Reclamă

Zodiile care se potrivesc în dragoste. Cu cine ești compatibilă în relațiile de lungă durată

Odată ce îți vei cunoaște mai bine semnul zodiacal și astrograma, vei dori să descoperi care sunt zodiile cu care te potrivești cel mai bine. Poți afla astfel mai multe despre compatibilitățile tale pe toate planurile, pentru a nu te lăsa surprinsă niciodată.

Publicat: 17 iunie 2021, 7:00
Doi tineri se țin de mână și stau apropiați, în timp ce sunt scăldați de razele soarelui
otrivit astrelor, pozția planetelor atunci când te-ai născut îți influențează întreaga viață, inclusiv viața amoroasă / Shutterstock

Soarele, Luna și restul planetelor s-au aflat în momentul nașterii tale într-un anumit punct pe cer. Potrivit astrelor, poziția planetelor atunci când te-ai născut îți influențează întreaga viață, inclusiv latura amoroasă.

Zodiile care se potrivesc cu Berbecul în dragoste

Berbecul este un semn de foc. Este semnul începuturilor noi, independenței, acțiunii și pionieratului. Berbecul este recunoscut pentru că este „războinic”, sau „o persoană care-și asumă riscuri”. Acesta are o energie nemărginită de a explora, juca, concura și a iniția.

Acest semn guvernează supraviețuirea, ego-ul și sinele. Va căuta să-și traseze propria cale în lume. Nativii acesti zodii îi încurajează pe ceilalți să fie ei înșiși, în mod autentic. Berbecul este cel mai compatibil cu celelalte semne de foc: Leul și Săgetătorul.

Zodiile care se potrivesc cu Taurul în dragoste

Taurul este un semn de pământ. Este semnul tradițiilor, securității, stabilității și finanțelor personale. Acesta muncește mult, consecvent. Pune bazele practice ale societății. Acest semn reglementează nevoile și resursele. Energia sa supraveghează banii, casa, economiile și viața de zi cu zi.

Reclamă

Un Taur va căuta să se stabilească în moduri pragmatice și durabile. Îi ajută pe ceilalți să se simtă stabili și în siguranță. Este cel mai compatibil cu celelalte semne ale pământului: Fecioara și Capricornul. Dar se potrivește bine și cu Balanța, deoarece Venus este planeta conducătoare a ambelor zodii.

Zodiile care se potrivesc cu Gemenii în dragoste

Gemenii sunt un semn al aerului. Ei sunt preocupați de comunicare, cunoștințe, curiozității și diversitate. Se conectează la lume prin vorbe și ascultare și adresarea multor întrebări. Acest semn reglează datele și informațiile. Energia acestei zodii guvernează prieteniile, relațiile frațești, călătoriile locale și interacțiunile zilnice.

Reclamă

Un Geamăn va căuta să învețe mai multe despre sine și cei din jur. Îi ajută pe ceilalți să se conecteze, să comunice și să se înțeleagă unii pe alții. Gemenii sunt compatibili cu celelalte semne de aer: Vărsătorul și Balanța. Acesta se potrivește bine și cu Leul, deoarece pot fi foarte creativi împreună și se pot distra mult.

Zodiile care se potrivesc cu Racul în dragoste

Racul este un semn de apă. Acesta stă sub semnul îngrijirii, maternității, casei și familiei. Racul se conectează la lume prin emoții, sprijinindu-i pe ceilalți și simțind sentimentele celor din jur. Guvernează „nucleul familiei” și nevoile emoționale.

Racii sunt cunoscuți ca fiind una dintre cele mai romantice zodii. Va căuta mereu să învețe mai multe despre relațiile personale. Racul îi ajută pe ceilalți să fie vulnerabili și să se simtă în siguranță. Este compatibil cu celelalte semne de apă: Scorpionul și Peștii. Se potrivește bine și cu Capricornul.

