Reclamă

Fazele lunii în aprilie 2024. Calendarul complet al Lunii Pline

Fazele lunii în aprilie 2024 vor aduce schimbări importante pentru unii nativi din zodiac. Calendarul complet al Lunii Pline dezvăluie cum anume s-ar putea schimba viața pentru nativi care aleg să profite de energia pe care o primesc.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 martie 2024, 6:44

Luna Plină va avea loc pe 23 aprilie 2024. Ea atinge punctul cel mai luminos în jurul orei 19:49. În mod tradițional, această Lună Plină mai este numită și Luna Roz. Luna Roz simbolizează începutul primăverii și a energiei feminine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fazele lunii în aprilie 2024

Chiar dacă Luna Plină din aprilie 2024 poartă numele de Lună Roz, trebuie menționat faptul că luna nu-și va schimba culoarea.

Luna plină din aprilie a corespuns adesea cu înflorirea timpurie de primăvară a unei anumite flori sălbatice originare din estul Americii de Nord: Phlox subulata – numită în mod obișnuit phlox de mușchi – care a cunoscut și numele de „mușchi roz”.

Datorită acestei asocieri sezonerire, această Lună Plină a ajuns să fie numită și Luna Roz. În aprilie, primăvara este deja în floare, iar Luna plină își face simțită prezența de la jumătatea lunii.

Alte nume pentru Luna Plină din aprilie 2024 au mai fost oferite de triburile native americane și includ denumiri precum: Luna în devenire, Luna răpită și Luna când se întorc rațele. Alte nume se referă la revenirea animalelor în natură.

Reclamă

Există și câteva legende legate de această perioadă.

O Lună Plină în aprilie 2024 care este greu de zărit poate aduce cu sine îngheț sau ploaie.

Potrivit unei legende mai vechi, perioada de la Luna Plină până la ultimul sfert de Lună este cea mai bună perioadă pentru a rărirea florilor, tăierea lemnului și plantarea culturilor de flori, spun cei de la Almanac.com.

Reclamă

Ce semnificație spirituală are Luna Roz

Luna Roz este un nume dat Lunii Pline care are loc în aprilie și are o semnificație spirituală aparte în unele culturi. Se crede că această etapă reprezintă renașterea, creșterea și reînoirea, marcând și încpeutul primăverii în emisfera nrodică.

Alege și luna în care te-ai născut și vezi care e trăsătura ta dominantă. Descoperă ce calitate te definește

Se mai spune că nuanța lunii simbolizează dragostea și compasiunea, dar și vindecarea emoțională. Luna Plină Roz este asociată cu cultivarea energiei pozitive și dezvoltarea relațiilor interumane.

Această Lună Roz se află în zodia Scorpion, despre care se crede că intensifică procesul de introspecție și auto-descoperire.

Este un mment oportun pentur a renunța le vechile modele și convingeri, spun specialiștii de la Astrology.com. Cel mai bine este să folosești această energie puternică pentru a stabili obiective importante de viitor.

Energia Scorpionului se referă și la maximizarea resurselor interioare. Energia Scorpionului trebuie corelată cu energia venită de la Luna Roz pentru a vedea rezultatele mult așteptate. Fiecare nativ din zodiac poate fi impactat de energia acestei faze a lunii.

Nativii care vor folosi resursele în avantajul lor vor reuși să vadă schimbări importante, după cum spun astrologii de la Parade.com.

Luna Roz rămâne unul dintre cele mai așteptate fenomene cerești ale anului datorită energiei puternice. Acest eveniment cu Lună Plină promite să ofere o doză puternică de transformare, creștere spirituală și plăcere senzuală. Luna Roz în 2024 este un moment oportun pentur a deschid eun nou capitol din viața ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×