Reclamă

Zodii care vor avea o zi grea pe 12 noiembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Ziua va începe cu Soarele în Scorpion și luna în Vărsător. Unii nativi se vor simți copleșiți de obstacolele care apare în calea lor. Cu toate acestea, există trei zodii care vor avea o zi grea pe data de 12 noiembrie 2021. Sunt șanse mari ca renunțarea să fie primul gând.

Publicat: 11 noiembrie 2021, 8:28 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 18:06

Soarele în Scorpion este aici pentru a vedea ce rezonează cu adevărat cu Leul, Taurul și Vărsătorul. Tot el va ajuta acești nativi să-și dea seama clar ceea ce se întâmplă în jurul lor. Singurul lui obiectiv este să scoată la iveală ceea ce a fost cândva ascuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care vor avea o zi grea pe 12 noiembrie 2021

Alături de Soarele în Scorpion este Luna în Vărsător care va ajuta la căutarea de soluții pentru problemele care apar de-a lungul timpului. Astrele spun că sunt șanse mari ca aceasta să fie cel mai mare impas al zilei de 12 noiembrie 2021. Pe de altă parte, există și trei tranziții care au loc pe această dată. Mercur în conjuncție cu Marte și apoi Mercur, dar și Marte pătrat cu Saturn, scrie YourTango.com.

Mercur în conjuncție cu Marte înseamnă că ambele planete se află la doar câteva grade una de cealaltă în Scorpion, ajutând zodiile să își aleagă cuvintele astfel încât să rezolve ceea ce îi deranjează foarte rău.

Saturn este însă puțin mai complicat. Fie că vorbim despre Mercur sau Marte, cea mai mare provocare este procesul prin care trec zodiile pentru a realiza ceea ce și-au propus. Saturn a intrat în Vărsător în urmă cu aproximativ un an și va rămâne așa până în anul 2023. Acest lucru înseamnă că se vor produce schimbări la nivel structural, dar care nu se vor întâmpla peste noapte.

E foarte important să recunoști când te simți provocată. Să treci peste blocajele emoționale, să îți dai seama ce trebuie să faci pentru a face lucrurile să funcționeze. Atunci când ceva îți este destinat, nimeni și nimic nu te poate împiedica să obții ceea ce-ți dorești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Când ai parte de momente imprevizibile, acestea ajung să te destabilizeze de cele mai multe ori. Uranus, planeta schimbărilor neașteptate, se află în prezent în semnul tău zodiacal. Înseamnă că probabil vei avea parte de schimbări la toate nivelurile în viața ta. Uranus a fost implicat în Scorpion Super New Moon de săptămâna trecută, așa că probabil că încă te simți bulversată de lucrurile care s-au întâmplat în acea perioadă.

Pe data de 12 noiembrie vei simți rezistența la orice se va întâmpla în jurul tău. Te vei lupta mult să treci peste aceste lucruri. Nu trebuie să-ți fie frică de schimbare, e ceva normal.

Reclamă

A fi nesigură pe ceva ce nu ai mai făcut până acum este de asemenea perfect normal. Atunci când viața se schimbă în mod clar, indiferent că vrei sau nu, singura șansă este să mergi mai departe. Fie că vrei sau nu, te afli pe lista de zodii care vor avea o zi grea pe 12 noiembrie 2021.

Află mai multe despre zodia Taur de aici. Trăsăturile și personalitatea sunt cheia succesului în orice proiect.

Leu: 23 iulie – 22 august

Probabil că azi te vei lupta cu energia de a merge mai departe. Ca să faci acest lucru trebuie să te descoperi mai mult din punct de vedere emoțional pentru a trece peste blocajele din interior. Cu siguranță nu ești singura care a avut parte de experiențe traumatizante în viață. Indiferent că este vorba despre copilărie sau relațiile din trecut.

De cele mai multe ori, atunci când ai parte de o situație care declanșează emoții din trecut, dacă nu ai depășit sau rezolvat acele probleme, e mult mai greu să treci mai departe. Încearcă să obții un control mai bun asupra stării tale emoționale, astfel încât să nu lași părți necunoscute din tine să te afecteze în viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Odată cu munca pe cont propriu, vin și realizările pe care ți-ai propus să le ai în cel mai scurt timp. Te afli în acea perioadă a vieții când știi ce vrei de la viață sau de la relația în care ești implicată.

Acum ți-ai dat seama că nu este vorba decât despre ceea ce îți dorești sau ce vrei de la viață. Dorințele și obiectivele sunt ceea ce te interesează pe tine în acest moment. Trebui să faci orice îți stă în putință ca să le duci la îndeplinire. Ai nevoie de echilibru pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus.

Probabil ți-ai trăit viața la intensitate maximă până în acest moment, dar ai cerut foarte puțin de la cei din jur. Acum ai nevoie de dragoste pentru a te repune pe picioare și pentru a obține acea fericire de care ai nevoie ca să mergi mai departe.

Ai încredere în tine și cel mai probabil vei obține ceea ce îți dorești de atât de mult timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×