Reclamă

Zodiile care își vor mărturisi iubirea pe data de 27 noiembrie 2023. Nativii care își vor lua inima în dinți

Astrologii vorbesc despre zodiile care își vor mărturisi iubirea pe data de 27 noiembrie 2023. Acești nativi își iau inima în dinți și devin mult mai asumați și mai curajoși. În cele din urmă au curajul să spună lucrurilor pe nume și să se apropie de persoana pe care o admiră în mare secret.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 noiembrie 2023, 6:01

Astrele se aliniază pentru acești nativi și formează un câmp energetic de bun augur. Nativii îndrăzneți învață cum să-și comunice sentimentele astfel încât să fie acceptate de persoanele pe care le admirau în taină. Nativii din lista următoare se vor folosi de puterea venită de la Soare și de la planeta Venus, a frumuseții și a iubirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile care își vor mărturisi iubirea pe data de 27 noiembrie 2023

Zodiile care sunt pregătite să-și mărturisească dragostea sunt mult mai asumate decât în mod obișnuit. Acestea au înțeles cât de important este să fie sincere cu persoanele pe care le iubesc în secret. Energia venită de la planeta Venus îi va face pe nativi să capete curajul de care au nevoie pentru a vedea o schimbare. Aceștia sunt dornici să iasă din zona de confort și să vadă ce le va rezerva viitorul.

Berbec

Berbecul, semn de foc, este pe lista de zodii care își mărturisesc dragostea pe data de 27 noiembrie 2023, Acești nativi sunt dornici să se afirme și să-și facă sentimentele cunoscute.

Fiind zodii de foc, Berbecii iubesc pasional și pun mult suflet în relațiile pe care le formează.

Reclamă

Acești nativi își caută partenerul cu mare atenție și îl testează în repetate rânduri înainte de a lua o decizie finală. Astfel, s-ar putea să dureze o perioadă mai lungă de timp înainte ca acest nativ să-și mărturisească sentimentele.

Atunci când se îndrăgostesc uită de tot ce se află în jurul lor și se aruncă în vâltoarea de sentimente puternice, scrie Astrology.com.

Pentru Berbeci este important să simtă că sunt iubiți la fel de puternic de către partenerul de cuplu. Aceștia nu acceptă jumătățile de măsură, mai ales atunci când vine vorba de poveștile lor de iubire.

Reclamă

Leu

Leii sunt guvernați de energie puternică a Soarelui. Acești nativi radiază atunci când se indragostesc, iar de multe ori le este greu să-și ascundă sentimentele reale.

Leii au nevoie de un partener care să se transforme în cel mai mare susținător, scrie YourTango.com.

Lucrul care îl oprește pe acest nativ din a-și declara sentimentele este sentimentul de mândrie. Acesta preferă să fie curtat, rareori fiind cel care spune primul „te iubesc”.

Totuși, atunci când simt că sunt în pericolul de a pierde interesul persoanei pe care o plac, Leii trec peste orgoliu și mândrie și își fac cunoscute sentimentele reale. Pentru ei este greu să accepte că sunt vulnerabili în fața unei alte persoane.

Vrăsător

Vărsătorii sunt zodii care iubesc pasional. Acești nativ au firi romantice și așteaptă să aibă parte de povești desprinse din basme.

Ziua de 27 noiembrie 2023 îi va face pe acești nativi să conștientizeze cât de pure și inocente sunt sentimentele lor de iubire. Atunci când se îndrăgostesc iubesc cu tot sufletul și își pun inima pe tavă. Pentru ei nu există jumătăți de măsură, mai ales atunci când vine vorba de iubire.

Vărsătorii nu vor încerca să-și impresioneze partenerul pentru a-l cuceri, dar vor încerca mereu să fie sinceri și autentici în momentele trăite împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×