Reclamă

Zodii care se despart în ziua de 16 octombrie 2023. Nativii care pun capăt unei povești de iubire

Există trei zodii care se despart în ziua de 16 octombrie 2023. Acești nativi sunt deciși să pună capăt poveștilor de iubire. Ei sunt dornici să trăiască viața pe cont propriu în următoarea perioadă. Astrele le rezervă multe surprize acestor nativi. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 octombrie 2023, 6:27

Nu este ușor să iei o astfel de decizie. Unii nativi pun capăt relațiilor pentru că își doresc altceva, în timp ce alții nu văd altă soluție de rezolvare a neînțelegerilor cu partenerul. Însă atunci când o astfel de decizie este luată, nativii au nevoie de o perioadă de adaptare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart în ziua de 16 octombrie 2023

Zodiile care pun capăt poveștilor de iubire sunt pregătite pentru o schimbare. Această decizie ar fi putut influențată de energia unui fenomen astrologic care a avut loc recent. Luna Nouă a adus multe transformări pentru cei mai mulți nativi din zodiac.

Cei care simt nevoia de o schimbare ar putea alege să facă o tranziție spre o viață singură. Octombrie vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac, dar și cu multe momente dificile pentru cei care au decis să-și încheie relațiile.

Gemeni

Gemenii se numără printre cele trei zodii care se despart în ziua de 16 octombrie 2023. Ești o zodie de aer indecisă, iar acest lucru te face să nu reziști foarte mult timp într-o relație.

Reclamă

Deși iubești pasional și ești loială, începi să te plictisești dacă partenerul nu aduce ceva nou în relație.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care alegi să pleci și să-ți petreci timpul singură. Viața îți va aduce în cale oameni noi, iar tu vei fi dornică să-i cunoști.

Sfârșitul lunii octombrie va fi ca o perioadă de tranziție pentru tine. Această perioadă te va învăța să te pui mai des pe primul loc și îți va arăta cum anume ar trebui să arate o poveste de dragoste adevărată.

Reclamă

Balanță

Nativii din zodia Balanței vor avea nevoie de puțin timp pentru a se adapta la decizia pe care au luat-o. Ești o femeie care are standarde înalte. Acest lucru te face să fii pretențioasă când vine vorba de alegerea partenerului perfect, scrie Astrology.com.

După ce ai trecut prin mai multe relații eșuate și ai învățat ce anume cauți la cel de lângă tine, acum nu mai ești dispusă să faci compromisuri. Atunci când lucrurile nu mai merg între tine și partener, preferi să fii fermă și să pui caot relației.

Chiar dacă mulți te consideră o femeie rece, în fapt ești o femeie care își protejează timpul și sufletul. Această perioadă nu va fi ușoară. Decizia de a pune capăt unei povești de iubire nu vine niciodată cu ușurință. Cu toate acesta, în adâncul sufletului știi că ai făcut asta pentru binele tău.

Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru curiozitatea pe care o au. Această latură a ta te pune în situația în care ești nevoită să te despărți de partener.

Perspectivele tale de viitor s-ar putea să nu se mai alinieze cu cele ale partenerului de cuplu. Încearcă să privești lucrurile dintr-o perspectivă optimistă, te sfătuiește YourTango.com.

Este o perioadă în care vei putea să te pui pe primul loc. Este o perioadă în care poți să explorezi și să descoperi ce îți place. Este o perioadă în care vei afla mult mai multe despre tine și vei fi pregătită pentru următoarea relație. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×