Reclamă

Zodii norocoase în prima săptămână din iulie. Vezi ce spun specialiștii

Acele zodii norocoase în prima săptămână din iulie vor vedea schimbările imediat. Este vorba despre patru nativi care se vor îndrepta spre noi începuturi. Aceștia sunt îndemnați să-și păstreze buna dispoziție și concentrarea pentru a nu cădea într-o capcană. Nu există limite în ceea ce-i privește pe acești optimiști, asta pentru că vor câștiga înzecit pe toate planurile, față de ceilalți.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 4 iulie 2023, 7:41

Astrologia este o metodă antică pentru ghidare ce corelează foarte mult cu evenimentele din viața oamenilor, comportamentul acestora și ghidajul prin viață. Soarele și Luna sunt considerate planete în astrologie, precum Saturn, Jupiter, Venus, Marte și Mercur. Semnele Soarelui reprezintă o altă identitate a noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii norocoase în prima săptămână din iulie

Soarele este forța vitală care îi pornește pe nativi și îi ajută să se exprime. Semnele Lunii reprezintă inima, sufletul și emoțiile. Pentru a vedea fiecare dintre aceste două semne trebuie să avem date exacte de naștere, precum și locul specific fiecăruia. Luna iulie aduce în viața fiecăruia zile favorabile, însă aceste 4 zodii au mai mult noroc decât altele.

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Săptămâna aceasta va rămâne în istorie ca una în care ți-ai regăsit libertatea și starea de bine. După ce luna iunie ai petrecut-o pentru a te regăsi, acum este cazul să pui în aplicare tot ceea ce ai învățat. Este posibil să petreci foarte mult timp singură, ceea ce face ca fiecare comportament pe care îl ai să fie total diferit.

Reclamă

Dacă dorești să fii observată, trebuie să faci ceva în această privință. Ai depus foarte mult efort în interios, acum este momentul să-ți confrunți propriul ego, spune Yourtango.com.

Ești în poziția de a primi orice beneficii pentru sine, ceea ce îți vor aduce curaj și putere. Săptămâna aceasta setează-ți misiunea de a te iubi mai mult, asta pentru că știi că ești înconjurată de dragoste.

Tot acum poți acționa inteligent la locul de muncă, ceea ce îți va asigura un loc în cadrul companiei. Colaborează cu oameni pe care te poți baza și nu ajunge să faci prea multe compromisuri. După ce totul va fi spus, vei vedea că eforturile tale au meritat. Îți este mai ușor să comunici cu colegii de muncă.

Reclamă

Leu : 23 iulie – 22 august

Ești mai fericită ca oricând săptămâna aceasta. Simți o pace pe care nu ai mai experimentat-o încă din copilărie. Planetele se aliniază în favoarea ta și astfel ești sfătuită să profiți de aceste avantaje.

Chiar dacă acum ești adult, asta nu înseamnă că ți-ai pierdut dorința de a crea lucruri ce pot să-ți aducă bucurie, arată Astrology.com. Profită de tot ceea ce simți acum pentru a readuce în atenție relațiile romantice. Îți dispar anxietatea și nesiguranța sau cel puțini știi să le ascunzi foarte bine.

Balanță : 23 septembrie – 23 octombrie

Această săptămână îți deschide ușa către o lume plină de noi oportunități. Norii negri se risipesc și astfel lumina poate intra mult mai ușor în viața ta. Ai trecut printr-o perioadă foarte intensă în ultimele săptămâni. Ai ținut să demonstrezi că nu poți pierde, indiferent de situație.

Cu toate acestea, odată ce ai închis un capitol și ai dat pagina, o nouă eră începe pentru tine. Este posibil ca în această primă săptămână din iulie să fii foarte optimistă în ceea ce privește viitorul.

Află care sunt acele meserii potrivite pentru zodia Balanță. Ce cariere ar trebui să urmeze acești nativi

Capricorn : 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești gata să-ți îndeplinești scopurile în această săptămână. Ești pregătită să găsești răspunsuri inovatoare pentru toate problemele care în trecut ți-au cauzat stres și te-au pus într-o situație dificilă. Ca o consecință directă, acum nu vei mai fi deranjată și vei putea să-ți îndeplinești obiectivele.

Ideile tale vor primi suport din partea celor din jur și chiar poți convinge anumite persoane că munca alături de tine este ceea ce contează. Este aproape imposibil să-ți comprimi energia și potențialul ce zac în tine.

Prima săptămână din iulie îți aduce dorință de afirmare. Vrei să vorbești și să gândești mai mult decât o faci în mod normal. Încearcă să te alături conversațiilor care te fascinează, nu doar pentru a bifa anumite aspecte. Poți experimenta câteva ajustări benefice pe parcurs.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×