Reclamă

Zodii care se despart pe data de 9 octombrie 2022. Nativii care au probleme în dragoste

Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 9 octombrie 2022. Acești nativi au multe probleme în relația de cuplu. Se pare că pentru ei nu mai există cale de rezolvare a lucrurilor. Pe termen lung, zodiile vor avea mult de muncit la personalitatea lor.

Publicat: 8 octombrie 2022, 6:26

Zodiile se confruntă cu probleme în relația de cuplu, iar acest lucru se datorează influenței negative a planetei Neptun. Se pare că nativii vor fi mai sensibili decât în mod obișnuit. Aceștia vor intra în conflicte pe care cu greu le vor mai putea rezolva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart pe data de 9 octombrie 2022

Zodiile care se despart pe data de 9 octombrie 2022 nu au mai găsit o cale de rezolvare a disputelor. Gelozia, neînțelegerile și momentele de tristețe și-au lăsat amprenta asupra nativilor din zodia Leului, Balanței și Vărsătorului. Astrele vor încerca să fie alături de acești trei nativi. Însă deciziile finale se află în mâinile lor. Ei trebuie să-și dea seama dacă mai vor să continue relația pe care o au sau dacă aleg să meargă pe drumuri separate de cele ale partenerilor lor.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice, dar și foarte geloase. Îți place să te afli în centrul atenției, iar atunci când partenerul te ignoră, lucrurile iau o întorsătură neașteptată în sufletul tău. Nesiguranța pe care acesta ți-o transmite te face să fii tot mai sceptică cu privire la situația în care vă aflați.

Sunt momente în care îți dorești să rupi relația, dar și momente în care pare că lucrurile merg perfect între voi. Astrele te sfătuiesc să porți o discuie sinceră cu cel pe care îl iubești.

Reclamă

Relația ta de cuplu este pusă în pericol. Influența planetei Neptun asupra ta nu este deloc una pozitivă. Ești sensibilă și predispusă la certuri cu cel pe care îl iubești. Încearcă să te liniștești și să iei  decizie bună pentru tine și cel pe care îl iubești. Astrele vor încerca să-ți rămână alături în toată această perioadă.

Balanță

Balanțele trebuie să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională, spune Astrology.com. Se pare că îți este dificil să faci o alegere. Ai tendința să te afunzi în sarcinile de la locul de muncă și uiți să te implici în relația de cuplu.

Reclamă

Partenerul îți simte lipsa și nu pare dispus să te mai aștepte. Este posibil ca acesta să te pună în fața unei alegeri neplăcute. Depinde doar de tine dacă vei alege să găsești un echilibru sau vei renunța la această relație. Este nevoie de un compromis, iar tu nu pare că ești dispusă să-l accepți.

Vărsător

Nativii Vărsător se află pe lista cu cele trei zodii care se despart pe data de 9 octombrie 2022. Astrele spun că Vărsătorii sunt foarte sensibili și iau lucrurile mult prea personal. S-ar putea ca o veste din partea partenerului de cuplu să te întristează.

Este posibil ca acesta să fie nevoit să plece într-o călătorie de afaceri înc are tu nu vei putea fi prezentă. Acest lucru pare că te neliniștește. Lipsa de încredere pe care o ai în partenerul de cuplu te face să te simți agitată și să-ți faci singură o mulțime de scenarii.

Încearcă să te liniștești și să privești lucrurile dintr-o perspectivă rațională. Astrele te sfătuiesc să lucrezi la atitudinea ta în această perioadă și să înțelegi că în relație e nevoie și de compromisuri. Ar trebui să fii alături de cel pe care îl iubești cu adevărat și să te bucuri pentru reușitele sale, te sfătuiește YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×