te implici foarte mult într-o ceartă despre care simți că îți amenință modul de a gândi.

Pe 15 ianuarie 2024, vei începe să te gândești că poate cel mai bine este să te retragi. Rezultatele nu îți vor plăcea și cea mai mare parte a dezamăgirii se întâmplă. Te așteptai a totul să meargă în altă direcție. Ai vrut sa fii placută pentru părerea ta și până la urmă, tot ce ai primit a fost o iluzie.

Așa îți vei da seama că nu ai nevoie de „ei” ca să te accepte. Nu sunt ei în măsură să te respingă, să aprobe sau să te critice.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×