Reclamă

Zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 31 martie 2024. Nativii care lasă trecutul în spate

Există câteva zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 31 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să lase trecutul în spate și să meargă mai departe. Această perioadă vine cu multe lecții importante pentru nativii din zodiac.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 martie 2024, 7:28

Dacă există un lucru asupra căruia majoritatea oamenilor pot fi de acord în această zi, este că, în ciuda aplicațiilor de întâlniri online, uneori este greu să găsești partenerul potrivit. Atunci când lucrurile nu mai merg, cel mai bine este să pui punct unei relații pentru a evita transformarea acesteia într-un toxică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 31 martie 2024

Există multe teorii pentru care relațiile se pot transforma în relații toxice. Astrologia afectează anumite trăsături de personalitate, iar acest lucru poate duce la luarea unor decizi în ziua de 31 martie 2024. Asteroidul Chiron poate aduce și el dezordine în rândul relațiilor amoroase.

Chiron este asteroidul cunoscut sub numele de „vindecătorul rănit”. Îți ia numele de la Chiron din mitologia greacă, care a fost capabil să vindece rănile tuturor, cu excepția rănilor sale.

Gemeni

Gemenii se numără printre cele trei zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 31 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să meargă mai departe. Ai trecut prin mult emomente dificile, iar acum a sosit timpul să îți arăți mai mult respecți.

Reclamă

Nu faci un lucru greșit plecând dintr-o relație toxică. Ai tot dreptul să fii fericită și să te pui pe primul loc.

Vei învăța să iubești din nou și să ai parte de momente de neuitat alături de alte persoane. Pas cu pas vei redescoperi ce este fericirea pentru tine.

Este o perioadă în care ai nevoie de timp pentru a lăsa lucrurile să se așeze, scrie YourTango.com. Vei vedea că totul se va schimba în bine.

Reclamă

Capricorn

Capricornii acceptă cu greu o înfrângere și de multe ori au tendința să rămână în relații chiar și atunci când acestea devin toxice.

Capricornii trebuie să învețe să se pună pe primul loc, să aibă mai multă grijă de ei și să lase oamenii care nu le fac bine să iasă din viața lor. Uneori este greu să accepți că ai pierdut un om, mai ales dacă ai muncit pentru relația voastră.

Totuși, este mai bine să fii singură o vreme și să te bucuri singură de anumite experiențe decât să stai în preajma unui om care îți consumă întreaga energie. Ai nevoie de o perioadă de timp ep care să o petreci singură, scrie Astrology.com.

Pești

Peștii au un suflet foarte mare și iubesc pătimaș. Pentru ei va fi greu să pună capăt unei relații, dar ziua de 31 martie 2024 le va oferi puterea de care au nevoie.

A sosit momentul să mergi mai departe și să încerci să-ți construiești un drum alături de o altă persoană.

Ai nevoie de cineva care să fie alături de tine chiar și în momentele dificile. Horoscopul lunii aprilie 2024 îți va aduc emulte surprize plăcute.

Vei vedea că totul se va transforma în cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat. Trebuie doar să ai mai multă încredere în astre. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×