Reclamă

Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ

Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care sunt în multe găști, însă atunci când viața devine dificilă oamenii care fac parte din ele tin să plece.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 martie 2024, 9:16

Acest lucru esențial ne aduce înapoi la ideea principală, și anume că astrologia ne ajută să înțelegem mai bine fiecare zodie în parte. Nativii formează individual prietenii și le transformă în adevărată bijuterii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care știu să mențină prietenii de durată

Nu este niciun secret faptul că relațiile de prietenie ne ajută să ne mențin o energie pozitivă și să avem un tonus mai bun pe tot parcursul vieții. Există nativi care știu să ducă cele mai bune intenții la un alt nivel și există aceia care vor să călătorească singuri pe drumul către speranțe.

Berbec

Nativii Berbec își doresc să lase multă energie în urma prieteniilor pe care le setează. Cu toate că au o viață grea, își găsesc întotdeauna timp pentru oamenii care contează.

Tind să-și construiască grupuri largi, însă au câțiva oameni pe care îi consideră cu adevărat prieteni de cursă lungă. Sunt foarte interesați de acest aspect, fiind printre cele mai importante în concepția lor.

Reclamă

Leu

Nativii Leu își construiesc cele mai grozave prietenii. Acest lucru se întâmplă deoarece toată lumea își dorește să fie în preajma lor.

Nu există moment în care să nu aibă prieteni vechi, asta pentru că dăruiesc tot ce au mai bun. Creează conexiuni de lungă durată.

Reclamă

Balanță

Nativii Balanță sunt foarte speciali și au foarte multe cunoștințe. De asemenea, dețin un grup de prieteni speciali. Poate că își vor crea noi legături, însă nu-i vor îndepărta niciodată pe cei la care țin.

Balanțele și prietenii lor își îmbrățișează ciudățeniile fără judecăți.

Taur

Nativii Taur își creează prietenii inedite și se asigură că cei dragi sunt bine întotdeauna. Nu se dau în lături de la oferirea iubirii dure, asta dacă situația o cere, arată Yourtango.com. Depind de ceilalți, sunt răbdători și își ajută prietenii la nevoie. Nu îi vor abandona dacă viața va deveni dificilă.

Gemeni

Odată ce nativii Gemeni ajung să fie prietenii tăi, nu-ți vor mai da drumul. Sunt oamenii perfecți cu care poți să vorbești și care îți oferă sfaturi prețioase de viață. Poți să fii extrem de vulnerabilă în fața unui nativ Gemeni. Știu cum să-și distreze prietenii și să-i facă să se simtă bine.

Capricorn

Acești nativi își aleg prietenii cu grijă. Nu îi interesează dacă au câțiva oameni în jurul lor sau o gașcă imensă. Își dozează efortul în cazul prieteniilor așa cum o fac în general pentru alte lucruri în viață. Oferă sprijin, sunt răbdători și dependenți. Își vor ține întotdeauna promisiunile și te poți baza pe ei.

Rac

Nativii Rac găsesc greu momentul oportun pentru a lega prietenii, dar asta până ajung să te cunoască. Sunt foarte prietenoși, dar nu pot fi prieteni adevărați. Sunt foarte deschiși în general, dar atunci când vine vorba de încredere, dau înapoi, spune Astrology.com. Îi poți numi cunoștințe, dar ca prieteni sunt dificili.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt buni prieteni, însă se ceartă și se împacă în repetate rânduri de-a lungul vieții. Sunt impulsivi și vor să finalizeze orice prietenie într-un timp scurt și fără nicio remușcare. Dacă nu mai auzi de prietenii tăi Fecioară, încearcă să interpretezi semnele oferite de astre, vei afla adevărul.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt mult prea egoiști pentru a-i trata pe alții cu respectul cuvenit al prieteniei. Ar face orice pentru a-și salva propria piele. Sunt foarte distanți când vine vorba despre prietenie și tind să ignore această situație.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion

Nativii Scorpion par cei mai buni prieteni pe care îi poți avea. Cu toate acestea, se întâmplă pentru că au un scop. Pentru Scorpioni fiecare prietenie implică o dovă de profit. Atunci când pleacă cu ce și-au propus din acea relație, vor opri orice fel de conexiune și vor merge mai departe.

Pești

Nativii Pești sunt prieteni groaznici și nu știu cum să formeze aceste relații. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt foarte supărăcioși și sensibili. Odată ce îi superi, indiferent de motiv, nu vei mai auzi de ei niciodată. Dacă vrei să menții o relație cu Peștii, înseamnă că îți asumi un risc major.

Săgetător

Nativii Săgetător adoră stimularea continuă. Acest lucru semnifică faptul că prieteniile de lungă durată nu sunt domeniul lor de expertiză. Sar de la o persoană la alta fără să realizeze rănile pe care le fac. Nu se gândesc de două ori înainte de a se împrieteni cu altcineva și de a uita pe ceilalți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×