Reclamă

Cea mai atrăgătoare trăsătură fizică a ta, în funcție de zodie

În timp ce tu ai complexe și insecurități, alte persoane din jur te văd perfectă. Este timpul să ai încredere în tine și să descoperi care este cea mai atrăgătoare trăsătură fizică a ta, în funcție de semnul zodiacal.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 10:58 / Actualizat: 19 martie 2021, 8:17

Te-ai privit de nenumărate ori în oglindă, dar nu îți place ce vezi? Poate ești nemulțumită de silueta ta sau poate ai complexe cu privire la forma corpului tău. Îți reamintim că micile defecte ne definesc și trebuie să învățăm să ne acceptăm așa cum suntem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astrologia poate fi o bună metodă prin care te poti descoperi și poți afla lucruri noi despre tine. Mai jos, îți spunem care sunt atuurile tale fizice în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cea mai atrăgătoare trăsătură fizică care te face irezistibilă, potrivit zodiei tale

Există metode prin care îți poți pune în valoare atuurile fizice. Dar înainte de toate, este nevoie să fii conștientă de frumusețea trupului tău. Află ce calitate fizică te face irezistibilă în fața celorlalți, conform timesofindia.indiatimes.com.

Berbec

Nimeni nu poate rămâne indiferent când îți privește chipul. Sprâncenele tale perfecte atrag toate privirile. Chiar dacă taci, ele te ajută cel mai bine să îți exprimi emoțiile și gândurile.

Reclamă

Taur

Când cineva vorbește cu tine, poți observa cum privirea i se îndreaptă către buzele tale. Dacă ar fi să se acorde un premiu pentru cele mai atrăgătoare buze, cu siguranață tu ai fi aceea care ar primi această distincție.

Gemeni

Reclamă

Cea mai atrăgătoare calitate a ta este complexitatea de care dai dovadă. Spiritul tău curios și dornic de lucruri noi te ajută să îți păstrezi prospețimea și vitalitatea. Ba chiar îi faci pe ceilalți să se întrebe dacă nu cumva tu ești aceea care a descoperit elixirul tinereții.

Rac

Poate părea ciudat, însă stomacul este acea parte a corpului care te face irezistibilă. Abdomenul tău te reprezintă în totalitate. De ce? Pentru că stârnește zâmbete… de admirație.

Leu

Pentru că îți place să fii în centrul atenției, pui foarte mare preț pe aspectul părului tău. Te simți mai încrezătoare atunci când părul tău este plin de volum. Iar ceilalți sunt cuceriți de fiecare dată de aparițiile tale spectaculoase. Nu-i de mirare dacă un străin te va opri pe stradă să te întrebe ce faci ca părul tău să arate atât de bine.

Fecioară

Ești metodică și perfecționistă în orice lucru pe care îl faci. Nu face excepție nici rutina ta de îngrijire a pielii. Ești foarte atentă cu pielea ta, pe care o răsfeți cu cele mai bune și delicate produse. Aplicarea loțiunii de corp este o regulă în fiecare seară înainte de culcare.

Balanță

Mama natură a fost foarte generoasă cu tine. Ai o frumusețe debordantă din orice unghi, însă ceilalți rămân înmărmuriți atunci când te privesc de la spate. Poartă o ținută sexy la o petrecere, iar toți bărbații vor face coadă ca să te invite la dans.

Scorpion

Latura ta misterioasă este cea mai mare provocare pentru cei din jurul tău. Ești conștientă de sex-appeal-ul pe care îl emani prin toți porii și reușești fără mari eforturi să stârnești cele mai sălbatice fantezii în mințile tuturor.

Săgetător

Rochiile cu spatele gol nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Acest articol vestimentar ți se potrivește perfect. De ce? Pentru că sugerează faptul că nu accepți să fii îngrădită și că aștepți să fii descoperită.

Capricorn

Tai respirația tuturor cu partea de jos a corpului. Acorzi o mare atenție picioarelor tale, care arată întotdeauna ca ale modelelor din reviste. O rochie elegantă și o pereche de pantofi cu toc te vor face irezistibilă.

Vărsător

Labele piciorului reprezintă acea parte a corpului de care ar fi bine să profiți. Ai unghii mici și delicate, pe care ar fi păcat să le ascunzi. Când vremea ține cu tine, poartă încălțăminte decupată. Există atâtea modele de sandale sau pantofi pe care le poți încerca.

Pești

Ochii tăi sunt punctul tău forte. Oamenii pot vedea în ei sensibilitatea și empatia de care dai dovadă. Privirea ta blândă poate alunga suferința oricărei persoane care are nevoie de vindecare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×