Reclamă

Zodii care se despart în ziua de 21 iulie 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire

Astrologii vorbesc despre cele trei zodii care se despart în ziua de 21 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu multe probleme pe plan personal și au nevoie de sprijinul astrelor pentru a trece peste impedimente. Este o perioadă agitată pentru cei mai mulți nativi din zodiac.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 iulie 2024, 6:37

Cele trei zodii care suferă pe plan amoros sunt reprezentate de Berbec, Rac și Pești. Acești nativi s-ar putea să fie în pragul unei despărțiri. Jupiter, planeta norocului, nu este de parte lor în această perioadă. Cea mai mare influență o va avea planeta Neptun, care va cauza mai multe tensiuni în relațiile de cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart în ziua de 21 iulie 2024

Zodiile care sunt la un pas de despărțire trebuie să învețe să-și gestioneze mult mai bine emoțiile. Această perioadă vine cu o mulțime de suișuri și coborâșuri pentru nativii din zodiac.

Ei trebuie să fie mai înțelegători și să descopere cum anume pot repara o relație. În unele cazuri despărțirea poate fi inevitabilă. Nativii ar trebui să fie pregătiți pentru ceea ce urmează.

Berbec

Berbecii par destul de tensionați în această perioadă și tensiunile se reflectă în relația de cuplu. Este o perioadă în care intervin certurile din cauza lucrurilor banale.

Reclamă

Dacă nu reușești să ajungi la un consens, atunci ziua de 21 iulie 2024 s-ar putea să reprezinte una de despărțire pentru tine și partenerul de cuplu.

Este nevoie de mai multă înțelegere din partea amândurora pentru a putea rezolva lucrurile. aStrele spun că ai nevoie de răbdare și de compasiune pentru a putea găsi soluția salvatoare a relației voastre. Perioada ce urmează va stabili dacă acestă relației mai poate continua.

Timpul îți va spune care este decizia cea mai bună pentru tine. Încearcă să nu pui presiune asupra ta și să-ți asculți intuiția.

Reclamă

Rac

Racii sunt zodii destul de sensibile. Întreaga lună iulie a venit cu multe provocări pentru tine. Această zi te pune în fața unor probleme în relația de cuplu.

Pare că tu și partenerul nu reușiți să mai găsiți un numitor comun. Certurile sunt tot mai dese între voi, iar acest lucru duce la apariția unor probleme mult mai adânci.

Relația voastră este pusă în pericol și de episoadele tale de gelozie. Aceste sentimente par să pună stăpânire pe tine și să te facă să nu mai gândești clar. Aceste zile vor decide dacă relația ta se va încheia, scrie Astrology.com.

Pești

Nativii din zodia Peștilor au avut parte de o perioadă productivă, însă pot apărea anumite probleme în relație.

Astrele spun că ai neglijat familia, iar acest lucru are consecințe grave asupra ta și a partenerului de viață. Este timpul să te implici mai mult și să asculți care sunt nevoile partenerului.

Cariera este importantă pentru tine, dar partenerul nu ar trebui neglijat. Ziua de 21 iulie 2024 te pune în fața unor decizii pe care le ai de luat.

Trebuie să te gândești bine la ce anume îți dorești de la viitorul tău și la ce poți face pentru a salva această relație. În unele cazuri s-ar putea să se ajungă la despărțire, spun astrologii de la YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×