Reclamă

Zodiile care își vor mărturisi iubirea pe data de 27 noiembrie 2023. Nativii care își vor lua inima în dinți

Astrologii vorbesc despre zodiile care își vor mărturisi iubirea pe data de 27 noiembrie 2023. Acești nativi își iau inima în dinți și devin mult mai asumați și mai curajoși. În cele din urmă au curajul să spună lucrurilor pe nume și să se apropie de persoana pe care o admiră în mare secret.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 noiembrie 2023, 6:01
O femeie frumoasă care poartă o faină de blană verde și stă pe un câmp plin de zăpadă pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care își vor mărturisi iubirea pe 27 noiembrie 2023
Astrologii vorbesc despre zodiile care își vor mărturisi iubirea pe data de 27 noiembrie 2023. Acești nativi își iau inima în dinți / Shutterstock

Astrele se aliniază pentru acești nativi și formează un câmp energetic de bun augur. Nativii îndrăzneți învață cum să-și comunice sentimentele astfel încât să fie acceptate de persoanele pe care le admirau în taină. Nativii din lista următoare se vor folosi de puterea venită de la Soare și de la planeta Venus, a frumuseții și a iubirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile care își vor mărturisi iubirea pe data de 27 noiembrie 2023

Zodiile care sunt pregătite să-și mărturisească dragostea sunt mult mai asumate decât în mod obișnuit. Acestea au înțeles cât de important este să fie sincere cu persoanele pe care le iubesc în secret. Energia venită de la planeta Venus îi va face pe nativi să capete curajul de care au nevoie pentru a vedea o schimbare. Aceștia sunt dornici să iasă din zona de confort și să vadă ce le va rezerva viitorul.

Berbec

Berbecul, semn de foc, este pe lista de zodii care își mărturisesc dragostea pe data de 27 noiembrie 2023, Acești nativi sunt dornici să se afirme și să-și facă sentimentele cunoscute.

Fiind zodii de foc, Berbecii iubesc pasional și pun mult suflet în relațiile pe care le formează.

Reclamă

Acești nativi își caută partenerul cu mare atenție și îl testează în repetate rânduri înainte de a lua o decizie finală. Astfel, s-ar putea să dureze o perioadă mai lungă de timp înainte ca acest nativ să-și mărturisească sentimentele.

Atunci când se îndrăgostesc uită de tot ce se află în jurul lor și se aruncă în vâltoarea de sentimente puternice, scrie Astrology.com.

Pentru Berbeci este important să simtă că sunt iubiți la fel de puternic de către partenerul de cuplu. Aceștia nu acceptă jumătățile de măsură, mai ales atunci când vine vorba de poveștile lor de iubire.

Reclamă

Leu

Leii sunt guvernați de energie puternică a Soarelui. Acești nativi radiază atunci când se indragostesc, iar de multe ori le este greu să-și ascundă sentimentele reale.

Leii au nevoie de un partener care să se transforme în cel mai mare susținător, scrie YourTango.com.

Lucrul care îl oprește pe acest nativ din a-și declara sentimentele este sentimentul de mândrie. Acesta preferă să fie curtat, rareori fiind cel care spune primul „te iubesc”.

Totuși, atunci când simt că sunt în pericolul de a pierde interesul persoanei pe care o plac, Leii trec peste orgoliu și mândrie și își fac cunoscute sentimentele reale. Pentru ei este greu să accepte că sunt vulnerabili în fața unei alte persoane.

Vrăsător

Vărsătorii sunt zodii care iubesc pasional. Acești nativ au firi romantice și așteaptă să aibă parte de povești desprinse din basme.

Ziua de 27 noiembrie 2023 îi va face pe acești nativi să conștientizeze cât de pure și inocente sunt sentimentele lor de iubire. Atunci când se îndrăgostesc iubesc cu tot sufletul și își pun inima pe tavă. Pentru ei nu există jumătăți de măsură, mai ales atunci când vine vorba de iubire.

Vărsătorii nu vor încerca să-și impresioneze partenerul pentru a-l cuceri, dar vor încerca mereu să fie sinceri și autentici în momentele trăite împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×