Reclamă

Zodii ghinioniste în ziua de 5 martie 2022. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme

Cele trei zodii ghinioniste în ziua de 5 martie 2022 sunt Berbecii, Gemenii și Scorpionii. Aceștia vor avea de înfruntat neînțelegi cu partenerul de cuplu, însă la finalul zilei vor respira ușurați. Din punct de vedere financiar, se anunță o zi cu multe cheltuieli neprevăzute. Astrele spun că este o zi perfectă pentru a-ți pune la punct listele pentru următoarea săptămână.

Publicat: 4 martie 2022, 9:03

Cei trei nativi din zodiac trebuie să își regleze astăzi conturile cu partenerul de cuplu. Astrele spun că nu va fi ușor, însă odată încheiată această etapă, zodiile vor putea trece într-o altă etapă a vieții. Pe parcursul zilei se vor confrunta cu temeri pe care cu greu le vor ține ascunse, însă vor avea parte de ajutor nesperat din partea celor dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii ghinioniste în ziua de 5 martie 2022

Cele trei zodii ghinioniste în ziua de 5 martie 2022 își vor canaliza atenția către relația de cuplu care nu a mers într-o direcție bună în ultimul timp. Timpul nu le-a rezolvat pe toate, așa că acum acești nativi trebuie să depună efortul necesar, spune Yourtango.com. În ciuda faptului că vor exista lacrimi de tristețe la finalul perioadei, liniștea se va așterne odată ce vor gândi obiectiv și vor analiza situația dintr-un alt punct de vedere.

Berbec

Berbecii se numără printre cele trei zodii ghinioniste în ziua de 5 martie 2022. Fiind zodie de foc, acest nativ va izbucni într-o ceartă monstruoasă cu partenerul de cuplu. Lucrurile nespuse de-a lungul timpului se vor revărsa acum într-un ocean de discuții.

Cu toate că ți-ai dorit ca această relație să meargă într-o direcție trasată de tine, astrele îți pregătesc altceva. Deși această zi se arată a fi una dificilă din punct de vedere sentimental, vei vedea că pe parcurs lucrurile se vor așeza, spune Astrology.com. Dacă până acum nu ai avut timp, astrele te sfătuiesc să îți regăsești momentele de singurătate pentru a reflecta la ideile cu adevărat importante. Prietenii îți vor fi întotdeauna alături, iar tu nu trebuie să le refuzi ajutorul. Încearcă să îți descarci sufletul pentru ca apoi să pornești într-o nouă călătorie. Astfel îți vei da seama cât de frumoasă este viața, indiferent de circumstanțe.

Reclamă

Află totul despre zodiile de apă, de la trăsături și până la personalitate.

Gemeni

Dacă până acum nu ți-ai asumat vina pentru greșelile din trecut, iată că a venit momentul ca partenerul de cuplu să indice un țap ispășitor. Te vei simți copleșită de atâtea critici, însă la finalul zilei vei pune pe hârtie argumentele pro și contra. Cu toate că nu înțelegi cum a ajuns relația ta de cuplu în acest punct, va trebui să faci o mică schimbare în viitor, asta dacă îți dorești să rămâi în continuare ancorată în realitate. Nu este cazul să renunți, spun astrele. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți asumi partea de vină și să încerci să fii cât mai sinceră.

Reclamă

Dacă până acum nu ți-ai ascultat inima, acum este cazul să o faci. Indiferent că este vorba despre relația de cuplu sau una de prietenie, deciziile nu vor fi ușor de luat astăzi. Dacă privești situația obiectiv vei realiza că toate cerințele adresate de partener sunt constructive.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionilor se află printre cele trei zodii ghinioniste în ziua de 5 martie 2022 din cauza situației financiare precare în care se află. Nici relația cu partenerul de cuplu nu este una grozavă, iar cheltuielile neprevăzute vă vor aduce pe amândoi într-un punct de burnout. Vei avea nevoie de cât mai mult sprijin moral, însă tot ceea ce vei găsi astăzi va fi critica. Cu toate acestea, la finalul zilei vei realiza care sunt de fapt lucrurile pentru care trebuie să te îngrijorezi cu adevărat.

Dacă nu ți-ai ales încă destinația de vacanță pentru vară, astrele spun că acum este momentul să o faci. Fericirea stă în lucrurile mici, așa că nu trebuie să îți refuzi plăcerile vieții. Cu toate că te afli în defensivă, reușești să comunici celui de lângă tine care sunt doleanțele tale. Astfel, lucrurile se îndreaptă cu ușurință spre lumină. Nu ezita să ceri lucrurile pe care ți le dorești, dar să și oferi ceva la schimb. Nu doar tu tânjești după afecțiune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×