Reclamă

Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți

Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn are loc pe 21 iunie 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 iunie 2024, 6:56
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile / Shutterstock

Luna Plină în Capricorn sau Luna Căpșună va aduce succes și recunoaștere nativilor din zodiac. În timpul Lunii Pline, emoțiile și situațiile tind să atingă un vârf, îndemnându-ne să reflectăm asupra schimbărilor care pot avea loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn

Luna Plină din această perioadă se opune lui Mercur și Venus în Rac, creând ocazia perfectă pentru a renunța la manifestări vechi pentru a face loc unui nou început. În timp ce această Lună Plină este deosebit de norocoasă pentru unele semne, cu toții ne putem bucura de scânteia și de entuziasmul pe care o aduce această Lună Plină.

Berbec

Berbecul este un nativ norocoasă în această perioadă. Luna Plină în Capricorn ajută să-ți setezi obiective noi.

Ești o persoană căreia îi place să realizezi lucruri mărețe și căreia îi place să-și urmeze pasiunea. Această Luni Plină îți luminează sferata imaginii publice, a succesului și a moștenirii spirituale. Luna Plină în Capricorn te ajută să vezi lucrurile în ansamblu.

Reclamă

Este important ca în această perioadă să iei mai multe decizii strategice, spune Parade.com. Este momentul ideal să lași imaginația să te ghideze.

Rac

Luna Plină în Capricorn va evidenția relațiile și legăturile romantice. În calitate de suflet care are grijă de oamenii din jurul său, care arată tot timpul compasiune, astăzi te vei face remarcată.

Reclamă

Cu toate acestea, Luna Plină îți oferă șansa de a înclina balanța puterii înapoi în favoarea ta. Emoțiile vor fi intensificate în această perioadă, așa că încearcă să eviți să te pui pe locul doi.

Reamintește-ți că sentimentele și cuvintele tale au greutate. Folosește-le cu atenție pentru a-ți comunica nevoile fără efort, te sfătuiește YourTango.com.

Balanță

Balanțele sunt norocoase în această perioadă. Luna Plină în Capricorn îți amintește unde îți este inima cu adevărat și depui mai multă energie pentru ceea ce îți dorești. Te bucuri de fiecare perioadă din viața ta.

Această perioadă este un moment grozav pentru a face munca grea și pentru a te elibera de dezordinea metaforică din mintea ta. Pe măsură ce te îndepărtezi de trecut, lași loc unor experiențe noi.

Luna Plină din această perioadă poate să îți aducă multe momente de neuitat. Te simți mai relaxată și mai liniștită ca niciodată. Luna Căpșună este de bun augur pentru tine.

Capricorn

Capricornul trece printr-o perioadă a schimbărilor. Îți dai seama că, indiferent cât de mult ai încerca, unii oameni nu te vor vedea niciodată în lumina pe care o speri. În loc să lași asta să te afecteze, îți validezi singură alegerile și îți mulțumești pentru locul pe care ai reușit să-l construiești, menționează Astrology.com.

Această Lună Plină îți amintește că jocul de comparație este o pierdere de timp, energie și efort emoțional. Te simți norocoasă în momentul în care te detașezi de grijile zilnice și de părerile celor din jurul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×