Reclamă

Zodii norocoase în dragoste pe data de 24 iulie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche

Astrele spun că sunt trei zodii norocoase în dragoste pe data de 24 iulie 2022. Acești trei nativi vor avea șansa să-și găsească sufletul pereche. Dragostea plutește în aer pentru nativii care știu ce își doresc de la viitorul lor. Există însă și excepții, iar nativii nu trebuie să piardă acest lucru din vedere.

Publicat: 23 iulie 2022, 6:35

Planeta Venus va fi alături de cei trei nativi și le va oferi energia necesară pentru a se face remarcați. Astăzi îți va fi ușor să fii în centrul atenției, însă îți vei da seama rapid că nu acesta este lucrul pe care ți-l dorești. Ai nevoie de un bărbat sincer și implicat, iar pentru asta va fi nevoie de timp și răbdare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii norocoase în dragoste pe data de 24 iulie 2022

Atracția între două persoane poate face ca relație să fie de multe ori înșelătoare. Chiar dacă aceste trei zodii au tendința să se lase ghidate de sentimente, de data aceasta pare că lucrurile stau diferit. Nativii norocoși în dragoste își doresc de această dată relații stabile și de lungă durată. Zodiile au ocazia să-și întâlnească sufletul pereche, însă pentru unele s-ar putea ca acest să nu fie momentul potrivit.

Taur

Printre cele trei zodii norocoase în dragoste pe data de 24 iulie 2022 se numără nativii din zodia Taurului. Se pare că dragostea plutește în aer pentru tine. Nu mai ai mult de așteptat, iar bărbatul ideal va fi alături de tine.

Chiar dacă ai trecut prin mai multe dezamăgiri în dragoste, toate aceste experiențe te-au ajutat să-ți dai seama mai ușor ce anume îți dorești de la viitorul tău.

Reclamă

S-ar putea ca lucrurile să se schimbe complet pentru tine și să ai o nouă perspectivă asupra iubirii.

Ești pregătită pentru o relație matură și îți dorești ca partenerul de cuplu să fie sincer și implicat în relația voastră. Ia lucrurile pas cu pas și învață să te bucuri de fiecare moment. Vei vedea că în timp lucrurile se vor aranja de al sine între voi.

Astrele îți vor sta și ele alături și vor încerca să-ți ghideze pașii în situațiile dificile, scrie YourTango.com.

Reclamă

Gemeni

Nativii din zodia Vărsătorului nu se simt pregătiți pentru o relație. Ultima dată când ai lăsat un bărbat să se apropie prea mult de tine ai sfârșit prin a avea inima frântă. Astrele spun că te numeri printre cele trei zodii norocoase în dragoste pe data de 24 iulie 2022, dar că mai ai multe de învățat înainte de a te arunca cu brațele deschise într-o nouă relație.

Pentru tine este mai bine să rămâi singură o vreme. Învață să te iubești și să-ți pui fericirea pe primul loc. Vei vedea că lucrurile se vor schimba din acel moment și în viața ta vor apărea bărbați care să te merite. Se întâmplă de multe ori ca în relații să fii cea care iubește mai mult.

De data aceasta trebuie să te lași iubită și apreciată. Câștigă mai multă încredere în tine și nu te teme să fii sinceră cu sentimentele puternice pe care le ai. Ești o zodie de aer specială, iar lângă tine ar trebui să se afle un bărbat la fel de special.

Vărsător

Printre cele trei zodii norocoase în dragoste în ziua de 24 iulie 2022 se numără și nativii Gemeni. Astrele spun că planeta Venus îți vine în ajutor și îți oferă toată energie necesară pentru a te face remarcată. S-ar putea ca astăzi să fii plină de încredere și gata pentru noi cuceriri.

Pentru tine a existat o perioadă de ruptură înc are ai preferat să fii singură, decât să te afli în relație nepotrivită. Decizia aceasta ți-a oferit încredere în propriile forțe, iar acum știi de ce ai nevoie de la viitorul partener.

S-ar putea ca norocul să-ți surâdă, iar în cea de-a doua parte a zilei să întâlnești un om cu totul deosebit. Interpretează cu atenție semnele pe care le primești de la Univers și nu lăsa această ocazie să treacă pe lângă tine. S-ar putea să descoperi că dragostea a fost mereu mai aproape decât ai crezut.

Fii receptivă și bucură-te de fiecare moment alături de oamenii pe care îi vei cunoaște pe parcursul acestei zile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×