Zodiile care se potrivesc în dragoste. Cu cine ești compatibilă în relațiile de lungă durată

Odată ce îți vei cunoaște mai bine semnul zodiacal și astrograma, vei dori să descoperi care sunt zodiile cu care te potrivești cel mai bine. Poți afla astfel mai multe despre compatibilitățile tale pe toate planurile, pentru a nu te lăsa surprinsă niciodată.

Publicat: 17 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 16 iunie 2021, 11:40

Soarele, Luna și restul planetelor s-au aflat în momentul nașterii tale într-un anumit punct pe cer. Potrivit astrelor, poziția planetelor atunci când te-ai născut îți influențează întreaga viață, inclusiv latura amoroasă.

Zodiile care se potrivesc cu Berbecul în dragoste

Berbecul este un semn de foc. Este semnul începuturilor noi, independenței, acțiunii și pionieratului. Berbecul este recunoscut pentru că este „războinic”, sau „o persoană care-și asumă riscuri”. Acesta are o energie nemărginită de a explora, juca, concura și a iniția.

Acest semn guvernează supraviețuirea, ego-ul și sinele. Va căuta să-și traseze propria cale în lume. Nativii acesti zodii îi încurajează pe ceilalți să fie ei înșiși, în mod autentic. Berbecul este cel mai compatibil cu celelalte semne de foc: Leul și Săgetătorul.

Zodiile care se potrivesc cu Taurul în dragoste

Taurul este un semn de pământ. Este semnul tradițiilor, securității, stabilității și finanțelor personale. Acesta muncește mult, consecvent. Pune bazele practice ale societății. Acest semn reglementează nevoile și resursele. Energia sa supraveghează banii, casa, economiile și viața de zi cu zi.

Un Taur va căuta să se stabilească în moduri pragmatice și durabile. Îi ajută pe ceilalți să se simtă stabili și în siguranță. Este cel mai compatibil cu celelalte semne ale pământului: Fecioara și Capricornul. Dar se potrivește bine și cu Balanța, deoarece Venus este planeta conducătoare a ambelor zodii.

Zodiile care se potrivesc cu Gemenii în dragoste

Gemenii sunt un semn al aerului. Ei sunt preocupați de comunicare, cunoștințe, curiozității și diversitate. Se conectează la lume prin vorbe și ascultare și adresarea multor întrebări. Acest semn reglează datele și informațiile. Energia acestei zodii guvernează prieteniile, relațiile frațești, călătoriile locale și interacțiunile zilnice.

Un Geamăn va căuta să învețe mai multe despre sine și cei din jur. Îi ajută pe ceilalți să se conecteze, să comunice și să se înțeleagă unii pe alții. Gemenii sunt compatibili cu celelalte semne de aer: Vărsătorul și Balanța. Acesta se potrivește bine și cu Leul, deoarece pot fi foarte creativi împreună și se pot distra mult.

Zodiile care se potrivesc cu Racul în dragoste

Racul este un semn de apă. Acesta stă sub semnul îngrijirii, maternității, casei și familiei. Racul se conectează la lume prin emoții, sprijinindu-i pe ceilalți și simțind sentimentele celor din jur. Guvernează „nucleul familiei” și nevoile emoționale.

Racii sunt cunoscuți ca fiind una dintre cele mai romantice zodii. Va căuta mereu să învețe mai multe despre relațiile personale. Racul îi ajută pe ceilalți să fie vulnerabili și să se simtă în siguranță. Este compatibil cu celelalte semne de apă: Scorpionul și Peștii. Se potrivește bine și cu Capricornul.

Zodiile care se potrivesc cu Leu în dragoste

Leul este un semn de foc. Stă sub semnul creativității, conducerii, jocului și performanței. Se conectează la lume prin aventură, romantism și competiție. Acest semn guvernează acțiunea creativă, încrederea în sine și bucuria. Un Leu va căuta să învețe despre viață prin aventură, romantism. Îi ajută pe ceilalți să se bucure de viață, să exprime sentimente pozitive și să se distreze. Leul este cel mai compatibil cu celelalte semne de foc: Berbecul și Săgetătorul. Acesta se potrivește bine și cu Gemenii.

Zodiile care se potrivesc cu Fecioara în dragoste

Fecioara este un semn de pământ. Stă sub semnul sănătății, rezolvării problemelor, gândirii critice și serviciului. Se conectează la lume prin abilitățile sale practice. Acest semn guvernează detaliile și responsabilitățile de zi cu zi, serviciile și sănătatea.

O Fecioară va căuta să învețe despre viață prin invenție. Îi ajută pe ceilalți să aibă grijă de ei înșiși și să se ocupe de sarcini administrative în toate domeniile vieții. Este compatibilă cu celelalte semne de pământ: Taurul și Capricornul. Aceasta se potrivește bine și cu Pești.

Zodiile care se potrivesc cu Balanța în dragoste

Balanta este un semn de aer. Este semnul menit să fie cel mai decisiv, folosind intelectul și analiza pentru a descoperi răspunsuri definitive. Guvernează legea și problemele juridice, fiind semnul judecății. De asemenea, guvernează interacțiuni precum negocierea, medierea și acordurile contractuale.

