Reclamă

10 semne că te place un bărbat din zodia Leu. Cum să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un bărbat din zodia Leu. Cunoscut ca fiind foarte direct și uneori agresiv, nu își ascunde niciodată sentimentele. Acționează întotdeauna contrar credințelor sale și poate fi foarte ușor de recunoscut atunci când este îndrăgostit. Dacă te iubește, îți oferă mici detalii și nu ține neapărat să-ți confirme direct situația în care se află.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 octombrie 2022, 9:53

Condus de semnul focului, acest nativ are o personalitate cum rar întâlnești. Tinde să se comporte ca un șef cu toată lumea, fiind conducători naturali ai haitei. Cu toate acestea, chiar dacă este unul dintre cei mai expresivi oameni, nu poate fi citit atât de ușor pe cât s-ar părea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un bărbat din zodia Leu

Nativul Leu este complex și îi place să flirteze. Știe că are așii în mânecă și profită de fiecare dată de acest lucru. Tatonează de fiecare dată terenul și pot fi foarte schimbători atunci când se simt atrași de o femeie. Există și alții care simt nevoia să spună direct ceea ce simt, însă cei mai mulți își iau timp pentru a gândi o strategie. Leul este curajos, dar sensibil atunci când este respins. Cel mai probabil va testa terenul înainte de a înainta o propunere.

Nativul Leu este gelos

Unul dintre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Leu este gelozia. Atunci când vede femeia pe care o place în preajma altui bărbat devine foarte defensiv. Te va proteja de potențialii parteneri într-un mod știut doar de el.

Cel mai probabil ar trebui să fii foarte atentă cu alți bărbați dacă ești conștientă că un astfel de nativ este îndrăgostit de tine. Pentru nativul Leu, o idilă va începe și se va termina cu el.

Reclamă

Nativul Leu își va arăta semnele de iubire în public

Există anumite cupluri ce își țin gesturile romantice pentru ei înșiși. Chiar și atunci când se află în preajma prietenilor, par distanți. Cât despre nativul Leu, acesta nu se încadrează în categoria mai sus menționată. Nu va fi deranjat să-ți ofere îmbrățișări și declarații romantice în văzul lumii.

Nu-i pasă de opinia celor din jur și va face exact ce simte. Acest lucru poate fi un semnal pentru ceilalți și poate spune că tu ești a lui.

Reclamă

Nativul Leu este posesiv

Printre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Leu este și posesivitatea. Poate manifesta este semne indirect sau poate să-ți spună atunci când simte că te pierde în detrimentul altui bărbat. Nu se rezumă doar la interacțiunea cu ceilalți, ci își dorește să fie primul pe lista priorităților tale, arată Astrology.com. De asemenea, vrea să-ți influențeze fiecare decizie pe care o iei în viață. Are un simți al proprietății foarte dezvoltat.

Nativul Leu este foarte pasional

În general, acești nativi sunt recunoscuți pentru pasiunea lor. Atunci când vine vorba despre jocuri în dormitor, bărbatul Leu nu duce lipsă de creativitate. Dacă este interesat să te ducă pe culmile plăcerii în acest sens, atunci trebuie să vezi acest lucru ca pe un semn al interesului său pentru tine. Deși poate părea că sunt obsedați de acest subiect, este doar o modalitate prin care își exprimă afecțiunea. Leii sunt extrem de loiali.

Nativul Leu este loial, atât ca prieten cât și ca partener

Acest semn zodiacal este recunoscut pentru loialitatea de care dă dovadă. Va lupta pentru tine și îți va lua întotdeauna apărarea într-un conflict. Indiferent că vorbim despre argumente ce vin în prezența sau în absența ta, trebuie să știi că mereu te poți baza pe el.

Nativul Leu te face să te simți specială

Dacă ești norocoasă să ai un astfel de bărbat în viața ta, trebuie să știi că își va arăta iubirea pentru tine în multe moduri. Pentru început, va spune lumii că tu ești centrul universului său. Te va face să te simți specială prin gesturi mici, dar și cu ajutorul surprizelor pe care nu le-ai fi crezut posibile în alte situații, spune Yourtango.com.

Nativul Leu preferă să petreacă timpul alături de tine

Un semn clar că nativul Leu te place este acesta. Dacă pentru ceilalți este normal să găsească scuze atunci când vine vorba despre o întâlnire, un astfel de bărbat îți va spune direct că își dorește apropierea ta. Este devotat și un companion de nădejde. O plimbare în parc sau o vacanță de vis, va face din orice moment o clipă magică. Acesta este unul dintre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Leu.

Nativul Leu este protectiv

Pentru acest semn zodiacal este foarte important ca persoana pe care o place să fie protejată. Nu doar că te va anunța atunci când anumite persoane nu sunt potrivite pentru tine, dar va încerca să prevină întâlnirea cu ele. Dacă unii consideră acest comportament drept posesivitate, trebuie să știi că aici sunt ascunse doar intențiile bune ale nativului Leu.

Nativul Leu este onest

Nu este cunoscut ca fiind subtil atunci când vine vorba despre relații și sentimente. Printre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Leu este și acest. Atunci când te place, îți va spune direct acest lucru. Deși poate strica orice fel de apropiere, preferă să fie sincer încă de la început. Îți va spune dacă un anumit outfit nu ți se potrivește, chiar dacă acest lucru poate însemna că te îndepărtează. Pentru el, onestitatea este pe primul loc.

Află cele 10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui

Nativul Leu își aranjează propriul program în funcție de al tău

Printre cele 10 semne că te place un bărbat din zodia Leu se numără și acesta. Este iubitor până în punctul în care poate părea obsedat de persoana de lângă el. Vrea să maximizeze timpul petrecut alături de tine. Astfel, își aranjează propriul program în funcție de al tău. Nu este deloc straniu dacă își schimbă planurile în ultimul minut pentru a petrece orele în preajma ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×