Reclamă

Zodii care se descurcă indiferent de ce se întâmplă pe 5 aprilie 2024. Nativii care au puterea să treacă peste orice

Astrele ne sfătuiesc să rămânem acolo și să ne păstrăm credința. Se pare că aceasta este rețeta succesului pentru ca visurile să devină realitate. Ai mai jos lista cu zodii care se descurcă indiferent de ce se întâmplă pe 5 aprilie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 aprilie 2024, 7:35

Ceea ce ne pregătește pentru o perioadă grea este tranzitul Lunii Vărsător pătrat cu Mercur. Aici ne putem da seama că deși s-ar putea să ai planuri mari, totuși ele se vor concretiza mai devreme sau mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se descurcă indiferent de ce se întâmplă pe 5 aprilie 2024

Această zi este despre sincronizare, dar asta nu înseamnă că urmează o perioadă fără oportunități. Ceea ce vei avea de învățat e faptul că e perfect normal să ai visuri mărețe, chiar „aproape de” imposibile. Ele se pot concretiza chiar și atunci când pare că nu se va întâmpla nimic într-o anumită zi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Știi că nu poți controla totul. Iar aici ne referim la oameni, evenimente și chiar și la reacțiile tale. Asta nu înseamnă că nu încerci. Ești o persoană care dorește organizare. Totuși, s-ar putea să descoperi că în zile ca aceasta, singurul lucru pe care îl poți controla este faptul că îți poți scrie numele fără să faci greșeli.

Se vor întâmpla lucruri la care nu te-ai așteptat, iar asta te deranjează profund. Ceea ce te deranjează cel mai mult este că ai crezut că totul merge bine. Din păcate, poate fi vorba despre o persoană care, sfidându-te, ceea ce te enervează, te lasă să crezi că „așa stau lucrurile”.

Reclamă

S-ar putea să nu îi poți controla sau schimba pe alții, dar poți accepta că există doar anumite lucruri pe care nu le poți controla. În timpul pătratului Lunii Vărsător Mercur, s-ar putea să fii tentată să te enervezi și să lași furia să iasă la iveală. Cu toate acesea, vei realiza că așa nu rezolvi nimic și te vei liniști în cele din urmă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Sunt momente în care crezi atât de mult în ideea că poți aduce lucrurile împreună. Te arunci cu atâta entuziasm în anumite situații, dar nu îți mai dai seama că poate ești prea dură cu tine. Asta se întâmplă pentru tine în această zi, 5 aprilie 2024, în timpul pătratului Luna Vărsător Mercur. Ai planuri gigantice, puternice, uimitoare și, totuși, se pare că nimeni nu este interesat de tine. Acest lucru te întristează și s-ar putea să ajungi să-ți ignori prietenii, eventual chiar să te izolezi pentru a evita să te plângi.

Reclamă

Simți că, dacă poți depune acest mare efort pentru a organiza o petrecere sau un eveniment care va bucura atât de multe persoane, atunci ei pot măcar să participe. Când afli că nu sunt atât de interesați pe cât speri, riști să pierzi din elan și bucurie.

Ei bine, aceasta este o lecție grozavă pentru a afla mai multe despre răbdare. Timpul este cheia aici. Intențiile tale sunt bune și ești o persoană bună și generoasă. Înțelegi că nu toată lumea e ca tine și e în regulă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×