Reclamă

Zodiile care se potrivesc în dragoste. Cu cine ești compatibilă în relațiile de lungă durată

Odată ce îți vei cunoaște mai bine semnul zodiacal și astrograma, vei dori să descoperi care sunt zodiile cu care te potrivești cel mai bine. Poți afla astfel mai multe despre compatibilitățile tale pe toate planurile, pentru a nu te lăsa surprinsă niciodată.

Publicat: 17 iunie 2021, 7:00

Soarele, Luna și restul planetelor s-au aflat în momentul nașterii tale într-un anumit punct pe cer. Potrivit astrelor, poziția planetelor atunci când te-ai născut îți influențează întreaga viață, inclusiv latura amoroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile care se potrivesc cu Berbecul în dragoste

Berbecul este un semn de foc. Este semnul începuturilor noi, independenței, acțiunii și pionieratului. Berbecul este recunoscut pentru că este „războinic”, sau „o persoană care-și asumă riscuri”. Acesta are o energie nemărginită de a explora, juca, concura și a iniția.

Acest semn guvernează supraviețuirea, ego-ul și sinele. Va căuta să-și traseze propria cale în lume. Nativii acesti zodii îi încurajează pe ceilalți să fie ei înșiși, în mod autentic. Berbecul este cel mai compatibil cu celelalte semne de foc: Leul și Săgetătorul.

Zodiile care se potrivesc cu Taurul în dragoste

Taurul este un semn de pământ. Este semnul tradițiilor, securității, stabilității și finanțelor personale. Acesta muncește mult, consecvent. Pune bazele practice ale societății. Acest semn reglementează nevoile și resursele. Energia sa supraveghează banii, casa, economiile și viața de zi cu zi.

Reclamă

Un Taur va căuta să se stabilească în moduri pragmatice și durabile. Îi ajută pe ceilalți să se simtă stabili și în siguranță. Este cel mai compatibil cu celelalte semne ale pământului: Fecioara și Capricornul. Dar se potrivește bine și cu Balanța, deoarece Venus este planeta conducătoare a ambelor zodii.

Zodiile care se potrivesc cu Gemenii în dragoste

Gemenii sunt un semn al aerului. Ei sunt preocupați de comunicare, cunoștințe, curiozității și diversitate. Se conectează la lume prin vorbe și ascultare și adresarea multor întrebări. Acest semn reglează datele și informațiile. Energia acestei zodii guvernează prieteniile, relațiile frațești, călătoriile locale și interacțiunile zilnice.

Reclamă

Un Geamăn va căuta să învețe mai multe despre sine și cei din jur. Îi ajută pe ceilalți să se conecteze, să comunice și să se înțeleagă unii pe alții. Gemenii sunt compatibili cu celelalte semne de aer: Vărsătorul și Balanța. Acesta se potrivește bine și cu Leul, deoarece pot fi foarte creativi împreună și se pot distra mult.

Zodiile care se potrivesc cu Racul în dragoste

Racul este un semn de apă. Acesta stă sub semnul îngrijirii, maternității, casei și familiei. Racul se conectează la lume prin emoții, sprijinindu-i pe ceilalți și simțind sentimentele celor din jur. Guvernează „nucleul familiei” și nevoile emoționale.

Racii sunt cunoscuți ca fiind una dintre cele mai romantice zodii. Va căuta mereu să învețe mai multe despre relațiile personale. Racul îi ajută pe ceilalți să fie vulnerabili și să se simtă în siguranță. Este compatibil cu celelalte semne de apă: Scorpionul și Peștii. Se potrivește bine și cu Capricornul.

Zodiile care se potrivesc cu Leu în dragoste

Leul este un semn de foc. Stă sub semnul creativității, conducerii, jocului și performanței. Se conectează la lume prin aventură, romantism și competiție. Acest semn guvernează acțiunea creativă, încrederea în sine și bucuria. Un Leu va căuta să învețe despre viață prin aventură, romantism. Îi ajută pe ceilalți să se bucure de viață, să exprime sentimente pozitive și să se distreze. Leul este cel mai compatibil cu celelalte semne de foc: Berbecul și Săgetătorul. Acesta se potrivește bine și cu Gemenii.

