Reclamă

Zodiile care își vor mărturisi dragostea pe data de 4 noiembrie 2023. Nativii care își vor lua inima în dinți

Tranzitele cosmice din această perioadă pot deschide calea pentru ca toate lucrurile bune să se întâmple. Pozitivitate pură se va regăsi pe toate planurile, iar pentru trei semne zodiacale calea este clară. Zodiile care își vor mărturisi dragostea pe data de 4 noiembrie 2023 își deschid inima și speră să le fie bine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 noiembrie 2023, 7:41

Cu puterea Soarelui și a Lunii lucrând împreună, teama nu își mai face loc în drumul lor. Intențiile sunt atât de puternice și atât de bune încât nu pot vedea altceva decât succesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile care își vor mărturisi dragostea pe data de 4 noiembrie 2023

Nativii din lista de mai jos vor folosi puterea Soarelui în trigonul Lunii pentru a ajunge acolo unde își doresc. Zodiile care își vor mărturisi dragostea pe data de 4 noiembrie 2023 nu văd eșecul ca opțiune. Sunt atât de orbite de lumina speranței și pozitivității, încât nu văd nimic altceva decât iubire, acceptare și bucurie.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pe 4 noiembrie 2023, sentimentele tale pentru persoana de care te-ai atașat serios nu mai pot fi controlate. Simți că trebuie să le anunți, așa că îți strângi inima în dinți și recunoști acele sentimente.

În timpul tranzitului Soarelui în trigon, nici măcar nu îți pasă dacă te respinge pentru că, în primul rând, nu vezi că se poate întâmplă asta. Această persoană este prietenul tău și deja ai stabilit un flirt cu ea. Acum, simțiți că este timpul să faci ceva din acea conexiune și vei descoperi că aceasta e cea mai bună perioadă.

Reclamă

Ziua de 4 noiembrie 2023, îți oferă marea ta șansă de a mărturisi și ești prea fericită să-ți asumi această șansă. Simți că iubirea ta singură va vorbi pentru că știi că este pură și bună.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ori de câte ori ajungi în această situație, simți că trebuie să acționezi impulsiv sau nu se va întâmpla nimic. Pe 4 noiembrie 2023, o să-ți impui că, dacă nu deschizi gura și nu -i spui persoanei iubite ce simți pentru ea, momentul va trece. Simți mai mult decât oricând acea doză de încredere care vine odată cu tranzitul Soarele trigon Luna.

Reclamă

Vei profita de ocazie și îi vei mărturisi dragostea ta acestei persoane, iar partea distractivă este că se aștepta. Asta îți ușurează mult situația. Este începutul lunii noiembrie și vrei ca această persoană să fie a ta pentru totdeauna.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ești chiar genul de persoană căreia îi place să facă o mare tevatură din a spune cuiva că ai interese romantice, dar din când în când, găsești pe cineva care îți atrage atenția într-o asemenea măsură încât ești gata să strigi în gura mare care sunt sentimentele tale. Devii brusc un super-erou care trebuie să-și mărturisească dragostea și să facă din lume un loc de dragoste pentru amândoi. Oricât de banal sună, ai această capacitate.

Pe 4 noiembrie 2023, în timpul tranzitului Soarelui, te vei simți atât de motivată să-i spui acestei persoane ce simți pentru ea, încât s-ar putea să nu știi ce să spui. Chiar dacă ai un amalgam de sentimente în inimă, simți că totul funcționează pentru tine și că iubirea ta o să fie apreciată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×