Reclamă

10 modele de pantofi care nu trebuie să-ți lipsească din dulap

Stilul vestimentar este influențat de modelele de pantofi pe care le ai în garderobă. De aceea, despre pantofi se spune adesea că sunt cei mai buni prieteni ai femeilor.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 13:55 / Actualizat: 20 iunie 2021, 11:54

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că femeile adoră pantofii. Multe dintre ele cheltuie averi colosale pe încălțări de la brand-urile mari ale lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Specialiștii spun însă că nu este nevoie să ai un dulap destinat doar perechilor de pantofi din garderobă. Este nevoie doar de câteva modele care să te ajute să compui ținute mereu în trend. Nici măcar nu este nevoie să cumperi în fiecare sezon alte perechi. 

Modele de pantofi care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Dacă faci alegeri înțelepte, totul este mult mai simplu și peste ani. În plus, vei învăța să cumperi inteligent, iar garderoba ta nu va fi înțesată de perechi de încălțări și modele de pantofi pe care le-ai purtat o singură dată.

Pantofi cu toc

Aceste modele de pantofi dau de fiecare dată un plus de valore și strălucire unei ținute, indiferent că vorbim despre o ținută de zi sau una de ieșit în oraș. 

Reclamă

Cizme până la genunchi
Acestea sunt sexy, elegante și dau un plus de mister oricărei ținute. Se potrivesc atât cu colanți din piele, dar și cu o fustă scurtă. Acestea sunt unele dintre modelele de pantofi care nu se demodează niciodată și care pot fi purtate mulți ani la rând.

Pantofi cu toc în culori neutre
Nu este nimic mai neplăcut decât să ai un eveniment și să-ți dai seama cu o seară înainte că nu ai o pereche de pantofi cu toc care să se asorteze. De aceea este indicat să ai mereu în garderobă o pereche de tocuri în culori precum nude sau negru, ele te vor scoate din orice încurcătură.

Ghete statment
De cele mai multe ori, dimineața, înainte de a ieși pe ușă, după ce ai pus pe tine ce ai găsit mai repede în dulap, îți dai seama că ai vrea ca ținuta ta să iasă puțin din anonimat. De aceea o pereche de ghete cu imprimeu trebuie să existe în dressing-ul tău.

Reclamă

Sandale cu toc și bretele subțiri
Acestea sunt ușor de purtat, sunt versatile, exact ce ai nevoie pentru o ținută de vară, indiferent de locul unde trebuie să mergi.

Pantofi cu imprimeu
La fel cum este și cazul ghetelor cu imprimeu, pe același principiu se merge și în cazul acestor pantofi. Dacă ai o ținută banală, în culori neutre, atunci te poți face remarcată cu ajutorul unor pantofi cu imprimeu.

Botine negre
Ele chiar sunt genul de pantofi care se potrivesc cu orice. De la blugi și tricou, până la o ținută de mers la birou. Alege un model care să se potrivească și cu siguranță nu ai cum să dai greș.

Pantofi casual, fără toc

Nu toate femeile se simt confortabil să poarte modele de pantofi cu toc. Atunci când nu ai dispoziția necesară să ieși din casă cu astfel de încălțăminte, poți apela cu încredere la pantofii casual.

Mai jos, îți oferim câteva alternative care îți vor sublinia feminitatea și te vor ajuta să te simți în largul tău întreaga zi.

Adidași albi
Un adidas alb, clasic, poate să scoată orice fel de ținută din anonimat. Acest model de pantofi sport se poate purta aproape cu orice, indiferent de sezon.

Mocasini
Mocasinii au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp. Specialiștii spun despre ei că imediat ce i-ai încălțat, aceștia dau un aer sofisticat ținutei tale. 

Papuci cu talpă joasă
Nu este nimic mai plăcut decât să porți o pereche de papuci cu talpă joasă, care sunt eleganți și comozi în același timp și care pot completa perfect o ținută lejeră, de vară.

Încălțări sport
Astfel de pantofi nu lipsesc nici măcar din dulapul unui copil, dar al unui adult. Sunt comozi, sunt versatili, se găsesc în orice culoare, unde mai pui că ai unde să cauți un model care să te facă să-l iubești. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×