Dar și căsătoria și toate acordurile legale care ajută societatea să funcționeze civilizat. Acest semn își dorește ca viața să fie corectă, echilibrată și armonioasă. Balanța este compatibilă cu celelalte semne de aer: Gemenii și Vărsătorul. Se potrivește bine și cu Taurul, deoarece ambele zodii sunt guvernate de Venus.

Zodiile care se potrivesc cu Scorpionul în dragoste

Scorpionul este un semn de apă. Guvernează moartea, regenerarea și sexualitatea. Acești nativi vor căuta să o conducă pe persoana iubită. Scorpionul este compatibil cu celelalte semne de apă: Racul și Peștii. Acesta se potrivește bine și cu Taurul și Capricornul.

Zodiile care se potrivesc cu Săgetătorul în dragoste

Săgetătorul este un semn de foc. Tinde să fie aventuros, autoritar și monden. Se conectează la lume prin cunoștințe și credințe. Acest semn guvernează cunoștințele învățate, instituțiile religioase, autoritatea și călătoriile. Dar și ideile mari, credințele religioase și filozofiile vieții. Săgetătorul este compatibil cu celelalte semne de foc: Berbecul și Leul, sau un alt Săgetător.

Zodiile care se potrivesc cu Capricornul în dragoste

Capricornul este un semn de pământ. Acesta este ambițios. Se conectează la lume prin stabilirea obiectivelor și productivității. Acest semn guvernează afacerile, comerțul, birocrația și guvernul. Precum și prosperitatea, producția și responsabilitatea. Un Capricorn va căuta să conducă și să exceleze în domeniul de muncă, în viața de zi cu zi, dar și spiritual. Capricornul este compatibil cu celelalte semne de pământ: Taurul și Fecioara. Se potrivește bine și cu Racul.

Zodiile care se potrivesc cu Vărsătorul în dragoste

Vărsătorul este un semn de aer. Acesta tinde să fie individualist și idealist. Se conectează la lume prin energia sa. Guvernează inovația și socializarea, comunitatea, societatea și tehnologia. Vărsătorul va căuta să-și traseze propria cale, să susțină comunitatea și societatea. Este compatibil cu celelalte semne de aer: Gemenii și Balanța. Se potrivește bine și cu Berbecul, Leul și Săgetătorul.

Zodiile care se potrivesc cu Peștii

Peștii sunt un semn de apă. Au o imaginație bogată, sunt interesați de spiritualitate și au o intuiție bună. Se conectează la lume prin energia sa de a vedea divinul, tărâmul visului și inconștientul colectiv. Peștii guvernează comunitățile și spiritualitatea. Sunt compatibili cu celelalte semne de apă: Racul și Scorpionul. Se potrivesc bine și cu Fecioara, informează presa de specialitate.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ryan Reynolds și Blake Lively pe covorul roșu la "Charles James: Beyond Fashion", Met Gala. Reynolds e îmbrăcat într-un costum negru, cămașă albă și papion, pe când Lively are o rochie roz-aurie mulată
Divertisment
Adevărul despre începutul relației lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Ce au făcut la doar o săptămână după prima întâlnire
Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre cum a început relația lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Vedeta a dezvăluit că, deși cei doi se cunoscuseră pe platoul de filmare al filmului Green Lantern,...
2
Simona Halep care s-a căsătorit cu Toni Iurcu, într-o conferință de presă după meciul de tenis din 2021 de la Porsche Tennis Grand Prix
Divertisment
Simona Halep s-a căsătorit. Ce ținută a purtat jucătoare de tenis în cea mai importantă zi din viața sa
Simona Halep s-a căsătorit într-o zi cu mare însemnătate pentru lumea sportului. Frumoasa tenismenă și-a unit destinele cu Toni Iuruc chiar în ziua deschiderii Oficiale a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Simona a spus...
3
Prințesa Diana în rochie de mireasă alături de Prințul Charles într-o trăsură în timp ce face cu mâna publicului la plecarea de la nunta sa, imagine ce va apărea și în documentarul Prințesei Diana
Divertisment
Documentarul despre Prințesa Diana care va marca 40 de ani de la căsătoria cu Prințul Charles. Imagini inedite de la nunta regală
De-a lungul timpului s-au scris foarte multe despre povestea de iubire dintre Prințul Charles și Lady Di. Cei mai mulți sunt de părere că a existat o conexiune reală între cei doi. Indiferetn de...
4
Cântăreața Madison Beer zâmbind la cameră în timp ce poartă o rochie neagră pe covorul roșu la Republic Records Grammy în 2020
Divertisment
Madison Beer, în rol de model pentru un brand celebru. Cum a fost surprinsă artista
Artista Madison Beer și-a surprins publicul când a apărut în rol de model pentru un brand celebru de lenjerie intimă. Cântăreața a încercat să ofere o nouă aură și a filmat în cadrul unei...
5
Lady Gaga la Screen Actors Guild Awards, ediția 25, 2019. Pe covorul roșu, într-o rochie albă, cu decolteu, bijuterii de aur și ruj roșu închis, fundal alb
Divertisment
Costumul de baie pe care doar Lady Gaga l-ar purta. Cum a apărut la piscină
Costumul de baie pe care doar Lady Gaga l-ar purta a atras atenția fanilor săi. Vedeta a publicat un video sexy, în care iese lent din piscină și își pune în evidență formele apetisante....
PARTENERI
×