Reclamă

Zodii care se despart în octombrie 2024. Nativii care lasă trecutul în spate

Există trei zodii care se despart în luna octombrie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să lase trecutul în spate și să meargă mai departe cu viața lor. Aceste semne zodiacale sfidează așteptările sociale și își găsesc împlinirea în singurătate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 octombrie 2024, 6:57

Unii omani înclină spre independemță în starea lor natural de a fi. Dispoziția lor este orientată spre sine. Aceste persoane își permit să trăiască cea mai bună viață fără aprobarea celor din jurul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart în octombrie 2024

Individualiștii sunt primii care rezervă o excursie solo dacă își doresc să călătorească într-o locație nouă. Dacă vor să meargă la un restaurant nou, nu vor aștepta până când altcineva este gata să meargă cu ei pentru a explora noi delicii culinare. Aceste zodii  vor ajunge în punctul în care vor pune capăt relațiilor amoroase în luna octombrie 2024. Aceste semne zodiacale sunt mult mai fericite singure, spun cei de la Parade.com.

Fecioară

Fecioara este o persoană deosebită. Acest semn de Pământ are așteptări mari de la sine și, adesea, de la cei din jurul lor.

Fecioarele adoră să-și organizeze viața, casa și programul într-un mod specific și consecvent. Fiind orientate spre detalii, acestea descoperă defectele altora rapid.

Reclamă

Luna octombrie le pune pe Fecioare în fața unei decizii importante. Aceste zodii s-ar putea să renunțe la relațiile amoroase. Acest semn zodiacal nu va face compromisuri pentru relația lor. Fecioara are un zid emoțional puternic.

Acest semn zodiacal este mai fericit în singurătate de când în prezența unui partener care nu se aliniază cu valorile sale. Fecioarele vor să-și protejeze inimile generoase și dăruitoare și nu își doresc să lase persoanele nepotrivite să se apropie prea mult de ele.

Fecioarele au nevoie de parteneri sinceri, spun cei de la Astrology.com.

Reclamă

Săgetător

Săgetătorii sunt cosucuți pntru teama lor de angajamente. Aceste semne de foc au un spirit liber și prioritizează extinderea filosofiei, perspectivelor, educației și obținerii de experiențe de viață incitante. Săgetătorii vor pune capăt unei relații în octombrie 2024.

Dacă instinctele lor simt că cineva îi reține sua i va lega, ei fug din acea relație. Acest semn zodiacal optează adesea pentru singurătate. În timp ce acest semn este capabil de dragoste și parteneriat sănătos, nu trebuie să fie într-o relație cu acea persoană, spune Parade.

Săgetătorii intră într-o relație doar dacă ambele părți își pot menține autonomia, venind împreună atunci când le complimentează dorințele și nevoile individualiste.

Persoana potrivită trebuie să țină pasul cu spiritul lor aventuros. Săgetătorul este cunoscut pentru faptul că preferă să-și petreacă timpul singur.

Vărsător

Vărsătorul este cunoscut pentru personalitatea sa neconvențională. Acest nativ va lua decizia să rămînă singur în luna octombrie 2024.

Vărsătorul vrea să mențină controlul emoțională și să se lase purtat de emoții. Parteneriatul necesită vulnerabilitate, maia les atunci când sentimentele nu au un sens rațional.

Acest lucru poate fi declanșator sau confuz pentru acest semn zodiacal. Intelectualizarea sentimentelor îi face să se simtă în largul lor.

Această zodie este cunoscută pentru faptul că preferă să fie singură. Vărsătorii sunt încântați cu viața lor în singurătate și nu caută parteneri care nu le aduc împlinirea adevărată. De altfel, horoscopul lunii octombrie demonstrează că Vărsătorii preferă singurătatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×