Reclamă

Luna Nouă pe 14 octombrie 2023. Cum sunt afectate zodiile

Pentru cei aflați în căutarea unor răspunsuri concrete, trebuie menționat faptul că Luna Nouă pe 14 octombrie 2023 aduce eliberare karmică și lecții importante. Destinul va avea un alt drum pentru cele mai multe dintre zodii, fiind tot mai concentrate spre găsirea unui adevăr esențial. Va fi vorba și despre începuturi dificile, dar extrem de importante.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 octombrie 2023, 6:28

Înțelegerea lucrurilor vor veni dintr-o perspectivă inedită. Luna Nouă în Balanță este despre un trecut care nu ne mai aparține și despre rezultatele din prezent. Atenția va fi îndreptată acum către rezultate, iar raționamentul va fi unul cât se poate de simplu. Vom avea șansa să conștientizăm anumite greșeli, dar să le și înțelegem sensul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă pe 14 octombrie 2023

Cu astfel de evenimente astrale în preajmă, nu avem cum să nu devenim conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat în jur. Vor veni zile mai intense, mai ales în preajma date de 14 octombrie, însă fiecare va ști să-și gestioneze propria bucată a destinului. Specialiștii menționează și încărcături emoționale, dar și ghidaje ale Universului pe care le vom simți din plin. Se pot întâmpla lucruri neașteptate, dar care ne obligă să luăm decizii.

Luna Nouă aduce schimbări în ceea ce privește parteneriatele, colaborările, dar și afacerile de orice fel. Se reconfigurează un traseu mult așteptat. Relațiile personal se pot încheia diplomat, fiind pe teritoriul Balanței de această dată. Este recomandat să renunțăm la conflicte și să avem de fiecare dată dorința de a face pace.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt pregătiți să-și mărturisească greșelile în această perioadă. Vor reacționa mai ușor la orice comportament al celor din jur și vor avea o altfel de atitudine. Nu se vor mai lăsa păcăliți, având capacități de convingere mai puternice.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își doresc să muncească și se axează pe colaborări. Vor să împartă succesul cu cei din jur, însă se vor găsi într-o relație dependentă pe plan profesional.

Într-o altfel de măsură își dau seama că fac greșeli și încearcă să le repare.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii își vor îndrepta atenția către sectorul iubirii. Se deschid unor relații complet noi, indiferent dacă mai au sentimente din trecut. Vor să trăiască pasiuni din tinerețe, iar inima lor este deschisă cu orice preț. Își cultivă răbdare, însă sunt avertizați la fiecare pas de către astre.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor o schimbare de perspectivă în familie. Luna Nouă în zodia Balanță îi ajută în acest sens. Vor echilibru și pace, însă nu sesizează elementele care i-ar putea perturba. Se vor contecta doar cu anumite persoane din jur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu realizează că anturajul pe care l-au adorat o lungă perioadă de timp nu este tocmai cel potrivit pentru dezvoltare pozitivă. Caută să-și întregească relațiim indiferent de tipul acestora. Vor să afișeze alt tip de comportament, însă există momente în care eșuează, spune Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își doresc să se pună într-o lumină pozitivă, însă uneori le este dificil să practice acest lucru. Vor lua parte la câteva teste pe care astrele le vor aduce. De data aceasta, vor fi înconjurați de modestie și realism.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță simt nevoia de schimbare. Poate fi vorba despre o locuință nouă sau chiar modificarea unui comportament nociv. Anumite caractere neexplorate pot fi acum reinventate. Bucuria se poate găsi în lucrurile mărunte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion trebuie să-și observe propriile greșeli și să le modifice în stil obiectiv. Propria persoană este cea care îi critică, dar îi și ajută să se dezvolte. Se văd într-un stil mult mai aparte.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt pregătiți să răspundă la cele mai dificile întrebări. Își vor reconstrui relații, dar vor avea grijă și de familie. Raportul dintre sine și situațiile cu cei din jur se va schimba.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător nu pot scăpa de propriile convingeri. Vor să pună în practică tot ceea ce știu, iar acest lucru îi poate face aroganți. Trebuie să își diminueze entuziasmul, arată Astrology.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor fi marcați de o pierdere pe care nu vor ști cum să o gestioneze. Este un test adus de astre. Relațiile cu cei din jur se vor schimba. Vor deveni mult mai introvertiți și le va fi dificil să se deschidă în fața celorlalți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×