Zodiile care se potrivesc cu Leu în dragoste

Leul este un semn de foc. Stă sub semnul creativității, conducerii, jocului și performanței. Se conectează la lume prin aventură, romantism și competiție. Acest semn guvernează acțiunea creativă, încrederea în sine și bucuria. Un Leu va căuta să învețe despre viață prin aventură, romantism. Îi ajută pe ceilalți să se bucure de viață, să exprime sentimente pozitive și să se distreze. Leul este cel mai compatibil cu celelalte semne de foc: Berbecul și Săgetătorul. Acesta se potrivește bine și cu Gemenii.

Zodiile care se potrivesc cu Fecioara în dragoste

Fecioara este un semn de pământ. Stă sub semnul sănătății, rezolvării problemelor, gândirii critice și serviciului. Se conectează la lume prin abilitățile sale practice. Acest semn guvernează detaliile și responsabilitățile de zi cu zi, serviciile și sănătatea.

O Fecioară va căuta să învețe despre viață prin invenție. Îi ajută pe ceilalți să aibă grijă de ei înșiși și să se ocupe de sarcini administrative în toate domeniile vieții. Este compatibilă cu celelalte semne de pământ: Taurul și Capricornul. Aceasta se potrivește bine și cu Pești.

Zodiile care se potrivesc cu Balanța în dragoste

Balanta este un semn de aer. Este semnul menit să fie cel mai decisiv, folosind intelectul și analiza pentru a descoperi răspunsuri definitive. Guvernează legea și problemele juridice, fiind semnul judecății. De asemenea, guvernează interacțiuni precum negocierea, medierea și acordurile contractuale.

Dar și căsătoria și toate acordurile legale care ajută societatea să funcționeze civilizat. Acest semn își dorește ca viața să fie corectă, echilibrată și armonioasă. Balanța este compatibilă cu celelalte semne de aer: Gemenii și Vărsătorul. Se potrivește bine și cu Taurul, deoarece ambele zodii sunt guvernate de Venus.

Zodiile care se potrivesc cu Scorpionul în dragoste

Scorpionul este un semn de apă. Guvernează moartea, regenerarea și sexualitatea. Acești nativi vor căuta să o conducă pe persoana iubită. Scorpionul este compatibil cu celelalte semne de apă: Racul și Peștii. Acesta se potrivește bine și cu Taurul și Capricornul.

Zodiile care se potrivesc cu Săgetătorul în dragoste

Săgetătorul este un semn de foc. Tinde să fie aventuros, autoritar și monden. Se conectează la lume prin cunoștințe și credințe. Acest semn guvernează cunoștințele învățate, instituțiile religioase, autoritatea și călătoriile. Dar și ideile mari, credințele religioase și filozofiile vieții. Săgetătorul este compatibil cu celelalte semne de foc: Berbecul și Leul, sau un alt Săgetător.

Zodiile care se potrivesc cu Capricornul în dragoste

Capricornul este un semn de pământ. Acesta este ambițios. Se conectează la lume prin stabilirea obiectivelor și productivității. Acest semn guvernează afacerile, comerțul, birocrația și guvernul. Precum și prosperitatea, producția și responsabilitatea. Un Capricorn va căuta să conducă și să exceleze în domeniul de muncă, în viața de zi cu zi, dar și spiritual. Capricornul este compatibil cu celelalte semne de pământ: Taurul și Fecioara. Se potrivește bine și cu Racul.

Zodiile care se potrivesc cu Vărsătorul în dragoste

Vărsătorul este un semn de aer. Acesta tinde să fie individualist și idealist. Se conectează la lume prin energia sa. Guvernează inovația și socializarea, comunitatea, societatea și tehnologia. Vărsătorul va căuta să-și traseze propria cale, să susțină comunitatea și societatea. Este compatibil cu celelalte semne de aer: Gemenii și Balanța. Se potrivește bine și cu Berbecul, Leul și Săgetătorul.

Zodiile care se potrivesc cu Peștii

Peștii sunt un semn de apă. Au o imaginație bogată, sunt interesați de spiritualitate și au o intuiție bună. Se conectează la lume prin energia sa de a vedea divinul, tărâmul visului și inconștientul colectiv. Peștii guvernează comunitățile și spiritualitatea. Sunt compatibili cu celelalte semne de apă: Racul și Scorpionul. Se potrivesc bine și cu Fecioara, informează presa de specialitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×