Zodiile care se potrivesc cu Fecioara în dragoste

Fecioara este un semn de pământ. Stă sub semnul sănătății, rezolvării problemelor, gândirii critice și serviciului. Se conectează la lume prin abilitățile sale practice. Acest semn guvernează detaliile și responsabilitățile de zi cu zi, serviciile și sănătatea.

O Fecioară va căuta să învețe despre viață prin invenție. Îi ajută pe ceilalți să aibă grijă de ei înșiși și să se ocupe de sarcini administrative în toate domeniile vieții. Este compatibilă cu celelalte semne de pământ: Taurul și Capricornul. Aceasta se potrivește bine și cu Pești.

Zodiile care se potrivesc cu Balanța în dragoste

Balanta este un semn de aer. Este semnul menit să fie cel mai decisiv, folosind intelectul și analiza pentru a descoperi răspunsuri definitive. Guvernează legea și problemele juridice, fiind semnul judecății. De asemenea, guvernează interacțiuni precum negocierea, medierea și acordurile contractuale.

Dar și căsătoria și toate acordurile legale care ajută societatea să funcționeze civilizat. Acest semn își dorește ca viața să fie corectă, echilibrată și armonioasă. Balanța este compatibilă cu celelalte semne de aer: Gemenii și Vărsătorul. Se potrivește bine și cu Taurul, deoarece ambele zodii sunt guvernate de Venus.

Zodiile care se potrivesc cu Scorpionul în dragoste

Scorpionul este un semn de apă. Guvernează moartea, regenerarea și sexualitatea. Acești nativi vor căuta să o conducă pe persoana iubită. Scorpionul este compatibil cu celelalte semne de apă: Racul și Peștii. Acesta se potrivește bine și cu Taurul și Capricornul.

Zodiile care se potrivesc cu Săgetătorul în dragoste

Săgetătorul este un semn de foc. Tinde să fie aventuros, autoritar și monden. Se conectează la lume prin cunoștințe și credințe. Acest semn guvernează cunoștințele învățate, instituțiile religioase, autoritatea și călătoriile. Dar și ideile mari, credințele religioase și filozofiile vieții. Săgetătorul este compatibil cu celelalte semne de foc: Berbecul și Leul, sau un alt Săgetător.

Zodiile care se potrivesc cu Capricornul în dragoste

Capricornul este un semn de pământ. Acesta este ambițios. Se conectează la lume prin stabilirea obiectivelor și productivității. Acest semn guvernează afacerile, comerțul, birocrația și guvernul. Precum și prosperitatea, producția și responsabilitatea. Un Capricorn va căuta să conducă și să exceleze în domeniul de muncă, în viața de zi cu zi, dar și spiritual. Capricornul este compatibil cu celelalte semne de pământ: Taurul și Fecioara. Se potrivește bine și cu Racul.

Zodiile care se potrivesc cu Vărsătorul în dragoste

Vărsătorul este un semn de aer. Acesta tinde să fie individualist și idealist. Se conectează la lume prin energia sa. Guvernează inovația și socializarea, comunitatea, societatea și tehnologia. Vărsătorul va căuta să-și traseze propria cale, să susțină comunitatea și societatea. Este compatibil cu celelalte semne de aer: Gemenii și Balanța. Se potrivește bine și cu Berbecul, Leul și Săgetătorul.

Zodiile care se potrivesc cu Peștii

Peștii sunt un semn de apă. Au o imaginație bogată, sunt interesați de spiritualitate și au o intuiție bună. Se conectează la lume prin energia sa de a vedea divinul, tărâmul visului și inconștientul colectiv. Peștii guvernează comunitățile și spiritualitatea. Sunt compatibili cu celelalte semne de apă: Racul și Scorpionul. Se potrivesc bine și cu Fecioara, informează presa de specialitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×