Reclamă

Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți

Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn are loc pe 21 iunie 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 iunie 2024, 6:56
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile / Shutterstock

Luna Plină în Capricorn sau Luna Căpșună va aduce succes și recunoaștere nativilor din zodiac. În timpul Lunii Pline, emoțiile și situațiile tind să atingă un vârf, îndemnându-ne să reflectăm asupra schimbărilor care pot avea loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn

Luna Plină din această perioadă se opune lui Mercur și Venus în Rac, creând ocazia perfectă pentru a renunța la manifestări vechi pentru a face loc unui nou început. În timp ce această Lună Plină este deosebit de norocoasă pentru unele semne, cu toții ne putem bucura de scânteia și de entuziasmul pe care o aduce această Lună Plină.

Berbec

Berbecul este un nativ norocoasă în această perioadă. Luna Plină în Capricorn ajută să-ți setezi obiective noi.

Ești o persoană căreia îi place să realizezi lucruri mărețe și căreia îi place să-și urmeze pasiunea. Această Luni Plină îți luminează sferata imaginii publice, a succesului și a moștenirii spirituale. Luna Plină în Capricorn te ajută să vezi lucrurile în ansamblu.

Reclamă

Este important ca în această perioadă să iei mai multe decizii strategice, spune Parade.com. Este momentul ideal să lași imaginația să te ghideze.

Rac

Luna Plină în Capricorn va evidenția relațiile și legăturile romantice. În calitate de suflet care are grijă de oamenii din jurul său, care arată tot timpul compasiune, astăzi te vei face remarcată.

Reclamă

Cu toate acestea, Luna Plină îți oferă șansa de a înclina balanța puterii înapoi în favoarea ta. Emoțiile vor fi intensificate în această perioadă, așa că încearcă să eviți să te pui pe locul doi.

Reamintește-ți că sentimentele și cuvintele tale au greutate. Folosește-le cu atenție pentru a-ți comunica nevoile fără efort, te sfătuiește YourTango.com.

Balanță

Balanțele sunt norocoase în această perioadă. Luna Plină în Capricorn îți amintește unde îți este inima cu adevărat și depui mai multă energie pentru ceea ce îți dorești. Te bucuri de fiecare perioadă din viața ta.

Această perioadă este un moment grozav pentru a face munca grea și pentru a te elibera de dezordinea metaforică din mintea ta. Pe măsură ce te îndepărtezi de trecut, lași loc unor experiențe noi.

Luna Plină din această perioadă poate să îți aducă multe momente de neuitat. Te simți mai relaxată și mai liniștită ca niciodată. Luna Căpșună este de bun augur pentru tine.

Capricorn

Capricornul trece printr-o perioadă a schimbărilor. Îți dai seama că, indiferent cât de mult ai încerca, unii oameni nu te vor vedea niciodată în lumina pe care o speri. În loc să lași asta să te afecteze, îți validezi singură alegerile și îți mulțumești pentru locul pe care ai reușit să-l construiești, menționează Astrology.com.

Această Lună Plină îți amintește că jocul de comparație este o pierdere de timp, energie și efort emoțional. Te simți norocoasă în momentul în care te detașezi de grijile zilnice și de părerile celor din jurul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×