Reclamă

10 semne că te place un bărbat din zodia Fecioară. Cum să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un bărbat din zodia Fecioară. Onest și carismatic, acesta te va aduce de partea lui de la primele cuvinte rostite. Va fi optimist în ceea ce privește relația cu tine. Va dori să te înveselească și să te susțină în orice fel de proiect. Dacă ești supărată, atunci ști cu siguranță la cine să apelezi. Este ușor de înțeles atunci când începe să aibă sentimente romantice pentru tine.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 octombrie 2022, 9:37

Nu este deloc dificil să îți dai seama dacă te place un nativ din zodia Fecioară, asta pentru că aceștia tind să fie mult mai conștienți de sine decât ceilalți atunci când se află în preajma persoanei pe care o îndrăgesc. Sunt foarte preocupați de felul în care îi percep oamenii din jur. Acesta este cu siguranță un semn că este îndrăgostit de tine, fiind îngrijorat de persoanele cu care te înconjori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un bărbat din zodia Fecioară

De obicei, arată că îi pasă suficient de tine prin gesturi mici, dar concrete. Nu trebuie să îți faci griji de laturile sale necunoscute, asta pentru că le va scoate la iveală pe toate. Se va deschide ca o carte înaintea ta, iar ție îți va plăcea cu siguranță să răsfoiești fiecare pagină. Se simte atât de relaxat în preajma ta încât încearcă să îți spună cele mai adânci secrete ale sale. Va depune eforturi considerabile pentru a ieși în față înaintea altori bărbați.

De asemenea, nu vor lipsi glumele care îi demonstrează cu siguranță abilitățile sociale. Cu toate acestea, nu este un bărbat gelos sau competitiv. Știe cu siguranță unde îi este locul și apreciează atunci când și tu îi oferi mici detalii care să-i demonstreze calitățile. Fiecare conversație pe care o va purta cu tine va fi revelatoare, iar bărbatul Fecioară va dori întotdeauna să vorbească în persoană cu femeia pe care o place, arată Yourtango.com. În caz contrar, va apela la telefon, în locul mesajelor.

Nativul Fecioară va dori întotdeauna să-ți atragă atenția

Printre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Fecioară se numără și acesta. Nativii născuți sub un astfel de semn sunt setați să-și respecte rutina. Vor ca fiecare lucru să fie în ordine, așa că dacă începe să-și schimbe planurile, știi cu siguranță că te place. Cel mai probabil își va lua o zi liberă de la muncă pentru a petrece timp alături de tine. Își va schimba rutina perfectă pentru a fi în preajma ta, iar acest lucru nu poate trece neobservat.

Reclamă

Nativul Fecioară te va privi încontinuu

Pentru bărbatul Fecioară este foarte important să te privească. Este un semn că te place fără doar și poate. Este un perfecționist și nu va sări spre sentimentele sale din prima secundă. Te va studia și va lua într-un final o decizie pentru a ști unde se situează cu exactitate, spune Astrology.com.

Dacă se apropie de tine, vrea să știe că totul este perfect. Zâmbește-i înapoi sau ofer-i un semn timid pentru a ști că și tu împărtășești aceleași sentimente.

Reclamă

Nativul Fecioară va face tot ce-i va sta în putință pentru a fi lângă tine

Printre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Fecioară, se numără și atenția. Acesta va dori să fie în preajma ta în permanență. Va sta foarte aproape de tine atunci când vă aflați în preajma unui grup de prieteni. De asemenea, va vizita fiecare loc ce îți place ție.

Nu există nicio coincidență atunci când vine vorba despre întâlniri neașteptate cu o astfel de persoană. Va vrea să te cunoască mai bine și asta este modalitatea sa.

Nativul Fecioară te va căuta pe conturile de socializare

Primii pași pe care îi va face un nativ din zodia Fecioară pentru a-ți atrage atenția va fi să vorbească cu tine pe rețelele sociale.

Dacă te place, va încerca să găsească cuvintele perfecte pentru a începe o conversație interesantă. Este o persoană timidă, așa că pentru primele dăți își va ascunde fluturii din stomac. Va vrea să vorbească cu tine în orice fel posibil, dar rețelele sociale sunt un mod bun de a începe o idee.

Nativul Fecioară își va aminti fiecare detaliu despre tine

Un nativ din zodia Fecioară este extrem de atent la detalii. Dacă te place, va ști fiecare lucru despre viața ta, chiar și cele mai atrăgătoare idei. Este meticulos și nu lasă nimic în urmă.

Se va concentra și va învăța ceea ce îți dorești în adâncul sufletului pentru a te impresiona. Știe când îți place să mănânci, ce preferi să citești sau ce sport practici în timpul liber.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Nativul Fecioară este romantic în preajma ta

Printre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Fecioară se numără și romantismul. Vede totul într-o manieră logică și îți va demonstra în fiecare secundă că te place. Nu îi este foarte ușor să manifeste gesturi de flirt, iar dacă o face este clar că are sentimente puternice. Cel mai probabil îți va trimite flori atunci cînd te aștepți mai puțin.

Nativul Fecioară se deschide emoțional în fața ta

Bărbatul Fecioară își dorește să fie perfect în fața tuturor. Să-ți arate fiecare latură mai puțin vizibilă a sa și să se teamă că va fi judecat nu este comun.

Dacă îți spune despre sentimentele sale din trecut înseamnă că te place cu siguranță. Această vulnerabilitate este un semn că se va deschide și pe viitor într-o relație amoroasă. Încearcă să asculți activ atunci când își împărtășește experiențele cu tine.

Nativul Fecioară te tratează ca o prințesă

Ești cea mai norocoasă persoană dacă te place un nativ din zodia Fecioară. Se va opri din orice activitate pentru a te răsfăța. De obicei sunt foarte conservatori atunci când vine vorba despre resursele financiare. Dacă te invită în vacanțe sau îți oferă cadouri este clar că are sentimente puternice pentru tine. Este o modalitate de a-ți arăta că ești mai mult decât un prieten.

Nativul Fecioară te va suna mai mult decât îți va trimite mesaje

Bărbatul născut în zodia Fecioară apreciează comunicarea. Atunci când te place va dori cu siguranță să-ți audă vocea. Te va suna de multe ori pe zi în detrimentul conversațiilor prin mresaje. Dacă îi scrii și el îți răspunde printr-un apel, este interesat cu siguranță. Te va suna pentru a-ți auzi vocea, dar nici nu va dori o conversație rapidă.

Nativul Fecioară zâmbește constant în preajma ta

De obicei, un bărbat născut în zodia Fecioară este foarte serios. Dacă zâmbește când e în preajma ta, îți arată o parte a sa pe care nu o arată tuturor. Încearcă să spargi conversația cu o glumă simplă, iar dacă începe să râdă, își dorește o relație cu tine fără doar și poate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×